Citrin kristalygyogyitas.hu

A CITRIN A PÉNZ KÖVE!

A citrin nagyszerű segítséget nyújt az újrakezdésben akár szerelemről, akár sikerekről, anyagi helyzetről van szó.
Segít abban, hogy megtaláljuk önmagunkat, életünk értelmét.
Megkeményít bennünket a kritikákkal szemben és képessé tesz arra, hogy a megszokásból kitörve kifejezhessük saját egyéniségünket és kreativitásunkat.

A citrin segítségével a siker elérése érdekében képessé válunk minden követ megmozgatni.

A citrin növeli az önérzetet és az önbizalmat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést. Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra, viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát.

Segít a pozitív beállítottság fejlődésében és az optimista előretekintésben,  így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk.

Ez a kő elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez.

Felhívom figyelmed, hogy a citrin tulajdonságai csak akkor érvényesülnek, ha valódi citrint használsz! Ha élvezni szeretnéd segítségét, figyelj arra, hogy ne valamiféle utánzatot vásárolj!

Mentés

Mentés

Mentés

A CITRIN GYÓGYHATÁSA

A citrin elsősorban a gyomor és a belek problémáin segít. Felfúvódás, teltségérzet, gyomorgörcsök, gyomorhurut esetén alkalmazzák. Hatással van a hasnyálmirigyre, és hasznos cukorbetegség esetén is.

Csökkenti a koleszterinszintet, segíti a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait.

Hat a bőr tisztátalanságára, sőt fejsömör ellen is.
Hasznos segítség a citrin a diéta során, mivel segíti a méreganyagok kiválasztását.
Oldja az energiarendszer blokádjait, kedélyjavító, hat a depresszió ellen is.

Meleg kisugárzása csökkenti a hidegérzetet.

Még egy különlegessége van : elerőtlenedés esetén elmulasztja a fáradtságot, önbizalmat, bátorságot és új életenergiát önt belénk.
Mivel építőleg hat az idegekre, megszünteti az idegességet is.
Használatával megszűnik az önsajnálat, az önromboló tendenciák, még az öngyilkos gondolatok is eltűnnek.
Harmonizálja a napfonat és a torok csakrát.

 

Mentés

Citrin

Kristály asztrológia

A CITRIN a
Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió és a Bak
csillagjegy szülötteinek köve.

Az asztrológiában megközelítően pontos prognózis felállításához több adat ismerete szükséges.
Sok múlik azon pld., hogy az adott évben és napon éppen melyik csillagjegy állt az égen.
A csillagjegyek 2 – 3 naponként változnak, kicsit több, mint 28 nap alatt mind a tizenkét csillagjegyet végigjárja a Hold, ezért a pontosabb meghatározáshoz többek között az sem mindegy, melyik órában születtünk.

Az asztrológia minden csillagjegyhez hozzárendeli testünk különböző részeit.
Ennek megfelelően amikor pld. a Hold a Bika csillagképen halad keresztül, minden pozitív és negatív dolog erőteljesebben hat a Bikához rendelt testrészre, és így tovább…

Amikor tehát egy ásványt meghatározunk egy adott csillagjeggyel, akkor nem csak azoknak ajánljuk, akik születésüknél fogva a csillagjegy szülöttei, hanem azoknak is, akiknek a Hold – jegyük, vagy az Ascendensük,  az adott csillagjegy, illetve mindenkinek havonta arra a 2 – 3 napra, amikor a Hold keresztülhalad azon a csillagképen!

 Ha a születési köveket ennek megfelelően értelmezzük, sokat tehetünk egészségünk megóvása érdekében!

Mentés

Mentés

BIKA

A citrin segít előhozni a Bika legjobb adottságait, a kitartását és határozottságát erősíti, önbizalmat ad. A citrin megmutatja, hogy mi áll a fejlődésének útjában, segít elvágni az idejétmúlt kötelékeket és megszabadítja a kinőtt viselkedésmintáktól.

IKREK

Az Ikrek jegy szülötte egyfolytában kutat és kérdez, mindenről tudni akar, de ez a kényszer lehet túláradó és felszínes is.

A citrin segít a felelősségvállalásban, stabilizálja csapongó gondolatait és segít kifejezni a mélyebb érzelmeit.

 

Mentés

OROSZLÁN

Az Oroszlán születésekor vidámságot, magabiztosságot és személyes vonzerőt kapott csillagjegyétől. Ezeket a minőségeket még hangsúlyosabbá teszi a citrin. A citrin egy energikus kő, ami támogatja melegszívű nagylelkűségét és bevonz mindenféle jót az életébe.

A citrin az Oroszlánt kreativitása fejlesztésére bátorítja és sikeressé, szerencséssé teszi. A citrin segít abban, hogy kevésbé legyen érzékeny a kritikára és megtanítja nevetni önmagán és csalódásain. Ez a kő a jóindulatú énjét erősíti.

Mentés

SZŰZ

A könnyed és élénk rezgésű citrin támogatja a gyors felfogást és a már kinőtt szokások elhagyására ösztönzi a Szűz jegy szülöttjét. A citrin segít abban is, hogy elnézőbb legyen önmagával szemben, megszabadítja a negatív kritikáktól.
A Szűz csillagjegyű emberek veleszületett józan ítélőképessége és jó szervezőképességével együtt a citrin segít abban, hogy gyakorlatiasabban tervezzen és hatékonyabban haladjon a kitűzött célja felé.

Ha a Szűz citrin marokkövet hord magánál, segítségével útját mindig szerencse kíséri.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

SKORPIÓ

A Skorpió jegy szülöttei kitűnő vezetők, képesek a dolgok mélyére hatolni. A citrin segít rátalálni a mélyen eltemetett saját, gazdag erőforrásaira és bevonzza életébe azokat a segítőkész embereket, akik egyengetik az útját minden területen. A citrin segíti a Skorpió szülötteit abban, hogy mindenben a lényeget lássa.

A Skorpió mérge ugyanúgy veszélyes önmagára, mint másokra. A citrin segíti, hogy leszokjon az olyan viselkedésről, amivel esetleg kárt tehet önmagában.

Mentés

Mentés

BAK

A citrin a Bakok érzelmeire van hatással. Segíti abban, hogy a Bak jegy szülöttje elfogadja önmagát és magabiztosan lépjen fel az élet bármely területén.
Ez az élénk rezgésű kő felszínre hozza lelke árnyoldalait és segít ítélkezés nélkül elfogadni a negatív tulajdonságokat.

Feloldja a gátlásokat és spontaneitásra ösztönzi a Bak szülötteit.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

A CITRIN PROGRAMOZÁSA

Az aventurinhoz hasonlóan a  gazdagságot hozó kristályok közé tartozik, ha jól programozzuk.

Ez a dinamikus kő rezgésével vonzza a gazdagságot, segíti az anyagi gyarapodást, sikert és mindent, amire szívből vágyunk, feltéve, hogy vágyaink tiszták és pontosan fogalmazzuk meg.

Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt, amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat.

Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket.

Kattints IDE és ismerkedj meg a kövek programozásával!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés