CERUSSZIT

A cerusszit hatása testre és lélekre

A cerusszit színe: fehér, szürke, szürke–fekete, sárga.

Jellegzetességei: A cerusszit kitűnő földelő kő, amely hozzásegít ahhoz, hogy a környezetünkben kényelmesen érezzük magunkat. A cerusszit lehet csillag alakú és különböző formájú  kristály is.

FIGYELEM! 
A cerusszit az ólom-karbonát rombos kristályrendszerű ásványa. Magas ólomtartalma miatt belsőleg mérgező, külsőleg allergén lehet. 

Ha kedvező hatását érvényesíteni szeretnénk, csak a térben használjuk!


Ezek a kövek a magasabb rendű bölcsességgel és a karmikus feladattal vannak összehangolva.

A csillagról azt tartják, hogy támogatást nyújt a földön kívüli kapcsolatok felvételéhez. A cerusszit segíti azoknak az előző életeknek a megismerését, amelyek nem a Földhöz kötődtek, és a jelenben azoknak az embereknek a felismerését, akikkel az előző életeinkben azon a bizonyos távoli helyen már dolgunk volt.

Elmagyarázza, hogy miért választottuk a születést a Földre, milyen leckéket tanultunk. A feladatok, amelyet teljesítenünk kell, és azokat a képességeinket, amelyeket azért kaptunk, hogy az emberiség fejlődését szolgáljuk velük. Ez a kő segít a múlt és hatásainak az elengedésében.

A cerusszit hasznos asztrális utazásokhoz, akár üzleti útról, akár kikapcsolódásról van szó. Csökkenti a hosszú repülőút és az időeltolódás okozta fáradságot, valamint segít alkalmazkodni a miénktől eltérő kultúrákhoz.

Jól használható rövid távra szóló kompromisszumok megkötéséhez, és az olyan helyzetekhez való alkalmazkodásban, amelyekkel szemben erős a belső ellenállásunk.

A cerusszit rendkívül gyakorlatias kő, előmozdítja a döntéshozást, serkenti a szellemi növekedést. Arra tanít, miként legyünk rugalmasak és vállaljuk a felelősséget. Oldja a feszültséget és az aggódást, megmutatja, hogyan alkalmazkodjunk az elkerülhetetlen változásokhoz.

Ellát azzal a képességgel, hogy bármilyen helyzetben diplomatikusan tudjunk viselkedni, és inkább a kifelé fordulást támogatja, mint a visszahúzódást.

Erősíti a kommunikációt, megkönnyíti a kapcsolattartást és figyelmes hallgatóvá tesz bennünket. Egyensúlyba hozza a jobb és a bal oldali agyféltekét, valamint erősíti a kreativitást.

Kitűnő kő bárkinek, aki eljegyezte magát a művészetekkel.

Ha tetszett amit olvastál, támogass minket abban,
hogy megosztod ismerőseiddel, barátaiddal!

Köszönjük!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés

A weboldal és munkásságom támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…

Mentés

Mentés