Kristálygyógyítás

AZ AKVAMARIN HATÁSA
A LÉLEKRE, ÉRZELMEKRE

Mentés

Mentés

Az akvamarin azoknak való, akik ki mernek lépni komfortzónájukból, igazi egyéniségüket kimutatni és ezt fenn is kívánják tartani. Ezért arra is képesek, hogy a többiektől eltérő gondolkodásmintájukat kövessék.

Az akvamarin a bátorság köve, nyugtató energiái csökkentik a stresszt, lecsillapítják a zakatoló elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok és a kívülről jövő negatív befolyásolások ellen.

Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel, és elnyeri az angyalok pártfogását. Erejével felébreszti másokban a toleranciát.

Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelősség, viszont segít abban, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.

Az akvamarin megnyugtatja az elmét, fejleszti a felfogóképességet, elosztja a fejetlenséget.

Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen ügyeket. Az élet minden területén, minden szinten megkönnyíti a lezárást–befejezést.

A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van az időnként ránk törő érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében.

Az akvamarin enyhíti a félelmeket, megfelelő látószögbe helyezi a dolgokat és segít a kapott információkat a legjobban felhasználni.

Aki az akvamarint választja, annak számára legfontosabb, hogy egyéniség lehessen és hajlik arra, hogy a többiektől „eltérő zenére járja élete táncát”.

Ott kell neki lennie, ahol szabad és független lehet, ahol leleményessége és egyedi látásmódja kibontakozhat.

kristalygyogyitas

kristálygyógyítás

Kristálygyógyítás

KRISTÁLYTERÁPIA

Az akvamarint használjuk torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra.

Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést.

Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra.

Egyaránt segítséget jelent a rövid– és a távoltartásra, valamint csillapítja az immunrendszer túlreagálását.

A kristályok gyógyhatásáról és használatáról Kristályterápia tanfolyamunk I.moduljában részletesen tanulunk.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Kristályterápia

Mentés

Mentés

Kristálygyógyítás

Melyik csillagjegyek szülöttjeire
van a legnagyobb hatással
az akvamarin?

A különböző csillagjegyekhez több kő is tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor és milyen célból használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom azokat a csillagjegyeket, amelyek mellé az akvamarin is rendelve van, és leírást adok arról, miben segítheti őket ez a kő.

Az azonban, hogy egy adott kő a személy születési Nap – jegyéhez, Hold – jegyéhez, vagy éppen az Ascendenséhez van -e rendelve, az már bővebb kifejtést érdemel és Kristályterápia tanfolyamunk II. moduljának tananyaga.

Ne feledd! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát!

A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Mentés

Mentés

Mentés

A Bika szélsőséges módon bele tud ragadni a helyzetekbe, és Ő az a tipikus négyzet, aki a kör alakú lyukban inkább alkalmazkodik a kényelmetlenségekhez, minthogy saját magához illő helyet keressen.
Az akvamarin bátorságot és kitartást ad ahhoz, hogy kijöjjön ebből a „lyukból.”

Bika

Mentés

Ikrek

Mentés

Az Ikrek jegy szülötte kíváncsi, sokoldalú, nagyon aktív és gyors észjárású.
Számára a mentális stressz elkerülése jelent nagy feladatot.

Az akvamarin képes megnyugtatni az idegeket, és kiselejtezni a gondolatait azáltal, hogy megszűri a kívülről érkező információkat és világosabbá teszi a mentális folyamatokat.

Mentés


A Mérleg csillagjegy szülötte a tökéletességre való törekvése miatt hajlamos arra, hogy elhamarkodottan ítélkezzen.
Az akvamarin erősíti bennük a mások iránti toleranciát és segít felszínre hozni a szeretet energiáit.

Mentés

Mérleg

Mentés

Vízöntő

Mentés

Mentés

A Vízöntőnek rendkívül fontos az egyetemes igazság és a testvériség, az akvamarin pedig éppen ezeket a minőségeket támogatja.
A Vízöntő jegy szülöttjei gyakran gondolnak a jövőre, amelyből helyes meglátásaik származnak, az akvamarin pedig segít azt a magasabb rendű tudatállapotot előidézni, amely lehetővé teszi az „időutazást”.

Az akvamarin tudatosabb életre ösztönzi a Vízöntőket, összehangolja céljait a tapasztalataival.
Az akvamarin gyengéd energiái kitűnően enyhítik a stresszt és arra bátorítják, hogy még nehéz időszakban is vállaljon felelősséget tetteiért. Ha tudat alatt saját maga ellen dolgozna, akkor ez a kő segít megszabadulni ettől a viselkedésmintától.

Mentés

Mentés

A Halak az egyik legérzelmesebb állatövi jegy, szülöttei nehezen tudják magukat függetleníteni érzelmeiktől.

Számukra nem könnyű a kivülálló szemével megvizsgálni érzéseiket, mert nagyon sok minden történik a mélyben, tudat alatt. Az akvamarin stabilizálja az érzelmeket. Segít meglátni a felszín alatt zajló folyamatokat és kifejezésre juttatni az érzelmeit. Az akvamarin csökkenti félelmeit és érzékenységét. Általa könnyebben megszabadulhat az érzelmi terhektől is.

A Halak jegy szülötteire jellemző, hogy gyakran úgy kezdenek bele egy új kapcsolatba, hogy még tart a régi. Ilyenkor a felszín alatt meglehetősen nagy az érzelmi kavarodás. Az akvamarin segítségével világosabban láthatja a kapcsolatait és segít megszüntetni azokat az érzelmi szálakat, amelyek megmaradtak az előző kapcsolatából.

 

Mentés

Mentés

Halak Kristálygyógyítás

Mentés

Mentés

Kristályprogramozás

AZ AKVAMARIN PROGRAMOZÁSA

Az akvamarin kifejezetten hasznos, ha saját személyiségkristályként választjuk ki és programozzuk. Többek között segítségünkre lehet, hogy lezárjuk a befejezetlen ügyeket akár a magánéletről, akár üzleti ügyekről van szó, minden szinten megkönnyíti a lezárást, befejezést. Fejleszti az önkifejezést, segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében.

A kristályok életterületenkénti kiválasztásának, programozásának szertartásáról tanfolyamunk III.moduljában tanulunk.

IDE kattintva olvashatsz bővebben erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg ezt a bejegyzést
a barátaiddal, ismerőseiddel!

Mentés

Mentés

Mentés

Köszönjük!

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalaink támogatója: Borkaszandál

Tovább …