Személyes kristályod a kék kvarc

Személyes kristályod a kék kvarc olyan különleges, hogy valójában nem is kellett nagy erőfeszítést tenned a kiválasztásához. Következésképpen a kék kvarc ellenállhatatlan erővel vonz, vagy már egy ideje szereted ezt a kristályt. Érdemes marokkő formájában megvenned a kék kvarcot, így mindig magadnál tarthatod. Abban az esetben, ha szereted az ékszereket, karkötő formában is használhatod. A lényeg, hogy személyes kristályodat tartsd magadnál.

A kék kvarcot választottad, ezért valószínűleg a gyönyörű környezet és a békés hangulat olyan létfontosságú számodra, mint a belélegzett levegő. Következésképpen mindent megteszel annak érdekében, hogy a többiek is jól érezzék magukat. Valójában gyakran ütközöl nehézségbe amiatt, hogy egyszerre próbálsz meg mindkét oldalnak megfelelni. A kék kvarc így fontos segítőddé válik, mert nyugtató hatása van, gyorsítja a spirituális fejlődésedet, ennek következtében megérted, hogy csak önmagadnak kell megfelelned.

Diszkrét, és jóindulatú vagy, alapvetően nagyon finom a modorod és jó ízléssel öltözködsz. Őszintén szólva néha hajlasz a lustaságra és halogatásra. Valójában csendes életre vágysz, amelyben kedved szerint cseveghetsz a barátaiddal. Csúnya, vagy diszharmonikus dolgok között képtelen vagy jól érezni magad. Munkahelyként, hivatásként olyan helyet keress, ahol diplomáciai érzékedet és szépérzékedet elismerik.

Ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Végül – de nem utolsó sorban – tájékoztatlak, hogy nálam nem kapható semmiféle kristály termék. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!
Ragadd meg az alkalmat!

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!