Kristálygyógyítás

AZ AKVAMARIN HATÁSA
A LÉLEKRE, ÉRZELMEKRE

Mentés

Mentés

Az akvamarin azoknak való, akik ki mernek lépni komfortzónájukból, igazi egyéniségüket kimutatni és ezt fenn is kívánják tartani. Ezért arra is képesek, hogy a többiektől eltérő gondolkodásmintájukat kövessék.

Az akvamarin a bátorság köve, nyugtató energiái csökkentik a stresszt, lecsillapítják a zakatoló elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok és a kívülről jövő negatív befolyásolások ellen.

Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel, és elnyeri az angyalok pártfogását. Erejével felébreszti másokban a toleranciát.

Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelősség, viszont segít abban, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.

Az akvamarin megnyugtatja az elmét, fejleszti a felfogóképességet, elosztja a fejetlenséget.

Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen ügyeket. Az élet minden területén, minden szinten megkönnyíti a lezárást–befejezést.

A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van az időnként ránk törő érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében.

Az akvamarin enyhíti a félelmeket, megfelelő látószögbe helyezi a dolgokat és segít a kapott információkat a legjobban felhasználni.

Aki az akvamarint választja, annak számára legfontosabb, hogy egyéniség lehessen és hajlik arra, hogy a többiektől „eltérő zenére járja élete táncát”.

Ott kell neki lennie, ahol szabad és független lehet, ahol leleményessége és egyedi látásmódja kibontakozhat.

kristalygyogyitas

kristálygyógyítás

Kristálygyógyítás

Kristálygyógyítás

Melyik csillagjegyek szülöttjeire
van a legnagyobb hatással
az akvamarin?

A különböző csillagjegyekhez több kő is tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor és milyen célból használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom azokat a csillagjegyeket, amelyek mellé az akvamarin is rendelve van, és leírást adok arról, miben segítheti őket ez a kő.

Az azonban, hogy egy adott kő a személy születési Nap – jegyéhez, Hold – jegyéhez, vagy éppen az Ascendenséhez van -e rendelve, az már bővebb kifejtést érdemel és Kristályterápia tanfolyamunk II. moduljának tananyaga.

Ne feledd! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát!

A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Mentés

Mentés

Mentés

A Bika szélsőséges módon bele tud ragadni a helyzetekbe, és Ő az a tipikus négyzet, aki a kör alakú lyukban inkább alkalmazkodik a kényelmetlenségekhez, minthogy saját magához illő helyet keressen.
Az akvamarin bátorságot és kitartást ad ahhoz, hogy kijöjjön ebből a „lyukból.”

Bika

Mentés

Ikrek

Mentés

Az Ikrek jegy szülötte kíváncsi, sokoldalú, nagyon aktív és gyors észjárású.
Számára a mentális stressz elkerülése jelent nagy feladatot.

Az akvamarin képes megnyugtatni az idegeket, és kiselejtezni a gondolatait azáltal, hogy megszűri a kívülről érkező információkat és világosabbá teszi a mentális folyamatokat.

Mentés


A Mérleg csillagjegy szülötte a tökéletességre való törekvése miatt hajlamos arra, hogy elhamarkodottan ítélkezzen.
Az akvamarin erősíti bennük a mások iránti toleranciát és segít felszínre hozni a szeretet energiáit.

Mentés

Mérleg

Mentés

Vízöntő

Mentés

Mentés

A Vízöntőnek rendkívül fontos az egyetemes igazság és a testvériség, az akvamarin pedig éppen ezeket a minőségeket támogatja.
A Vízöntő jegy szülöttjei gyakran gondolnak a jövőre, amelyből helyes meglátásaik származnak, az akvamarin pedig segít azt a magasabb rendű tudatállapotot előidézni, amely lehetővé teszi az „időutazást”.

Az akvamarin tudatosabb életre ösztönzi a Vízöntőket, összehangolja céljait a tapasztalataival.
Az akvamarin gyengéd energiái kitűnően enyhítik a stresszt és arra bátorítják, hogy még nehéz időszakban is vállaljon felelősséget tetteiért. Ha tudat alatt saját maga ellen dolgozna, akkor ez a kő segít megszabadulni ettől a viselkedésmintától.

Mentés

Mentés

A Halak az egyik legérzelmesebb állatövi jegy, szülöttei nehezen tudják magukat függetleníteni érzelmeiktől.

Számukra nem könnyű a kivülálló szemével megvizsgálni érzéseiket, mert nagyon sok minden történik a mélyben, tudat alatt. Az akvamarin stabilizálja az érzelmeket. Segít meglátni a felszín alatt zajló folyamatokat és kifejezésre juttatni az érzelmeit. Az akvamarin csökkenti félelmeit és érzékenységét. Általa könnyebben megszabadulhat az érzelmi terhektől is.

A Halak jegy szülötteire jellemző, hogy gyakran úgy kezdenek bele egy új kapcsolatba, hogy még tart a régi. Ilyenkor a felszín alatt meglehetősen nagy az érzelmi kavarodás. Az akvamarin segítségével világosabban láthatja a kapcsolatait és segít megszüntetni azokat az érzelmi szálakat, amelyek megmaradtak az előző kapcsolatából.

 

Mentés

Mentés

Halak Kristálygyógyítás

Mentés

Mentés

KRISTÁLYTERÁPIA

Az akvamarint használjuk torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra.

Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést.

Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra.

Egyaránt segítséget jelent a rövid– és a távoltartásra, valamint csillapítja az immunrendszer túlreagálását.

A kristályok gyógyhatásáról és használatáról Kristályterápia tanfolyamunk I.moduljában részletesen tanulunk.

Bővebb információ a tanfolyamról IDE kattintva olvasható.

Mentés

Mentés

Kristályterápia

Mentés

Mentés

Kristályprogramozás

AZ AKVAMARIN PROGRAMOZÁSA

Az akvamarin kifejezetten hasznos, ha saját személyiségkristályként választjuk ki és programozzuk. Többek között segítségünkre lehet, hogy lezárjuk a befejezetlen ügyeket akár a magánéletről, akár üzleti ügyekről van szó, minden szinten megkönnyíti a lezárást, befejezést. Fejleszti az önkifejezést, segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében.

A kristályok életterületenkénti kiválasztásának, programozásának szertartásáról tanfolyamunk III.moduljában tanulunk.

IDE kattintva olvashatsz bővebben erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg ezt a bejegyzést
a barátaiddal, ismerőseiddel!

Mentés

Mentés

Mentés

Köszönjük!

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalaink támogatója: Borkaszandál

Tovább …