Személyes kristályod a napkő

Amikor az előző oldalon végignézted a 12 kő képét abból a célból, hogy kiválaszd a személyes kristályodat, választásod a napkőre esett. Valójában azt mondhatjuk, hogy nem Te választottál, hanem a napkő választott ki téged. Azért történik ez, mert a kristály – bár csak a képen látod – energiarezgése együtt rezonál a Te saját energiarezgéseddel. Azzal az állapottal, amiben most éppen vagy.

Mi az a jellemződ, ami energetikailag körbevesz?

Életed első számú hajtóereje, hogy bárhol is jársz, bármit is teszel, a lehető legfényesebben tündökölj. Megbízhatóságodnak, nagylelkűségednek és személyes erődnek köszönhetően büszke és méltóságteljes lényed általában megkapja a kellő tiszteletet. Következésképpen erősen hiszel az életben, és hozzáállásod olyannyira nemes és nagyvonalú, hogy a kisebb részleteket gyakran veszni hagyod.

Alapvetően idealista és őszinte személyiségedet mélyen megrázza, ha becsapják. Nagylelkűséged, vidám és kedves természeted mellett esetenként nagyképű, sőt akár felvágós is lehetsz. A napkő megtisztítja a csakráidat, fényt és energiát biztosít, emiatt lehetővé teszi, hogy az igazi éned boldogan kiragyogjon. A hagyomány szerint a napkő a jóakaratú istenekhez és a jó szerencséhez kötődik.

Azokon a munkahelyeken hozod ki magadból a legjobbat, ahol drámai érzéked teret kaphat. Ennek eredményeként sütkérezhetsz a reflektorfényben. Ilyen munkahelyen használhatod a tekintélyedet, és megcsillogtathatod a nagy, átfogó feladatokban megmutatkozó szervezőkészségedet.

Miben segíthet még a napkő?

A napkő úgynevezett alkímiai (átalakító) kő, ennek következtében meditáció alatt és a mindennapi életben is szoros kapcsolatot biztosít a fényhez és a Nap éltető erejéhez. Rendkívül hatékony módon távolítja el azokat a „horgokat” amelyeket mások akasztottak rád akár a csakráidba, akár az aurádba. Ezek a horgok szellemi vagy érzelmi szinten lehetnek, s származhatnak birtokolni vágyó szülőktől, gyerekektől vagy szerelmi partneredtől. Így szívják el az energiádat. Ilyen körülmények között a napkő ennek a kapcsolódásnak szeretetteljes módon véget vet, és rendkívül hatásosan vágja el a gúzsba kötő köteléket.

Mindig tartsd magadnál a napkövet amikor nehezen mondasz nemet, és folyamatosan áldozatot hozol másokért. Megszünteti a kölcsönös függőséget, elősegíti önmagad erősítését, a függetlenséget és az életerőt. Ha valamilyen késlekedés akadályoz, a napkő azt is legyőzi.

Ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Végül, de nem utolsósorban pedig – mivel oly sokan kérdezik – tájékoztatlak, hogy nálam nem lehet köveket, kristályokat vásárolni. Saját részemre elsősorban az alábbi két webáruházban vásárolok, szívesen ajánlom neked is:
Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!
Mi ezzel tudunk segíteni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYGYÓGYÍTÁS ONLINE TANFOLYAM

Bővebb információ a tanfolyam témájáról

Mentés