Meditációs kristályod az ametiszt

Meditációhoz való kristály választásod az ametisztre esett, ezért valószínűleg most abban az élethelyzetben vagy, amikor az ametisztre van a legnagyobb szükséged. Felmerülhet a gondolat: lehet, hogy nem is Te választottad ki ezt a követ, hanem az ametiszt választott ki Téged? Ha tovább olvasol, talán felismered, hogy működnek azok a finom erők, melyek öntudatlanul is ehhez a kristályhoz vezettek.

Ez a csodálatos lila kő erősen spirituális, és védelmező ereje van. Mivel ezt a követ választottad, valószínűleg máris magasabb tudatállapotokra vagy ráhangolódva, vagy nagyon szeretnéd, hogy így legyen. Az ametiszttel meditálva feltárja előtted az élet azon titkait, amelyeknek megértéséhez az értelem már kevés. Segítségével megértheted a látomásokat és az álmokat.
Miközben alázatra nevel, felsőbb erők támogatását is közvetíti, segíti az intuíciót és a meditációt.

Mikor odáig jutsz a meditációban, hogy rábízod magad belső vezetődre, segítségedre lesz az ametiszt abban, hogy megtaláld valódi feladatodat és rendeltetésedet, hogy azon túl életedet saját lényeddel összhangban irányíthasd. Az ametiszt erősíti az intuíciót, a koncentrációt és a figyelmet, elmélyíti a spirituális tapasztalatokat.

Az ametiszt a harmadik szem csakrához kötődik, ennek harmonikus működését segíti elő. Ha a homlokod közepére, a két szemöldököd közé teszed, megnyithatja érzékelésedet. Finoman, és teljes mértékben a szellem birodalmához, és az asztrálsík inspirációihoz kapcsol. Ametiszttel meditálva könnyebb az asztrál utazás, és ha a párnád alá teszed, sokat mondó, mégis békés álmaid lesznek.

Az ametiszt kiválasztása alapos tudásról és mélységes békességről, ugyanakkor a spirituális birodalmak felfedezésére irányuló kalandvágyról tanúskodik. Az ametiszt bölcsességet hoz, a spirituális síkokon megvéd a megszállottságtól, és a negatív dolgokat szeretetté alakítja.

FONTOS!
A kristályodat használva lehet, hogy észreveszed, hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik.
Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől.
Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz.
Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés