PERIDOT

A PERIDOT hatása testre, lélekre és szellemre

A PERIDOT jellegzetessége

Színe: olivzöld, ságászöld, mézszínű, vörös, barnás.

A régi időben a peridotról úgy gondolták, hogy távol tartja a gonosz lelkeket. Napjainkban még mindig az aura védelmezőjeként tartják számon.

Erőteljesen tisztít, minden szinten felszabadítja és semlegesíti a mérget. Tisztítja a fizikai – és a finom testeket, valamint a tudatot. Megnyitja, tisztítja és aktivizálja a szív– és a napfonatcsakrát, megszabadít a „régi terhektől”. Elűzi a bűntudatot és a zaklatottságot. Megmutatja, miként ügyeljünk az útmutatást biztosító magasabb rendű energiákra.

A peridot megszabadít a negatív mintáktól és régi rezgésektől, így elérhetővé teszi az új frekvenciát. A pszichológiai kezelés hatását ugrásszerűen felgyorsítja. Ez a vizuális benyomásokat életre hívó kő segíti megérteni a sorsunk alakulását és spirituális céljainkat. Főleg a gyógyítók számára hasznos.

Lelki hatása: a peridot csillapítja a féltékenységet, a sértődöttséget, a rosszindulatot, méghozzá anélkül, hogy agresszívvé tenne. Fejlődésre ösztönöz, segít megvalósítani a szükséges változásokat. Hozzájárul ahhoz, hogy a múltba visszatekintve felismerjük mindazt, ami javunkra válik a megszerzett tapasztalatokból; s megmutatja, miként bocsássuk meg önmagunknak.

Erősíti a pszichológiai tisztaságot és jóllétet. Lehetővé teszi a spirituális igazság megismerését, és szabályozza az élet körforgását.

Szellemi hatása: a peridot élesíti az elmét és megnyitja a tudat új szintjei előtt. Megszünteti a letargiát és ráirányítja a figyelmet minden olyan dologra, amelyet tudatosan vagy tudattalanul elhanyagolunk.

A peridot segítségével beismerjük a hibáinkat, aztán továbblépünk. Arra ösztönöz, hogy felelősséget vállaljunk a saját életünkért, különösen olyan helyzetekben, amikor úgy gondoljuk, hogy minden baj valaki más hibájából történik.

Gyógyhatása: a peridotnak erősítő hatása van. Gyógyítja és regenerálja a szöveteket. Erősíti az anyagcserét, és jótékonyan hat a bőrre.

Támogatja a szív, a csecsemőmirigy, a tüdő, az epehólyag, a lép és a bélrendszer működését; gyógyítja a fekélyt, erősíti a szemet. Energiái ellensúlyozzák a rögeszmés depressziót és legyőzik a hipochondriát.

Én választok, vagy a kő választ engem?


Ha neked tetszik a PERIDOT , és úgy érzed, szükséged lenne egy ilyen kőre, itt elárulom neked,  milyen lelki állapotban vagy, mi az, ami vonz hozzá 🙂

Ha a peridot kristályt választottad, akkor előfordulhat, hogy szembe kell nézned a pénzzel kapcsolatos viselkedésed bizonyos sajátosságaival, és fel kell ismerned azok helytelen voltát.

Ha a pénzt illetően rossz szokásaid vannak, a peridot segíthet az ezekről való leszokásban.
Ha hajlasz a szűkmarkúságra, megmutatja, hogy ezzel pontosan ellentétes hatást érsz el, és segít egészséges pénzügyi áramlást kialakítani az életedben.

Elűzi az irigységet, – akár belőled ered, akár feléd irányul – és megvéd a féltékeny támadásoktól is.

A peridot segítségével felhagysz mások hibáztatásával, és teljes felelősséget tudsz vállalni saját magatartásodért, tetteidért.

Ha van névjegyed, azt érdemes egy peridot kristály alatt tartani, mert a kő átitatja őket szerencsével.

A peridottal megvilágosodhat előtted, hogy milyen változásokra van szükséged, és segít azok kivitelezésében is.

Válj a világod tudatos teremtőjévé!

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….

Ha tetszett amit olvastál, támogasd munkánkat azzal,
hogy megosztod ismerőseiddel!

Köszönjük szépen!