Személyes kristályod a
Zöld turmalin

12 kő közül választásod személyes kristályodként a zöld turmalinra esett. Ez azért történhetett, mert a személyiséged jelenlegi energiavibrációja együtt rezonál a zöld turmalin energiájával. Lehet, hogy nem is Te választottál, hanem a zöld turmalin választott téged? Ha lejjebb elolvasod, hogy milyen személyiség jellemzi azokat, akik ezt a kristályt választják, erre a kérdésre is választ kapsz.

Mivel a zöld turmalint választottad, valószínűleg türelmes, és kitartó vagy. Szereted a stabilitást és a biztonságot, meg is teszel minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy ilyen környezetben élhess. Fontosnak tartod a gyakorlatias dolgokat, mint például a pénzt és az anyagi jólétet. Az életet realista, pragmatikus szemszögből közelíted meg, és inkább a saját érzékeidnek hiszel, bár közben tudatosan figyelsz a téged körülvevő légkörre is, és szereted a békét.

Szeretetteli, kedves, és megbízható ember vagy, de néha makacs is tudsz lenni, és ellenállsz az újdonságoknak. Ami a tiéd, az a tiéd. Nem idegen tőled a birtoklási vágy, szeretteiddel szemben azonban segítőkész vagy. Valószínűleg van tehetséged a kertészkedéshez, mivel szereted a növényeket, és a főzés is neked való lehet, hiszen az élet által nyújtott bőség és az élvezetek nagyon vonzóak a számodra.

Valószínűleg szereted a kreatív elfoglaltságokat, így azok a lehetőségek hozzák ki belőled a legjobbat, ahol stabilitást és kényelmet, valamint jó fizetést találsz, miközben ki tudod élni művészi hajlamaidat is. Ha jelenlegi élethelyzetedben ez még nem jellemző rád, személyiségedet ebbe az irányba érdemes fejleszteni, amihez már most is minden segítség a rendelkezésedre áll, csak észre kell venned, meg kell ragadnod. Kövesd mindig szíved vágyát!

Fejlődésedben személyes kristályodként most a zöld turmalin tud neked a legtöbbet segíteni, hiszen  tisztítja, szűri és finomabb rezgésűvé alakítja át a most még jelen lévő tömörebb energiát. Elősegíti önmagad és mások megértését, feltárja előtted éned mélységeit, erősíti az önbizalmat, és enyhíti a félelmet. Száműzi azt az érzést, hogy áldozat lennél, ugyanakkor vonzza a lelkesedést, a könyörületet, a toleranciát és a fellendülést. Lehetővé teszi, hogy az összes lehetséges megoldást észrevedd, és közülük a leghasznosabbat válaszd ki. Mágnesként vonzza a fellendülést és a bőséget.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Mivel többen felteszik a kérdést, ezúton tájékoztatlak, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.