Személyes kristályod a
Mohaachát

A mohaachátot választottad személyes kristályodként. A 12 kő közül bármelyik megfelel, mindegyik alkalmas személyes kristálynak. Amikor több kő közül megérzéseinkre hagyatkozva kell választanunk, választásunk általában helyes. Ráadásul a választott kő megmutatja jelenlegi személyiségünket is. Jelen esetben a mohaachát az a kristály, ami személyes fejlődésedben elsősorban tud segíteni téged. A mohaachát energiavibrációja ugyanis együtt rezonál a Te jelenlegi személyiséged vibrációjával. Ezen kívül kiegészíti azt, illetve diszharmónia esetén lelkileg és szellemileg harmonizálja tudatállapotodat.

Abban az esetben, ha a mohaachátot választottad személyes kristályodként, alapvetően kifinomultságod és jó ítélőképességed következtében egy epikuerista ösztöneivel rendelkezel. (Az epikuroszi felfogás szerint a legnagyobb öröm a félelemtől való mentesség és a nyugalom, melyeket a tudáson, barátságon keresztül lehet elérni.) Egyetlen részletet sem hagysz figyelmen kívül, és kitűnő szervezőnek számítasz.

Alapvetően a legtöbb dolog mélyére tudsz hatolni, gyakorlatias, rendes, és alapos „ezermester” vagy. Nagyon fontosnak tartod, hogy hasznos lehess, így akkor vagy boldog igazán, ha van bőségesen dolgod, és úgy érzed, hogy a többieknek szükségük van rád. Szerény, félrevonuló ember lehetsz, mégis rosszul esik, ha magától értetődőnek veszik a segítségedet.

Végül, de nem utolsó sorban saját magad legszigorúbb kritikusaként igen érzékenyen reagálsz mások kritikájára, ráadásul a többiek hiányosságával is tisztában vagy. Alapvetően nagyon szívesen veszel részt a kellemes dolgokban, és csodákat művelsz a kertben, a konyhában, vagy az irodában – már amennyiben megpróbálsz lazítani is. Ahhoz, hogy élvezd a munkádat, teret kell kapnia az általad felállított színvonalnak, a hatékonyságodnak, és a kiválóság iránti szenvedélyednek.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Hol kapható a mohaachát?

Ha be szeretnéd szerezni a mohaachátot, szívesen ajánlok két webáruházat is. Mindkettő megbízható, tulajdonosaik figyelnek arra, hogy ne hamisítványt áruljanak. Én is náluk vásárolok:
Ametiszt ásványbolt
Kristálycentrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok
ismerete online kurzust,

ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK
online, személyes részvételt nem igényel

Bővebben itt olvashatsz arról, mit tartalmaz a 3 modul

Mentés