Személyes kristályod a

Labradorit

Az előző oldalon 12 képből választottad a labradoritot személyes kristályodként. Felteheted a kérdést: Én választottam a labradoritot, vagy a labradorit választott engem? Jobban hiszek ez utóbbiban, mivel saját tapasztalatom, és a visszajelzések is azt bizonyítják, hogy pontosan ki tudjuk választani azt a kristályt, amelyik leginkább segítik személyes fejlődésünket. Olvass tehát tovább, és döntsd el saját magad, hogy valóban tudta a labradorit, hogy Te éppen milyen fázisában tartasz a személyiséged kibontakoztatásában?

Fantáziadús és titokzatos személyiség vagy, aki néha mintha közelebb állna a szellemi, mint a földi világhoz. Mély empatikus képességgel rendelkezel, és olyannyira együttérző vagy, hogy mások szenvedését is magadénak érzed.  Védekezned kell a túl sok felkérés ellen, mert nagyon nehezen tudsz ellent mondani, ami olykor már már kellemetlen érzéseket kelt benned.

Lételemed a változás, hiszen mindent olyan sok oldalról látsz, hogy lehetetlen egy olyan életformát, vagy nézőpontot találni, amely mindennek meg tud felelni. Nagyon intenzívek az érzéseid, és hajlamos vagy arra, hogy egy életen át szeress valakit, vagy valamit. Ezért a túlzott, olykor már neked is terhes ragaszkodás sem áll távol tőled.

Művészi, és kreatív személyiségként nehezen ragadsz le egy valami mellett, mert könnyen elterelődik róla a figyelmed. Idealista, és érzékeny vagy, mindemellett időnként egyedül eltöltött időre van szükséged ahhoz, hogy újra feltölthesd energiatartalékaid. Kövesd az álmaidat, miközben próbálj meg egyik lábaddal a földön maradni. Munkádban, amelynek mindenképpen értelmesnek és / vagy kreatívnak kell lennie, a függetlenséget keresed.

Mivel személyes kövedként a labradoritot választottad, arra van szükséged, hogy erősíti a hitet önmagadban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja rólad mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurádra kapcsolódnak rá. Megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmédet, energiával tölti fel a képzeletedet, és új ötleteket szül.

Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzéseiddel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, és megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékodat. A labradorit hasznos társad lehet változások idején, mivel erőt és állhatatosságot biztosít.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Mivel többen felteszik a kérdést, ezúton tájékoztatlak, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.