HOLDKŐ

A holdkő hatása testre és lélekre

A holdkő az új kezdet köve.

Amint a neve is mutatja, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Akárcsak a Hold, a holdkő is visszatükröz, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a Hold is dagad és fogy, örökké változik, ugyanúgy minden más is az Univerzumban a változás körforgásának a része.

Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül.
Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. Segít megérteni az álmok üzenetét, különösen Telihold idején.

A holdkövet hagyományosan az extraszensz (valamilyen területen különösen érzékeny észlelés, érzékelés)  képességek fokozására és a tisztánlátás fejlesztésére használták.

Medálként viselve elősegíti a különleges képességeink elfogadását.

A holdkő csillapítja a felindulást, amelyet helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kiegyensúlyozza a férfi női energiákat, és segít azoknak a férfiaknak, akik kapcsolatba akarnak kerülni személyiségük női oldalával. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek.

A holdkő megnyitja a tudatot a váratlan és irracionális impulzusokra, a szinkronicitásra (az események látszólag véletlenszerű, ám meghökkentő találkozása), valamint képessé tesz arra, hogy lehetetlen helyzetekben is feltaláljuk magunkat. Óvatosan kell azonban bánni vele, nehogy hiú ábrándokat keltsen bennünk vágyálmaink teljesüléséről.

A holdkő csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. A napfonatcsakrára téve a felszínre hozza a régi érzelmi mintákat, így megértjük ezeket, és aztán megszüntetjük. Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé, gyógyítja a felső emésztőszerveket, amelyekre fokozottan hat az érzelmi stressz.

A holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Hasznos sokkos esetekben, és használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására is.

Segíti az emésztő– és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását: csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást, enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra.

Az elixírjét hagyományosan álmatlanság ellen használják, a követ pedig a holdkórosság megelőzésére.

A holdkő ősidők óta a meddő nők köveként van számon tartva! Ez nem véletlen, hiszen a holdkő hatásáról számtalan kedvező tapasztalatról olvashatunk olyan nők esetében akik azután estek teherbe, hogy elkezdték a holdkövet használni!

Csupán a véletlen műve?
Lehetséges, bár tudjuk, hogy véletlenek nincsenek!
Mindenesetre aki a drágakövekkel foglalkozik, annak van az ismeretségi körében
” HOLDKŐ BÉBI „

Bár elsősorban a holdkő termékenységre gyakorolt hatása ismert, érdemes tudni, hogy jó hatással van a menstruációs zavarokra is.

Azt már kevesebben tudják, hogy holdkővel a klimaxos problémák is enyhíthetők!

A holdkő a hormonháztartás minden problémájára hatással van, ezért érdemes már a serdülés időszakában egy holdkő marokkövet ajándékozni a kislányoknak, ami azután végigkíséri egész életén!

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

A holdkő a Rák, Bak és a Halak

csillagjegy szülötteinek szerencseköve!

A Rák születési köve a Holdkő, amit az újrakezdés kövének tartanak!

A holdkő szoros kapcsolatban áll a Holddal és az intuícióval. Mivel a Rák jegy uralkodó bolygója a Hold, így a Rák alapvetően intuitív, a holdkő pedig támogatja abban, hogy a megérzéseit a gyakorlatban is tudja alkalmazni.

A holdkő biztos támaszt nyújt a Bak csillagjegy szülöttének és segít megszabadulni terheitől, az előző életeiből hozott karmájától, hogy ráhangolódhasson saját belső bölcsességére.
A holdkő észrevétlenül segít, miközben eleget tesz mindennapi kötelezettségeinek és végzi a dolgát. Rámutat arra, hogy mikor kell tudatosan felelősséget vállalni valamiért.

Segít abban, hogy érezze, szükség van rá és egyben növeli az önbizalmát is, hogy ne érezze magát alkalmatlannak bizonyos feladatok elvégzéséhez.

Ha a Bak jegy szülötte vagy, a holdkő igazi társaddá, szerencseköveddé válik!

Aki a Halak csillagjegy szülöttje, az gondoskodó és együttérző személyiségével szívesen segít másokon.

Adottságai jól hasznosíthatók az üzleti életben, mások irányításában és a segítő foglalkozásokban is.

A holdkő jól illik a Halak intuitív természetéhez, elősegíti a spirituális meglátásokat a hétköznapokban is.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…