Meditációs kristályod a
Fekete obszidián

12 kép körül a választásod a fekete obszidiánra esett. Mint azt olvashattad, minden kristály finom energiát nyel el, és bocsát ki, ugyanakkor minden egyes kristálytípus egyéni vibrációs tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a vibrációs tulajdonsága segített ahhoz, hogy – bár csak képen – olyan kristályt válassz, ami most, a jelenlegi élethelyzetedben, meditációban a legnagyobb segítségedre lehet. Az alábbiakban megismerheted tehát, hogy a saját választású fekete obszidián milyen egyedi kódot közvetít neked, melynek segítségével számos területen javíthatsz az életeden. Mivel választásod a fekete obszidiánra esett, ez bátorságra, és arra utal, hogy őszintén szeretnél előbbre jutni a fejlődésed során.

A fekete obszidián végtelen erővel bír. Ezzel a kővel nem érdemes játszadozni, mert a mélyből a felszínre hozza  az igazságot, hogy szembenézhess vele, és átalakíthasd. Óvatosan használd, és bizonyosodj meg róla, hogy jó hatással van rád. Mivel a fekete obszidiánra esett a választásod, azt érezheted, hogy szembe kell nézned személyiséged bizonyos aspektusaival, és / vagy egyes emlékeiddel, mielőtt elindulsz a spirituális fejlődés útján. Ha használata során megmagyarázhatatlan zaklatottságot érzel, az azért van, mert még nem vagy felkészülve arra, hogy szembenézz önmagad árnyoldalával.

A fekete obszidián segíti átváltozásodat, és a negatív dolgokat pozitívvá alakítja. Erőt, és védelmet ad. Napfonat csakrádra helyezve finom energiákkal tölti fel a testedet, és szilárd alapokra helyez. Az obszidiánnal végzett kristálygömb jövendölést (tanfolyamunk 3.moduljában foglalkozunk vele) érdemes nagyon óvatosan kezelni, kiváltképp akkor, ha nagyon sok félelmet és érzelmet fojtasz el magadban.

A fekete obszidián segít kideríteni, hogy ki is vagy valójában. Meditációban megkönnyíti a már idejétmúlt viselkedésminták felismerését. Eloszlatja az érzelmi blokkokat és az ősi traumákat, elmélyíti és megtisztítja az érzelmeket. Fejleszti a könyörületesség és a kitartás képességét. Világosságot biztosít a tudatnak, megtisztítja a zavaroktól. Egyértelművé teszi, mi is húzódik meg igazából a mentális kimerültség és a rendellenesség mögött, és felismerhetővé teszi a lélek céljait. Megsemmisíti az energia blokkokat, azért, hogy spirituális egységet hozzon létre. A lelket a testbe rögzíti. Minden szinten serkenti a fejlődést. Az ismeretlen felfedezésére, új távlatok megnyitására ösztökél.

FONTOS!
A kristályodat használva lehet, hogy észreveszed, hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik. Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől. Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz. Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés