KRIZANTÉMKŐ HATÁSA
TESTRE ÉS LÉLEKRE

A krizantémkő színe: barna, szürke fehérrel.

A krizantémkőről úgy tartják, hogy gyengéden átvisz az idősíkon, és megkönnyíti az utazást.
Nyugodt magabiztosságot vált ki, és finom jelenlétével bármilyen környezetet kiemel. Sugárzó a harmóniája, a változást lelki egyensúllyal társítja és megmutatja, miként lehet együttműködni másokkal.

Ez a gyönyörű kő segíthet abban, hogy megint az adott pillanat kiegyensúlyozottságát élvezzük, és támogat önmagunk kifejezésében.
Ösztönöz, energiával tölt fel és meghozza erőfeszítéseink gyümölcsét.

A krizantémkő megtanít arra, miként maradjunk gyermekiek, mókaszeretők és ártatlanok a spirituális utakon, miközben kellő féktelenséget biztosít önfejlődésünkhöz.

A krizantémkő erősíti az egyéniséget, legyőzi a vakbuzgóságot, a tudatlanságot, a szűklátókörűséget, az önelégültséget és a féltékenységet.

Hozzájárul ahhoz, hogy nagy szeretettel forduljunk a világ felé, mert így cserébe mi is több szeretetet kapunk.


Segít, hogy szembeszálljunk a felszínességgel. Alaposabbá teszi a gondolkodásunkat, és megvédi a figyelemelterelő dolgoktól. Hozzásegít ahhoz, hogy mindent összefüggéseiben lássunk.

Stabilitást és bizalmat biztosít, kizárja a sértődöttséget és a rosszindulatot.

A krizantémkő elősegíti a fizikai fejlődést.
Jótékonyan hat a bőrre, a csontvázra és a szemekre. Hasznos kő a méreganyagok eltávolításához és a daganatok szétoszlatásához.

FIGYELEM!

A kristályok használata nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Tovább olvasom …

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.
IDE KATTINTVA olvass erről bővebben