AZ ARAGONIT HATÁSA
TEST – LÉLEK – SZELLEM SZINTEN

 

Az aragonit a gyökér – és a napfonat csakrákra van jótékony hatással.
Hozzárendelt csillagjegy a Bak.

Színe fehér, sárgás, aranyzöld, kékes, barna, de más színekbe is előfordulhat
Átlátszósága az átlátszótól az áttetszőig terjed.

Az aragonit megtanít arra, hogy  a test a lélek birodalma, és hogy minden hasznos és élvezetes tevékenységhez elengedhetetlenül fontos a test szükségleteinek tiszteletben tartása.

Az aragonit megbízható föld gyógyító és földelő kő.

Kapcsolatban van a föld anyával, segít megérteni az üzeneteit,  valamint a hulladékok újrahasznosításának támogatásával védelmezi a természeti értékeket.

Átalakítja a geopatikus stresszt, és feloldja a Ley–vonalak blokkjait, akár még távolról is. A stresszes időszakokban különösen hasznát vesszük annak a képességnek, ahogy egyensúlyba tartja és földeli a fizikai energiákat.

Stabilizálja az alap– és a földcsakrákat, elmélyíti a kapcsolatot a Földdel.

Nagyon finoman visszavisz bennünket a gyermekkorunkba, vagy még azon is túl, hogy megismerhessük a múlt történéseit.

Az aragonit türelemre és elfogadásra tanít. Ellensúlyozza a túlérzékenységet. Praktikus energiái fokozzák a fegyelmet és a megbízhatóságot, gyakorlatiasabbá teszi életszemléletünket.

Az aragonit segít az éppen elvégzendő feladatra összpontosítani a figyelmünket, a gondolkodásmódunkat pedig rugalmassá és megértővé teszi. Felfedi a problémák és a helyzetek okait.
Az aragonit elűzi a haragot és az érzelmi stresszt. Erőt és támogatást biztosít.

Az aragonit szintén egy olyan kő, ami képes kiválasztani azt a személyt, akinek szüksége van a hatására.

Ha te meglátsz egy aragonit követ, megtetszik, és ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy  a tied legyen, akkor nagyon valószínű, hogy a fizikai ellazulás fontos a számodra, és szereted kényelmesen érezni magad a testedben.

Érzéki ember lehetsz, és gyakorlati szempontok alapján ítélsz, de az is lehet, hogy a megérzéseid fizikai szinten jelennek meg, pld. a zsigereidben jeleznek.

Ha a másik véglet jellemző rád, és a felhők között jársz, az aragonit szilárdan és megnyugtatóan visszahoz az itt és most birodalmába.

Az aragonit felmelegíti a testet, és hatásos például akkor, ha stresszes vagy.

Ha túlfeszített munkatempóban dolgozol, az aragonit emlékeztet a lazításra, és önmagad kényeztetésére.
Használd az aragonitot marokkőként, és élvezd csodálatos hatását.

Az aragonit lehetővé teszi, hogy kényelmesen és jól érezzük magunkat a saját testünkben. Szembeszáll a rendellenességekkel, elsősorban az idegrángásokkal és görcsökkel, amelyeket a belső nyugtalanság okoz.

Stabilizáló kő, amely a testen belül földel és teremt egyensúlyt.

Az aragonit megszilárdítja a spirituális fejlődést, amelyre különben nincs hatásunk. Nyugtat és kiegyensúlyoz, helyreállítja a harmóniát, és a rezgések magas spirituális szintre emelésével felkészít a meditációra, míg a fizikai testet energiával tölti fel.

Az aragonit nagyrészt kalciumból áll, ezért elősegíti a kalcium anyagcserét. Ez az ásvány a csontozat, a véralvadás, és az idegrostok szempontjából fontos.

Hatáskörébe tartozik egyebek mellett a szívverés egyenlőtlenségének szabályozása, de fontos szerepet játszik a test vasfelvételében is.

Az aragonit felmelegíti a végtagokat azzal, hogy a testen keresztül energiával látja el őket. Jótékonyan hat a Reynaud – kórra és a megfázásra.

Gyógyítja a csontokat, segíti a kalcium felszívódást, és helyreállítja a porckorongok rugalmasságát. Ugyancsak enyhíti a fájdalmat.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Haa tetszett amit olvastál, oszd meg barátaiddal. Köszönjük, hogy megosztásoddal támogatod honlapunkat!

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu