KRIZOKOLLA HATÁSA
TESTRE ÉS LÉLEKRE

A krizokolla hozzárendelhető a szív csakrához és a torok csakrához.

Csillagjegyek közül a Bika, Rák, Mérleg, Nyilas és a Vízöntő jegyek vannak a krizokolla mellé rendelve. Ne feledd azonban, hogy e jegyek nem csak a Nap jegyünkben, hanem az Aszcendensünkben, illetve a Hold jegyünkben is megjelenhetnek.

A Napjegyedet valószínűleg ismered, hiszen ez alapján állítják össze az egyszerű horoszkópot. Az Ascendenssel, illetve a születési Hold jeggyel azonban sokan nincsenek tisztában. Ha szeretnéd tudni, ezeket a jegyeket is, küldj egy üzenetet a Kapcsolat oldalról, add meg a pontos születési idődet (óra, perc is), valamint a születési helyedet, és válasz e-mailben megírom neked ezeket az adataidat.

A krizokolla színe zöld, kékeszöldtől a kékig terjed.
Keménysége a Mohs – skála szerint 2 – 4 között van, tehát – a kvarckristályhoz képest – lényegesen lágyabb kő.

A krizokolla porózus kő, ne érjen vizet, mert könnyen szétmállik.

A krizokolla békés kő ami segíti az ellazulást, rávilágít valós érzelmeinkre. Segíti a meditációt és a torokcsakrára kifejtett hatása révén megkönnyíti a kommunikációt.

Nyugtatja, tisztítja és energiával tölti fel az összes csakrát, valamint összekapcsolja azokat az isteni energiával. A szívcsakránál megnyitja és erősíti a szeretni tudás képességét.

A krizokolláról úgy tartják, hogy lakásban elhelyezve a negatív energia minden fajtáját eltünteti.
Stresszes helyzetben nyugtat, és lehetővé teszi, hogy higgadtan fogadjuk el, ezáltal átlássuk azokat a helyzeteket, amelyek állandóan változnak.  Hasznos a nehéz időszakban lévő kapcsolatok esetében, mivel rámutat az egók harcára, ezáltal javítja az egymás közötti megértést.

Csökkenti a szellemi feszültséget, és lehetővé teszi, hogy elfogulatlanul tudjunk gondolkodni. Fejleszti az igazmondást és a tárgyilagosságot.

A krizokollának tulajdonított gyógyító hatások:

Enyhítheti az égési sérüléseket, csillapíthatja a lázat. A rendszertelen, görcsös vagy fájdalmas menstruáció alatt is jó szolgálatot tehet.

A krizokolla jótékonyan hathat az ízületi gyulladásra, a csontbetegségekre, az izomgörcsre, az emésztőszervekre, a fekélyre, a vér betegségeire, a vérellátásra és a tüdőproblémákra.

Méregtelenítheti a májat, a veséket és a beleket.

A krizokolla erősítheti az izmokat, és csillapíthatja az izomgörcsöket. Hűsítő hatásával jótékonyan hat a gyulladásra, különösen a torokban és a mandulákban.

Csökkentheti a vérnyomást, enyhülést hozhat az égésekre, és a vágott sebek fájdalmait is enyhítheti. Erősítheti a pajzsmirigyet, és jó hatással van az anyagcserére is.

FIGYELEM!

A kövek használata nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, ezért bármilyen problémával először fordulj orvoshoz. Az orvosi gyógykezelés mellett segítheti és lerövidítheti a gyógyulási folyamatot.

Szeretnél még többet tudni a kristályokról, ásványokról?
Szeretnél jobban belemerülni ebbe a csodálatos világba?

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!
Mi ezzel tudunk segíteni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

 • Szeretnéd úgy használni a kristályokat, hogy azok az ÉLET minden területén Téged szolgáljanak?

  Ezt a tudást lépésről – lépésre haladva, rövid idő alatt elsajátíthatod!

 • A szomszédban laksz, vagy több ezer km - re, külföldön?

  Nem gond! Nálunk távoktatásban sajátíthatod el az ismereteket úgy, hogy ki sem kell mozdulnod az otthonodból!

 • Kevés az időd, nem tudsz együtthaladni a többiekkel?

  Saját ütemedben tanulhatsz, akkor amikor ráérsz és annyit, amennyi időd éppen van!

 • Szeretsz új dolgokat tanulni, de a vizsgán stresszes vagy?

  Nyugodtan hátradőlhetsz, csak Önmagad előtt fogsz vizsgázni! Tisztában vagyunk a vizsga stresszhatásával és tudjuk, hogy a stressz megváltoztatja a kristályok rezgését is. Mást érünk el vele, mint amit nyugalmi állapotban, minden külső körülménytől zavartalanul elérhetünk.

  Ha követed azokat az ismereteket amit átadok neked, megérted a kristályok működését, akkor az életminőséged, különböző életterületeid olyan látványos mértékben fordítod jó irányba, hogy aki kapcsolatba kerül veled egyből elismeri: Kitűnőre vizsgáztál!

  Nekünk ezt nem kell bebizonyítanod, ezért nincs vizsga.

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig.


Recepteket is megismersz, ( Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknélnél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal.

Ebben a modulban megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden más is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”.

A kristályok programozása egy izgalmas tudomány!

Valódi “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat!

Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

Ebben a modulban a Kristálygömb jövendölést is elsajátítod!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés