HOL MASSZÍROZZAK?

Hát és derékfájdalom

Néha olyan, mint a villám

A talp megfelelő pontjainak kristályokkal való masszázsával panaszmentessé tehető a hát és derékfájdalom, ezen kívül a szinte népbetegségnek számító isiász is. Természetesen ez az orvosi kezelést nem helyettesíti, de a fájdalmat csillapíthatod és ezzel az orvosnak is partnere lehetsz a gyógyulásban.

A hát területe mindkét talpon a belső talpél mentén helyezkedik el.

Könnyű megtalálni, és egyszerű kezelni. A nagy lábujj hátsó végénél kezdődik a hát felső részének megfelelő terület. Ez a terület a nyaki csigolyáknak felel meg. Lejjebb a hát középső része, a hátcsigolyák területe található, alatta pedig a hát alsó része, az ágyékcsigolyák területe következik. Ezután következnek a keresztcsont csigolyák pontjai, mely pontok a sarkunk elejéig tartanak.

Ha a kristály masszírozó rudat vagy marokkövet kis nyomással végighúzod ezen a vonalon, a problémás területeken első alkalommal erősebb fájdalmat érezhetsz. Ez valójában jó jel, így rátaláltál a kritikus pontra. Naponta masszírozd végig mindkét talpon 5 – 5 percig az egész vonalat, hangsúlyt fektetve az érzékenyebb területre, amíg a fájdalom idővel csökken, majd elmúlik.

Az alábbiakban a hát és gerincbántalmak kezelésére is ajánlott kristályok felsorolását találod. Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nálam nem tudod megvenni a kristályokat, eladással nem foglalkozom. A következő két webáruházat szívesen ajánlom, én is náluk szerzem be a köveimet.

Ametiszt ásványbolt, vagy
Kristálycentrum

Hát és gerincproblémák kezelésére ajánlott kövek

A felsorolt kristályok közül bármelyik megfelel a célra, ezért érdemes megnézni, hogy a kövek ezen kívül milyen hatással rendelkeznek. Olyat válassz, amelyik a jelenlegi állapotodnak leginkább megfelel. Hegyikristály, borostyán, gránát, malachit, jáspis, labradorit, karneol, magnetit, hematit, smaragd, valamint a türkiz.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szeretnéd megismerni a gyógyító kövek hatásait, azok használatát, és azokat az egészség megőrzésének vagy a gyógyulásnak érdekében használni is, akkor tarts velünk, és mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Ne feledd, hogy ….

Az egészség és a betegség a fejben, a gondolatainkban kezdődik. A szervezetünk ellenálló képessége mindenekelőtt képzeteinktől, gondolatainktól és érzelmeinktől függ. Amikor megszüntetjük elménkben a félelmet, depressziót, kétségbeesést és ezeket szeretettel, és más pozitív érzelmekkel helyettesítjük, fokozhatjuk védekező képességünk erejét és megelőzhetjük illetve lerövidíthetjük a betegségek lefolyását, gyorsíthatjuk a gyógyulás folyamatát.

Érzéseink, hozzáállásunk minden másnál többet tehet az egészségünk megőrzéséért. Kristályismereti kurzusunk tanulói ajándékba kapják a Mit üzen  a tudatalattink a betegséggel – avagy betegségünk lelki világunk tükre című e-bookot. Ennek eredményeként többek között azt is megtudhatják, hogy a hát és derékfájdalmaknak a lelki kiváltó oka az önbecsülés letörés, illetve az önértékelés hiánya.

Amikor folyamatosan félelmet, bűntudatot, haragot, neheztelést, irigységet, ellenségességet és aggodalmat érzünk, vagy elítélünk másokat, akkor ezek a negatív érzelmek egy idő után kóros elváltozásokká válnak saját szervezetünkben.

A gyógyító kövek segítenek a negatív érzéseinken úrrá lenni, csökkentik a befolyásolhatóságunkat, gondolatainkat pozitív frekvenciára hangolják.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …