AQUA (AKVA) AURA KVARC
és egyéb mesterségesen előállított aurakvarcok

Aqua aurakvarc, szivárvány aurakvarc,
opál (angyal) aurakvarc, rózsa aurakvarc,
rubin aurakvarc, napfény aurakvarc,
szibériai kékkvarc

Az aura kvarcok minden fajtája mesterségesen előállított különleges kvarc. Bár ezek a kvarcok nem természetes módon képződnek, energiájuk igen erős.

Alapjuk általában a természetes hegyikristály, (olykor más kristály) amit speciális technológiával, magas hőmérsékleten, magas nyomás és vákum segítségével, különböző nemesfémekkel mesterségesen „újraképződtetnek”.

Aqua aurakvarc

Az aqua aurakvarcnak erős az energiája annak az alkímiai folyamatnak köszönhetően, hogy az aranyat a hegyikristályra rögzíti.

Az aqua aura megszabadít a korlátozásoktól, és helyet teremt valami új számára. Ez a kristály gyógyítja, tisztítja és nyugtatja az aurát, eloszlatja belőle a stresszt, és begyógyítja rajta a foltokat.

Eltávolítja a negativitást a finomtestekből, valamint a spirituális test és az univerzális energiák között létrejött kapcsolatokból. Amikor már lehetővé tette, hogy a lélek energiája kifejezésre jusson, engedi érvényesülni a legmagasabb rendű képességeinket.

Élénkíti a csakrákat, különösen a torokcsakrát, ahol erősíti a szívből jövő kommunikációt.
Az aqua aura elősegíti az üzenetközvetítést és az önkifejezést, elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt.

Védelmet nyújtó kő, amely oltalmaz az asztrális vagy a lelki támadással szemben. Mélyről jövő békességet biztosít a meditáció alatt. Más kristályokkal együtt használva erősíti azok gyógyító tulajdonságait is.

Az aqua aurakvarc erősíti a csecsemőmirigyet és az immunrendszert.

Szivárvány aurakvarc

A szivárvány aurakvarc úgy jött létre, hogy a hegyikristályra arany és titán került kötőanyagként.

A test energiaközpontját élénkíti, megtisztítja az utat az életerő számára, hogy megnyilvánulhasson a fizikai testben és a finomtestben.  Ennek következtében vibráló energiát és életkedvet biztosít.

A szivárvány aurakvarc hasznos a rosszul működő kapcsolatokban, legyen az társkapcsolat,  baráti, vagy főnök – beosztott kapcsolat, mivel megmutatja a kivetítéseket, valamint segít eloszlatni az olyan negatív érzelmeket, mint a sértődés vagy a múltból származó régi konfliktusok.
Minden szinten mélyreható bepillantást enged a kapcsolatokba.

Segíti feloldani a karmikus kötéseket, amelyek a mostani életben gátolják a kapcsolatokat, amelyeket így élettelivé és harmonikussá alakít át.

Opál / Angyal aurakvarc

Az opál – más néven angyal aurakvarcban a platina miatt sokkal világosabb a szivárványszín. Ez a kombináció a legcsodálatosabb világos színekben  csillogóan színjátszó szivárvány  hatást eredményez.

Miként az égen feltűnő szivárvány reményt és optimizmust sugall, ugyanúgy az opál / angyal aurakvarc is az öröm kristálya. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat, a fénytestet pedig a fizikai dimenziókkal egyesíti.

A meditatív tudat mély állapotát teszi elérhetővé, és a kapott információkat földeli a fizikai testben. A kozmikus tudat segítségével létrehozza a tökéletes egyesülést az istenivel.

A szivárvány színeinek csillogása, amelyek ebben a kristályban játszanak, gyorsan ráhangolják az érzékszerveket az angyali szférák szeretetére és fényére.

Tisztítják és felemelik a lelket, amely elárasztja az energiamezőt a védelem, nyugalom és béke kedvesen szikrázó szivárvány buborékaival. Ez  a kristály elvezeti tudatosságot a magasabb tudatosság „belső templomába” ahol az őrangyalunk tudása tárolódik.

Rózsa aurakvarc

A rózsa aurakvarc a hegyikristály és a platina együtteséből keletkezett, s dinamikus energiája jó hatással van a tobozmirigyre és a szívcsakrára.

Átalakítja a saját értékeinkkel kapcsolatban mélyen bennünk gyökerező kétségeket.

Felruház az önmagunk iránt érzett feltétel nélküli szeretet képességével, összekapcsol az egyetemes szeretettel, és tökéletes egyensúlyi állapotba hozza a sejteket.

Rubin aurakvarc

A rubin aurakvarc alkotórésze ugyancsak hegyikristály és platina, de sokkal mélyebb szint hoznak létre.

A rubin aurakvarc megtisztítja a gyökércsakrát az előző életekben történt túléléssel kapcsolatos dolgoktól és zaklatásoktól, szenvedélyt és vitalitást biztosít, és erősíti a szív bölcsességét.

Arra bátorít, hogy a boldogságot kövessük. Erőteljesen páncélt biztosít az asztrális támadás és a szív energiájának vámpírjai ellen. Elősegíti a tiszta vizualizációt, élénkíti a tobozmirigy működését.
A rubin aurakvarc átalakítja a haragot és a negatív energiát, s eltávolít az utunkból mindent, ami negatív.

Spirituálisan lelkesít, megnyitja a Krisztus–tudatot.
Védelmet nyújt az agresszió és az erőszak ellen.

A gyógyításban a rubin aurakvarc jótékony hatású az endokrinrendszerre, és természetes antibiotikum a gombás fertőzésekre és az élősködők ellen.

Napfény aurakvarc

A napfény aurakvarc feltűnően sárga színű, amihez a hegyikristály arannyal és platinával lett újraképződtetve.

Az energiája erőteljes és rendkívül aktív.  A színéből is kitűnik, hogy élénkíti és tisztítja a napfonatcsakrát, feloldja a régi érzelmi traumákat és sebeket.

Spirituális szinten a napfény aura mindenre kiterjedő és védelmező. Minden szinten felszabadítja az elzáródásokat, és eltávolítja a méreganyagokat.

Szibériai kék kvarc

Ez a ragyogóan kék, mesterségesen újraképződtetett kristály hegyikristályból és kobaltból készült.

Hatékony ellenszere a depressziónak, felemeli a lelket, és mélyreható békességet teremt.

A szibériai kék kvarc élénkíti a torokcsakrát és a harmadik szemet, erősíti a tisztánlátást és a telepátiát, valamint javítja a kommunikációt. Hatására élénk látomásokat tapasztalunk meg, és utat nyit a kozmikus tudathoz.

Segít abban, hogy kiálljunk az igazunk mellett, s abban is, hogy meg is hallgassák, amit mondunk.

Elixírként torokfertőzésekre, gyomorfekélyre és a stresszre van jó hatással. Külsőleg alkalmazva csillapítóan hat a gyulladásra, a napszúrásra és a merev nyakra vagy izmokra.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu

Tovább olvasom ….