Meditációs kristályod a
Szelenit

A szelenitnek nagyon finom rezgése van. Vízbe téve feloldódik, tehát soha ne vízzel tisztítsd! A szelenit páratlan nyugalmat hoz, és meditációban elősegíti az angyalokkal való kapcsolatteremtést. Mivel a szelenitre esett a választásod, mélyen legbelül múlt életeid és fejlődési ösvényeid foglalkoztathatnak, és ösztönösen arra vágysz, hogy a jó utat járd.

A szelenit segítségével meditációban a megérzéseiden keresztül ellenőrizheted, hogy valóban jelenlegi életfeladatodat teljesíted – e, vagy valahol eltévedtél és jelenleg mellékutakon jársz. A szelenit kiszűri az ego alapú téveszméket, melyek a mellékútra terelnének. Fokozza az intuíciót, tisztánlátást, tisztán hallást és a Fénytest aktiválását. Emeli a szellemiséget, isteni örömöt és játékosságot hoz életedbe, hogy a világ Fény energiáját növelje.

Mivel a szelenitet választottad, tudatában lehetsz angyali hírvivőknek, és szeretnéd bátorítani is őket. A szelenit a koronacsakrával rezonáló, markánsan spirituális kő, így tehát – mivel ezt a követ választottad – valószínűleg ezt az oldaladat szeretnéd erősíteni.  A szelenit elősegíti a telepatikus kapcsolatteremtést, különösen akkor, ha minden érintett ezt a követ tartja  a markában.

A szelenit mindannak a lenyomatát hordozza ami a világban történik, és elér az előző életekbe is. Meditációban nagyon hasznos az eddigi fejlődés ellenőrzésére, mivel hozzáférést biztosít ahhoz a tervhez, amelyet mostani életedről a köztes létállapotban (születésed előtt) állítottál össze. Hajszálpontosan megjelöli azokat a feladatokat és dolgokat, amelyeken még dolgoznod kell, és megmutatja, miként oldhatod meg azokat a legjobban.

Meditációban segít bepillantani a jövőbe vagy kideríteni, hogy mi történt a múltban. Segíti a helyzetek megítélését és az előrelátást. Elrendezi a körülötted kialakult esetleges zűrzavart és lehetővé teszi a mélyebb összefüggések felismerését. Biztosítja annak a tudatos megértését, hogy mi is történik a tudatalattid szintjén. A kiszámíthatatlan érzelmeket hatékonyan eloszlatja és stabilizálja.

FONTOS!
A szelenitet meditációban használva lehet,  hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik. Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől. Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz.  Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebb információ ide kattintva

Mentés