Meditációs kristályod a
Cölesztin/Szelesztit

12 kristály képét nézted meg alaposan, hogy meditációdhoz kristályt válassz. Választásod a cölesztinre (más néven szelesztit) esett. Ez nem véletlen, hiszen minden kristály finom energiát nyel el, és bocsát ki, ugyanakkor minden egyes kristálytípus egyéni vibrációs tulajdonságokkal rendelkezik. Bárhogy tekintesz is rájuk, az alábbiakban megismerheted a saját választású cölesztin által közvetített egyedi kódot, melynek segítségével számos területen javíthatsz az életeden.

Ez a kő az Új Korszak köve, mely az angelitre hasonlít. Zárt helyen tartsd, mert napfény hatására kifakulhat. A cölesztin hatékonyan segíti a spirituális fejlődést. Mivel ezt a követ választottad, a spiritualitás új formáinak – az Új Korszaknak megfelelő – felfedezéseihez szeretnél segítséget kapni. A cölesztin szerencsés találkozásokhoz és kapcsolatokhoz vezet, amelyek segítenek téged utadon.

A cölesztin meditációban megkönnyíti az asztrálutazást, az álmok előhívását, valamint békét és erőt ad. Isteni energiákkal van telítve. A végtelen spirituális nyugalmat ismerteti meg veled, és hozzásegít, hogy kapcsolatot teremts az angyali birodalommal. Óriási lökést ad a spirituális fejlődésnek és a megvilágosodás felé ösztökél Téged. Olyan kő ez, amelyik egyensúlyt és rendet teremt. A cölesztinnel meditálva gyorsan visszanyerheted lelki békédet, optimizmusodat és tetterődet.

A cölesztitet a harmadik szem csakrára helyezve különösen hatékony segítség, mert ráhangol az egyetemes bölcsességre. A benne rejlő mély nyugalom segít rálátni és megoldani a konfliktusaidat, és stresszes időszakodban harmonikus légkört teremteni. Mivel a cölesztint választottad, talán arra van szükséged, hogy magad mögött hagyd a mindennapi aggodalmakat.  Segít a megérzéseid és az intelligenciád egyesítésében, hogy biztos lehess benne, a jó úton jársz, és hogy ezt világosan és nyugodtan ki is fejezhesd.

Meditációkor kezedben tartott cölesztin megemeli a rezgésszintedet, és rendkívül jó hatással van a csoportos meditációra is.

FONTOS!
A kristályodat használva lehet, hogy észreveszed, hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik. Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől. Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz. Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed a hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj. Ha hallottál már a születési kövekről, de nem tudod megállapítani, melyik kristály szolgálhat téged a sok közül, akkor tarts velünk! Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed!

A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

ISMERKEDJ MEG A KRISTÁLYOKKAL

Bővebben

Mentés