Személyes kristályod a
Holdkő

Az előző oldalon 12 kristály képét láthattad. Ezek közül a holdkőre esett a választásod. Érdemes tudni, hogy amikor kiválasztunk valamit, legyen az egy kristály – jelen esetben a holdkő -, de lehet egy bizonyos színű ruhadarab is, az sohasem véletlenül történik, vagy éppen „ehhez van kedvem” módon választunk. A holdkő – amit személyes kristályodként kiválasztottál – energiavibrációja együtt rezonál a Te most éppen aktuális személyiségeddel.

Bár azt gondoljuk, hogy személyiségünk változatlan, mégis azért írom, hogy „most éppen aktuális”, mert az idők során mindannyian változunk. Talán nem mindig szembetűnő, mert a változás mélyebb szinteken, a tudatunkban zajlik. Olyan, mintha személyiségünk újabb rétegeire bukkannánk, mint amikor a hagymáról fejtjük le a felsőbb rétegeket, míg el nem jutunk a csíráig, azaz mélyen rejlő igazi személyiségünkig.

Mivel személyes kristályodként a holdkövet választottad, a holdkő lesz az, ami leginkább segítségedre lehet abban, hogy kifejezd jelenlegi énedet, majd segít abban is, hogy tovább tudj lépni egy újabb szintre. Ezért amikor úgy érzed, hogy a holdkő beteljesítette feladatát és már nem szolgál téged, térj vissza, és válassz újabb személyes követ, ami tovább kísér utadon.

Mivel a holdkövet választottad, valószínűleg erős érzelmeidnek és ösztöneidnek köszönhetően rendkívüli erővel védelmezed önmagad és szeretteidet. Életed az otthon, és a család körül forog, ahol gondoskodó, támogató szerepet töltesz be. Ha jelenlegi életed más vágányon fut, és ezt nem tudod megvalósítani, nagyon vágysz rá. Ebben az esetben talán éppen személyiséged fejlődésének következő lépcsőfokára kell lépned ebben az ügyben.

Valószínűleg ingerlékeny, és szeszélyes vagy, és ha valaki megbánt, kitűnő memóriádnak köszönhetően talán soha nem felejted el a sérelmet. Érdemes törekedned a megbocsátásra, mert a sérelmek dédelgetése nem célszerű, képesek hosszú távon is belülről marni téged, ami végül fizikailag is megnyilvánuló betegséghez vezethet.

Erősen intuitív személyiség lévén az álmaid nagyon fontosak neked, ugyanakkor gyakorlatias is vagy. Jól tudod kezelni a pénzt, és azt is megérzed, ki az, akiben megbízhatsz. A közelség és az együttérzés létfontosságú a számodra. Érezned kell, hogy szeretnek és megértenek. Nagyon nehezen engeded el a múltat és bármit, ami a múltra emlékeztet, ezért képes vagy válogatás nélkül bármit gyűjteni.

Ott tudsz jól dolgozni, ahol együttérző, gondoskodó természetedet értékelik, valamint elismerik, és tiszteletben tartják kitartásodat és a visszavonulás iránti igényedet. Ha még nem találtad meg a  hivatásodat (elhivatást), érdemes ebbe az irányba orientálódni, hogy ki tudj teljesedni.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Mivel többen felteszik a kérdést, ezúton tájékoztatlak, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online (személyes részvételt nem igénylő) kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.