Meditációs kristályod a
Topáz

A  12 képből a topázt választottad meditációs kristályodnak. Ez azért történt, mert a jelenlegi élethelyzetedben a topáz az a kő, ami leginkább a segítségedre lehet. Mint arról már olvastál, amikor a megfelelő kristállyal meditálunk, kiválasztott kristályunk segítségével könnyebben beléphetünk egy békés, alternatív valóságba, amit nevezhetünk asztrális síknak is.

A veled, illetve jelenlegi élethelyzeted iránt érzett rezgéseiddel rezonáló topáz megvilágítja életed ösvényét, optimizmussal lát el, és felbátorít. Mivel 12 kő közül éppen a topázt választottad, valószínűleg tudod, hogy pozitív gondolkodásra, önbecsülésed megerősítésére van szükséged. A topáz támogatja és megerősíti vizualizációdat, és közreműködik abban, hogy végre tudj és merj hinni önmagadban.

A topáz nagy segítségedre lesz az önbecsülésed terén. Ha meditációban a kezedben, vagy öledben tartod, felismered, hogy mit tudsz isteni önvalódból másoknak felajánlani, így növeli magabiztosságodat. A topáz igen kreatív, művészi hatással rendelkezik. Ha céljaidat még nem fogalmaztad meg, a topáz körvonalazza az elképzeléseidet. Csodálatos erejével képes leszel meglátni az erdőt, a fát, és a közöttük lévő összefüggéseket is. A topáz legnagyobb ajándéka számodra a bőséges belső forrásaid feltárása, hogy örömödet lelhesd bennük, és hogy használhasd őket.

Kitűnő kő meditációhoz, mert összehangol a magasabb rendű éneddel. Lehetővé teszi, hogy felismerd annak módját, hogy a saját elképzeléseid és elveid szerint élj. Összekapcsol az igazság és a bölcsesség angyalaival. Segít észrevenni azokat a forgatókönyveket, amelyek szerint élsz, és segít felismerni, hol tértél el az elveidtől. A topáz spirituálisan és fizikailag is újra feltölt, erősíti a hitet és az optimizmust. Elősegíti a tudatos kapcsolatteremtést az Univerzum legmagasabb rendű erőivel, és használhatod az ezen a módon megszerzett információk tárolására is. Emlékeztet isteni gyökereidre.

Meditációban elősegíti képességed felismerését, erre ösztönöz is, és hozzád vonzza a segítőkész embereket.

Ha másik követ választanál, ide kattintva visszatérhetsz.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés