PETALIT HATÁSA
TESTRE, LÉLEKRE ÉS SZELLEMRE

A petalit összetételében lítium, alumínium tartalmú réteg-szilikát, azaz Li(AlSi4O10), mely színtelen, fehér, sárga, rózsaszín  színekben található meg.

A petalit nevét a tökéletes hasadása miatt kapta, a görög petalon (lemezes) szóból.

Mohs skála szerinti keménysége: 6 – 6,5

A petalit a napfonat és a korona csakrákhoz van rendelve, mivel ezekre fejt ki jótékony hatást.

Csillagjegyek közül az Oroszlán szülöttjeinek javasolható szerencsekőként.

A petalit ugyancsak spirituális kőként van számontartva.  Angyalkőként is emlegetik, mivel erősíti a kapcsolatot az angyalokkal. Magas és tiszta rezgésével utat nyit a kozmikus tudathoz, segít a spirituális tisztulásban.

Védelmet nyújtó kő, amely elmélyíti a meditációt és a ráhangolódást. Nagyban nyugodt és tiszta spirituális dimenziókba visz, ahol mindennek az okára megvan a magyarázat, s ahol ezek az okok megváltoztathatók. Főleg az elődök és a családi vonal gyógyítására hasznos, mert az azt megelőző időkre tud visszahatni, amikor a hibás működés megjelent.

A petalit sámánikus kő.
Biztonságos környezetet biztosít a spirituális kapcsolatteremtéshez vagy a megvilágosodást kereső úton. Aktivizálja a fejlődést, és energiát biztosít hozzá.
Ez a kő nyugtatja az aurát, megnyitja a torok és a magasabb rendű koronacsakrát, magasabb spirituális rezgésekhez kapcsolódik.

A jelenlegi metafizikai képességeinket messze meghaladókkal ruházza fel, a spirituális tudás legmagasabb szintjeivel köt össze, és megkönnyíti, hogy szavakba öntsük spirituális látomásainkat.

Még egy kis darab petalit is rendkívül hatékony elixírként. Segítségével megszabadulhatunk a negatív karmától, és az aurát vagy a szellemi testet megtisztítja az entitásoktól.

Jó szolgálatot tesz, ha már korlátokat jelentő kötelékeket szeretnénk levágni magunkról, mivel mindenkinek a legmagasabb rendű énjét hívja meg.

Folyamatosan ellát energiával, és minden szinten aktiválja a test energiaközpontjait. Ugyancsak erősíti és energiával látja el azt a környezetet, ahol található.

A petalitnak tulajdonított gyógyhatás: egyensúlyban tartja az endokrinrendszer működését, valamint serkenti a hármas melegítő meridiánt. Hatékonyan alkalmazható az AIDS–es és a daganatos betegek kezelésében. Előnyösen hat a sejtekre, a szemre, a tüdőre, az izomgörcsökre és a belekre.

Jó hatással van a szenvedélyekre. Nyugtató hatása még a mániás depressziós állapoton is képes javítani-

Jótékonyan hathat minden szem problémára, és segít a lelki traumák feldolgozásában.

FIGYELEM!
A kristályokról, ásványokról olvasható információk  nem helyettesítik az orvosi
vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, illetve terápiát.
Az oldal általános információkkal szolgál a kristályokról, ásványokról a szellemi és érzelmi jólétet keresők számára. Az ismertető szövegben a gyógyulás, illetve
gyógyítás kifejezések minden esetben a Test-Lélek-Szellem egységét, a belső egyensúly helyreállítását jelentik.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Válj életed tudatos teremtőjévé!

Tovább…

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERET

Bővebben IDE kattintva olvashatsz róla.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Bővebben IDE kattintva olvashatsz róla.

Mentés

Mentés

Mentés