BOJI KÖVEK

A boji kövek hatása testre és lélekre

 A boji kövek jellegzetessége

Csillagjegy: Oroszlán, és Vízöntő jegy szülötteinek válik szerencsekövévé.
Színe: barnás, kevés kék.

A boji kövek a leghatásosabb földelő kövek közé tartozik. Gyengéden, de határozottan visszatérítenek a földre és a testünkbe. A jelenben földelnek bennünket, különösen azután, ha a spiritualitás világában kalandozunk.

Rendkívül hasznos azok számára, akik nehéznek találják a maradást ebben az inkarnációban. Erős a védelmi szerepük és nagyon hatékonyan oldják a blokkokat.

A sima felületű köveknek női energiájuk van, míg a kiemelkedésekkel rendelkezőknek férfi. Általában párban használjuk őket.

A boji kövek egyensúlyt teremtenek és energiával töltenek fel, így párban kiegyenlítik a testen belül a nő és a férfienergiákat,valamint összehangolják a csakrákat és a finomtesteket.

Erős földkapcsolódásukkal hasznosak a növények és a termés számára, bár a kő teljesen szétmállhat, ha a földben hagyjuk, vagy az időjárás hatásainak tesszük ki.

A boji kövek minden szinten fényt derítenek a blokkokra. Tisztítják a blokkolt érzéseket és gyógyítják a fájdalmas emlékeket. Az egyéni fejlődés érdekében ugyancsak oldják a negatív gondolatmintákat és az önromboló magatartást.

Lehatolnak a pszichoszomatikus betegségek gyökeréig, s oldják a blokkokat a fizikai és a finomtestekben. Ha kezünkben tartunk egy boji követ, összehangol az árnyékénünkkel, megmutatja az eddig rejtett tulajdonságait, így szép lassan megismerjük és értékeljük magunkat.

A boji kövek a test meridiánjain át serkentik az energia áramlást.

Mentálisan: ráirányítják a figyelmet a múlt szellemi lenyomataira és hipnotikus hatású utasításaira. Érzelmileg stabilizálnak, de csak azután, ha előtte már minden más szükséges feladatukat ellátták.

A boji kövek oldják az energiablokkokat, enyhítik a fájdalmat, valamint támogatják a szövetek regenerációját. Hasznosak akkor is, amikor a fizikai energia megcsappan, vagy makacs betegség gyötör. Nagyon finom szinten újra összehangolják a csakrákat, valamint kijavítják és ismét energiával tölti fel a „lyukakat” az aurán.

A boji kövek használatával oldhatók a testben manifesztálódott energiablokádok. E hatás korántsem mondható felületesnek, hiszen regenerálja még a szöveteket is.  Ez serkenti a test öngyógyító erejét, megelőzi a betegségre való hajlamot, növeli az ellenálló erőt.

A boji kő a földdel köt össze. Akik hajlamosak elszállni, azokat ez a kő visszavezeti a tények talajára, hogy észrevegyék a természet rezgéseit is. A boji kő segít két lábbal állni a földön, miközben tekintetünket az égre szegezzük.

Segíti a spirituális fejlődést, mivel erősíti tudatalattinkat.

Előfordulhat az is, hogy telepatikus képességeket kelt.

Mi a különbség és a hasonlóság  a Moki kövek (Moqui – marbles)

és a Boji kő (Pop – Rock) között?

A Moki kövek, akár csak a Boji kövek lelőhelye Amerika. 1970 óta keresik ezeket a köveket intenzíven.

Az indiánok már több száz éve ismerik ezeket a köveket, és ajándékozzák szeretteiknek, ugyanis Mokit és a Bojit általában ajándékba illik kapni, de természetesen vásárolni is lehet.

Az indián hitvilág szerint ezek a kövek megvédenek a tűztől, a víztől, a negatív erőktől, valamint a rossz barátoktól. Egy indián törzs szent helyén találják ezeket a köveket. A pontos lelőhelyet az indiánok nem árulják el, csak annyit tudunk erről, hogy Jutában, és Arizonában van hely. (Bojikat elsősorban Dakota, Nebraska, Kansas államokban találnak)

A Mokik és a Bojik elsősorban az összetételüket tekintve különböznek.

A boji kő  sűrűsége 5, képlete vas – szulfid, azaz FeS2 , a Moki kő sűrűsége 3 – 3,5, képlete pedig szilicium – dioxid, azaz SiO2

Ezen kívül abban is különböznek, hogy a Moki a testi erőnlétet biztosítja, míg a Boji az emberi pszichére hat jótékonyan.  A tapasztalataink szerint a a Boji energetikája erősebb, mint a Mokié. A kövek mindig csak párosával találhatók. Mindig egy fiút és egy lányt találnak. A férfi kő kicsit durvább. A női Moki kicsit kerekebb, és finomabb tapintású.

A Mokikat és a Bojikat a test melegével, szeretettel, fénnyel lehet aktiválni. A köveket kézbe véve legtöbb ember furcsa érzést tapasztal. A megfigyelések szerint pulzálást és energia lökéseket lehet érezni, később majd az egész testre átterjed ez az érzés.

Amikor a kő működni kezd azt érezzük, hogy melegünk lesz. Az energia felszabadul, és az egész szervezetben szétáramlik. Koncentrálni kell, amikor kézbe vesszük őket, ebben az esetben az energia centrumba kerül az ember, és ebben a pillanatban mindent sokkal logikusabban, és kristálytisztábban lát.

Élő köveknek is nevezik a őket.

A férfi kő jobbra forduló, a női kő balra forduló energia áramlást mutat. Gyógyításra is felhasználhatók. A férfi követ a megbetegedett részre kell helyezni, a női követ pedig az egészséges részre. Amikor a két kő összetalálkozik bezárnak egy energia kört. Mivel élő köveknek is nevezik őket, úgy is kell bánni velük, mint az élőlényekkel. Nem szabad őket bezárt, sötét helyre tenni.

Ezeket a köveket szeretni, gondozni, simogatni kell, mert ellenkező esetben egy idő után felbomlanak és hamuvá válnak.

Olyan esetről is hallottak már, amikor -nem megfelelő gondozás esetén- egyszerűen eltűntek. Ha simogatjuk őket, akkor az energia központjaik elkezdenek működni. A Mokiknak és a Bojiknak különleges energiájuk van, nem tudják megmagyarázni, hogy miért.

Fantasztikusan feltudja tölteni az energia mezőket, az aurát, és az egész szervezetet. Tisztítja a testet, a lelket, és kiegyensúlyozottságot ad. Bemértek egy Moki párt, és ennek a párocskának az energia szintje megegyezett az alfa állapottal. Abban az esetben, ha felkészületlenek vagyunk a kövek fogadására, illetve nem érzünk semmi különöset a közelükben, ettől függetlenül ezek a kövek hatnak. Hosszabb ideig magunknál tartva megfiatalítja a bőrt, és az egész szervezetet.

Idősebb embereket kérdeztek meg a Mokik felől. Ők azt a választ adták, hogy fiatalító hatással van rájuk, tehát egy pozitív energia áramlást hoz létre a testben. Szeretik a társaságot. Nagyon jól érzik magukat a kristályok társaságában, ha van köztük repedt, vagy színevesztett, azt is képesek a Mokik helyrehozni.

A reggeli napsütést, a teliholdat, és a naplementét nagyon kedvelik. Töltődnek ezekkel az energiákkal. Ha jól gondozzuk őket,  boldogságot, és kiegyenlített életenergiákat hoznak el az embernek. A Mokik és a Bojik akkor keresik a kapcsolatot az emberrel, ha valamilyen időszakon át kell segíteni bennünket.

Növelik bennük a spiritualitást, feloldják a belső blokádokat. Növényeknél és állatoknál is lehet őket alkalmazni. A beteg élőlény közelébe kell tenni. Nem szabad másnak odaadni őket, mert egy idő után a mi energiáinkra hangolódnak rá. A másik ember energiája ezt megzavarhatja. Fogkefével lehet tisztítani őket. Amikor elmegyünk otthonról a köveket egyesével vigyük el, attól függően, hogy férfias, vagy nőies energiákra van e szükségünk. Hazatérésünk után a párja mellé kell helyeznünk, hogy ismételten fel tudják egymást tölteni.

forrás: https://www.livesence.com/47936-how-moqui-marbles-form./

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha tetszett amit olvastál, támogass minket azzal, hogy megosztod oldalunkat ismerőseiddel.

Köszönjük!

Munkásságom támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …