PETALIT HATÁSA
TESTRE, LÉLEKRE ÉS SZELLEMRE

A petalit összetételében lítium, alumínium tartalmú réteg-szilikát, azaz Li(AlSi4O10), mely színtelen, fehér, sárga, rózsaszín  színekben található meg.

A petalit nevét a tökéletes hasadása miatt kapta, a görög petalon (lemezes) szóból.

Mohs skála szerinti keménysége: 6 – 6,5

A petalit a napfonat és a korona csakrákhoz van rendelve, mivel ezekre fejt ki jótékony hatást.

Csillagjegyek közül az Oroszlán szülöttjeinek javasolható szerencsekőként.

A petalit ugyancsak spirituális kőként van számontartva.  Angyalkőként is emlegetik, mivel erősíti a kapcsolatot az angyalokkal. Magas és tiszta rezgésével utat nyit a kozmikus tudathoz, segít a spirituális tisztulásban.

Védelmet nyújtó kő, amely elmélyíti a meditációt és a ráhangolódást. Nagyban nyugodt és tiszta spirituális dimenziókba visz, ahol mindennek az okára megvan a magyarázat, s ahol ezek az okok megváltoztathatók. Főleg az elődök és a családi vonal gyógyítására hasznos, mert az azt megelőző időkre tud visszahatni, amikor a hibás működés megjelent.

A petalit sámánikus kő.
Biztonságos környezetet biztosít a spirituális kapcsolatteremtéshez vagy a megvilágosodást kereső úton. Aktivizálja a fejlődést, és energiát biztosít hozzá.
Ez a kő nyugtatja az aurát, megnyitja a torok és a magasabb rendű koronacsakrát, magasabb spirituális rezgésekhez kapcsolódik.

A jelenlegi metafizikai képességeinket messze meghaladókkal ruházza fel, a spirituális tudás legmagasabb szintjeivel köt össze, és megkönnyíti, hogy szavakba öntsük spirituális látomásainkat.

Még egy kis darab petalit is rendkívül hatékony elixírként. Segítségével megszabadulhatunk a negatív karmától, és az aurát vagy a szellemi testet megtisztítja az entitásoktól.

Jó szolgálatot tesz, ha már korlátokat jelentő kötelékeket szeretnénk levágni magunkról, mivel mindenkinek a legmagasabb rendű énjét hívja meg.

Folyamatosan ellát energiával, és minden szinten aktiválja a test energiaközpontjait. Ugyancsak erősíti és energiával látja el azt a környezetet, ahol található.

A petalitnak tulajdonított gyógyhatás: egyensúlyban tartja az endokrinrendszer működését, valamint serkenti a hármas melegítő meridiánt. Hatékonyan alkalmazható az AIDS–es és a daganatos betegek kezelésében. Előnyösen hat a sejtekre, a szemre, a tüdőre, az izomgörcsökre és a belekre.

Jó hatással van a szenvedélyekre. Nyugtató hatása még a mániás depressziós állapoton is képes javítani-

Jótékonyan hathat minden szem problémára, és segít a lelki traumák feldolgozásában.

FIGYELEM!
A kristályokról, ásványokról olvasható információk  nem helyettesítik az orvosi
vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, illetve terápiát.
Az oldal általános információkkal szolgál a kristályokról, ásványokról a szellemi és érzelmi jólétet keresők számára. Az ismertető szövegben a gyógyulás, illetve
gyógyítás kifejezések minden esetben a Test-Lélek-Szellem egységét, a belső egyensúly helyreállítását jelentik.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERET

Indulj az alapoktól, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig.


Recepteket is megismersz, ( Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknélnél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz róla.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal.

Megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden más is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”.

A kristályok programozása egy izgalmas tudomány!

Valódi “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat!

Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

Ebben a modulban a Kristálygömb jövendölést is elsajátítod!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz róla.

Mentés

Mentés

Mentés