Bőséget, anyagi gazdagságot vonzó kristályok

Bemutatok neked néhány kristályt, amelyek alkalmasak arra, hogy bőségre, anyagi gazdagságra programozzuk be magunknak. Felhívom a figyelmedet, fogy a bőség és anyagi gazdagság soha nem a bankszámlánkon lévő pénz mennyiségét jelenti!
Lehet megszámlálhatatlanul sok pénzed, miközben valaminek a hiányában szenvedsz.
A kristályok segítségével azt tudod elérni, hogy Te magad érezd azt, hogy bőségben élsz, mindened meg van amire szükséged lehet, és még egy kicsivel több is, hogy mindig biztonságban érezd magad.

A bőséget, anyagi gazdagságot vonzó kristályok a megfelelő programozás mellett nem csak bevonzzák hozzánk a bőséget, hanem általuk értékrendünk is megváltozik.

A kristályok programozásáról IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben.

JADE

A jade elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást, valamint segít értékelni és okosan használni azt, amid van. Fokozza a pénzgyarapító beruházásaidhoz szükséges kreativitást, és vonzza a pénzt.

A jade erősen spirituális kő, ezért kiegyensúlyozza pénzügyi hozzáállásodat, és rávilágít, hogy az igazi gazdagságot nem a bankszámládon fogod megtalálni.

Ha a jade követ programozod, többé valószínűleg nem fogsz aggódni a pénz miatt. Segít eloszlatni a negatív gondolatokat, és a birtokában ráismersz majd, hogy a pénzkezelés egyszerű dolog. A jade ékszerek viselése vonzza a pénzt, fogadd hát elegánsan.

A jade segítségével önellátónak és függetlennel érezheted magad, tudatában leszel a rendelkezésedre álló forrásoknak és képes leszel fel is használni azokat.

TIGRISSZEM

A tigrisszemet hatalmas védőereje miatt valaha átkok és egyéb veszélyek elleni védelemként használták.
A tigrisszem nagyon jó segítő, ha pénzügyeidet veszély fenyegeti, különösen akkor, ha például lopástól, vagy csalástól félsz.
A tigrisszem segít szilárdan állni a talajon, ugyanakkor meg is világosít, hogy a tigris szemével tisztábban láss. Így képessé válsz felismerni valódi igényeidet, és meg tudod különböztetni a saját szükségleteidet a többiekétől.

A tigrisszemet akkor programozd, ha valamilyen módon pénzügyi fenyegetettségben élsz. Akkor is hasznos, ha azért érzed sebezhetőnek magad, mert nem bízol pénzteremtő képességeidben.

Tartsd a tigrisszemet napfényes helyen, és nézz bele, hogy elméd befogadja sugalmazását.

A tigrisszem segítségével hinni kezdesz saját képességeidben. Ez a kő erőt ad ahhoz, hogy szembenézz gyenge pontjaiddal, és hogy le is győzd azokat.

Programozásnál kövesd a tanfolyamon tanult útmutatást, mivel könnyen megtörténhet, hogy éppen az ellenkező hatást éred el.

AVENTURIN

Az aventurin vonzza a gazdagságot és segít új lehetőséggé alakítanod a látszólag előnytelen helyzeteket. Szemed kiélesedik a hasznot ígérő lehetőségekre – például a réspiacokra, ha üzletember vagy, vagy az éppen kiugrásra készülő cégekre, ha befektetőként tevékenykedsz.

Az aventurin a szerencsejátékosok köve: jó szerencsét hoz, és a pókerarchoz szükséges nyugalommal ajándékoz meg. Megteremti a felismerést elősegítő békés egyensúlyt.

Az aventurint akkor érdemes választani, ha pénzügyi tekintetben bátorságra, esetleg egy kis nemtörődömségre van szükséged. Nem azért, hogy eszeveszetten játssz, hanem hogy a lehetőségek kihasználásának érdekében képessé válj kockára tenni azt, aminek elvesztését még megengedheted magadnak.

Ha túl görcsös vagy a pénzügyekkel kapcsolatban, vagy csupán némi önbizalom – növelésre van szükséged, akkor is neked való kő.

Mindig legyen nálad aventurin, valahányszor szerencsét próbálsz!

HELIOTROP

Az erő köve segít alkalmazkodnod a kihívást jelentő helyzetekhez. Ha ezt a követ választod, akkor abba kellene hagynod a jövőt illető pénzügyi aggodalmaskodást, hogy a jelenre figyelhess, hiszen egyedül ezt irányíthatod.

Kielégítő pénzügyi helyzetben a heliotrop az érdekeidet védelmezi, illetve a segítségével könnyebben meg tudod majd ítélni, kiben bízhatsz meg, és kit kell elkerülnöd.

Ha azon gondolkodsz, hogy valakin kölcsönnel, vagy befektetéssel segítesz, a heliotrop megsúgja, hogy az illető megérdemli – e a támogatásodat, és hogy megbízhatsz – e benne. A kasszában, pénztárcában tartott heliotrop még több pénzt vonz magához.

A heliotrop segítségével egy – egy nehéz helyzet fokozatosan, bár kemény munkával, de stabil, biztonságos boldogulássá változtatható.

ZÖLD KALCIT

A zöld kalcit segítségével elfelejtheted a pénzzel kapcsolatos korábbi felfogásaidat, berögzült viselkedésmintáidat, mint például a szegénységtudat, vagy az „én soha nem nyerek semmit” meggyőződést, vagy azt az érzést, hogy nem érdemled meg a gazdagságot. Segíti fogalmi fejlődésedet, hogy tiszta képet kapj a jólétről, mivel ez az első lépés annak elnyerése felé.

A kalcitot válaszd, ha  a pénzhez kötődő régi meggyőződésedet felül kell írnod, és el kell kezdened gazdagnak látnod magad. Ne mindig a legolcsóbb dolgokat vedd meg! A tudatalattidnak küldj bőséget sugárzó üzeneteket azzal, hogy egyszer – egyszer a legjobbat választod.

A kalcit megduplázza a vállalkozások hatékonyságát, ha egy stratégiai fontosságú ponton, például a szerződések között helyezed el.

A kalcit kitűnő választás, ha az otthonodba szeretnél pénzt vonzani, csak helyezd el azon a helyen, amiről a tanfolyamon tanultál.

KRIZOPRÁZ

A krizopráz segítségével egy csodálatos, jól felépített Univerzum részesének érezheted magad. Az üzleti érdekekkel kapcsolatos jóhiszeműséget támogatja, és egy lehetőségekre nyitott, nyugodt tudatállapot kialakítására sarkall.

A megrögzött és meggondolatlan költekezés fölé emel, ezen kívül jó irányba tereli az erőfeszítéseidet és a pénzügyeidet is.

Ha a kövek kiválasztásánál a krizoprázra esik a választásod, lehet, hogy le kell vetkőznöd a tartós örömöt nélkülöző extravaganciát. Csökkentheti mohóságodat a legújabb árucikkek iránt, és segít, hogy a lehető legjobban használd a pénzedet. Rávilágít régebbi hibáidra, és segít kijavítani őket.

Hordd magaddal, mert a krizopráz vonzza a pénzt, különösen akkor, ha rábeszélőképességeddel keresed a kenyeredet.

A krizopráz megnyugtat, és fokozza az életbe vetett hitedet, ami meghozza végül a szerencsédet is.

PERIDOT

Ha a pénzt illetően rossz szokásaid vannak, a peridot segít az ezekről való leszokásban. Ha hajlasz a szűkmarkúságra, megmutatja, hogy ezzel csak ellentétes hatást érsz el, mert gátolod a pénz áramlását.
A peridot segíti az egészséges áramlást az életedben. Elűzi az irigységet, akár belőled árad, akár feléd irányul, és megvéd a féltékeny támadásoktól is.

Ha a peridot kristályt választod programozásra,  szembe kell majd nézned a pénzzel kapcsolatos viselkedésed bizonyos sajátosságaival, és fel kell ismerned azok kedvezőtlen voltát.
A kő segítségével felhagysz mások hibáztatásával, és teljes felelősséget tudsz vállalni a magatartásodért és a tetteidért.

Ha van névjegyed, azokat érdemes egy peridot kristály alatt tartanod, mert a kő átitatja őket szerencsével.

A peridottal megvilágosodhat előtted, hogy milyen változásokra van szükséged ahhoz, hogy áramoljon feléd a bőség, és segít azok kivitelezésében is.

zafír 5

ZAFÍR

A zafír vonzza a gazdagságot és az anyagi javakat, valamint bizonyos elvontabb ajándékokat is, mint például a jó tanácsokat és az információt. Segítségével az éppen aktuális feladatra összpontosíthatsz, vidám és feldobott leszel, és hiszel abban, hogy az Élet tele van örömökkel.

Ha a zafírt választod programozásra, lehet, hogy bőkezű adományra van szükséged ahhoz, hogy kikecmeregj a gödörből, vagy éppen pénzt csalogató energiákra, kreativitásra és pozitív gondolatokra vágysz.

Bárhogy legyen is, a zafír vonzza ezeket, miközben fenntartja a derűs kedélyállapotot. Küzd a csalás ellen, ezért nagyon hasznos, ha bármilyen pénzzel kapcsolatos peres ügyed van – feltéve, hogy a jó oldalon állsz.

Őseink szemében a zafír különösen nagy varázserővel rendelkezett. Minden vállalkozást megerősít.

ZÖLD TURMALIN

Ez a nyugtató hatású és szilárd alapokat teremtő kő a pénz megbecsülésében lehet a segítségedre, miközben kiépíti kiegyensúlyozott és gyakorlati hozzáállásodat. Vonzza az ajándékokat, ugyanakkor arra ösztönöz, hogy azt értékeld, amid van, és ne sóvárogj folyton valami új után.

A zöld turmalint programozd, ha túlságosan türelmetlen vagy  a pénzügyeid terén. Talán a kreativitásodat kell bevetned a meggazdagodás érdekében.
Ha aggódsz pénzügyeid állása miatt, a kő szelíd hatására helyes látószögbe kerülhetnek a dolgok. Tedd be a perselyedbe, hogy odavonzza a többi érmét, és viseld ékszerként, kreativitásod fokozása érdekében.

A zöld turmalin magabiztos és derűs fellépést kölcsönöz a főnököddel szemben, ha az valamiféle „szülőfigurát” képvisel az életedben.

ARANY TOPÁZ

Ez az élénkítő és egyben nyugtató hatású kő segíti a rövid és a hosszútávú célkitűzések kiválasztását és a megvalósításuk érdekében végzett munkát.

Akkor programozd az aranytopázt, ha iránymutatásra, vagy tervekre van szükséged. Az is előfordulhat, hogy jól szervezed ugyan pénzügyeidet, mégis ösztönzésre szorulsz abban a tekintetben, hogy hogyan hozhatnának többet a befektetéseid.

Ez a kő nagyon nagy segítség a problémamegoldásban, mert úgy világít rá a részletekre, hogy közben nem veszíted el a fonalat.

Az ókorban láthatatlanná tévő hatalmat tulajdonítottak neki. Ha magadon viseled, eltereli rólad a pénzedre vadászók, tolvajok, vagy akár a parkolóőrök, traffipaxosok figyelmét.

Az aranytopáztól gazdagnak érzed magad, ugyanakkor képes leszel élvezni az élet azon dolgait is, amelyeket pénzen nem lehet megvásárolni.

PRÁZEM

A prázem a pazarlás kérdésében segít. Megtanít ügyesen bánni a forrásaiddal, hogy kis befektetéssel is nagy nyereségre tehess szert.

A prázem kvarcot programozd, ha úgy érzed, hogy elfolyik a pénzed, és segítségre van szükséged a folyamat megállításához. Ha a pénz nem gond, a prázem felébreszti a jótékonykodási hajlamodat, és bölcsességgel ruház fel bőkezűséged alanyainak kiválasztásához. Ugyanakkor biztosítja, hogy legalább dupla annyi pénz menjen vissza, mint amennyit jótékonykodásra költesz. Ez a  zöld színű kvarc megtanít téged arra, hogy minél többet adsz, annál többet kapsz.

Memóriaserkentő hatására eszedbe jutnak a régi hibák, hogy meg ne ismételhesd őket újra. Felismered a sikerre vivő módszert, hogy építhess rá. A könnyű élet vonzásához használj prázem ékszert.

A prázemnek számos hatása van, többek között gyógyír a pénzügyi bajokra és mindenféle egyensúly – eltolódásokra.

SPINELL

A spinell reményt és bátorítást ad, amikor a dolgok a lehető legrosszabbul állnak.

Ha úgy érzed, hogy üldöz a pénzügyi balszerencse, a spinellt programozd be magadnak.

A kő segítségével képes leszel nevetni a helyzeteden, és a saját javadra tudod majd fordítani azt. Ha pedig éppen jól mennek a dolgaid, a spinell emlékeztet, hogy ezt köszönd meg azoknak, akik hozzásegítettek ehhez, így szerénységedet is megőrizheted.

A spinell könyörületességre ösztönöz, ha tehát valaki fukar veled szemben, viselj zöld spinellt, vagy helyezd a követ látható helyre. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes kibogozni egy bonyolult pénzügyi helyzetet, mert az meghaladja az erődet, tegyél egy spinell kristályt az íróasztalodra, hogy energiát sugározzon.

A spinell hagyományosan vonzza a gazdagságot, ugyanakkor fizikai erőt is ad a pénzkereséshez és ahhoz, hogy megküzdj azért, ami a tiéd.

Kristály programozás

12 olyan kristályt mutattam be neked, amelyek alkalmasak a bőség, jólét, anyagi gazdagság programozására.

A kívánságod megfogalmazásánál légy rendkívül megfontolt! Ha tanultad  a kristályprogramozást, végezd el az ott tanult szertartást. Csak akkor várhatod, hogy úgy működjön minden, és a célod elérd ahogy azt feljebb olvastad, ha a hozzá vezető útról sem térsz le.

Ha nem tudod, hogyan kell programozni, ajánlom, hogy tanuld meg, és ne hagyd hogy más programozza a te köveidet!

Most rendkívül kedvező áron, szeretettel hívlak, tarts velem a Kristályprogramozás tanfolyamon, és légy profi a programozásban.
Bővebb részletet IDE KATTINTVA olvashatsz.

Ha tetszett amit olvastál, oszd meg barátaiddal. Hálásak vagyunk, hogy megosztásoddal támogatod weboldalunkat.

Munkásságom támogatja: borkaszandal.hu