CÉLKERESZTBEN AZ IMMUNRENDSZER

Hogyan győzhetjük le a vírusokat?

A vírusok jönnek – mennek, majd a túlélő vírusok kicsit megváltozva (mutálódva) és megerősödve újra visszatérnek.

Ez ellen nincs mit tenni!

Járvány idején az egyeseket a lábukról ledöntő vírusok azokban a szervezetekben is jelen vannak, ahol nem váltanak ki betegséget.

Az egészségesen maradó embereknek erős az immunrendszere amely hadseregként száll szembe a betolakodó vírusokkal.

Az immunrendszerünket támogathatjuk immunrendszert erősítő hatású drágakő nyaklánccal, mivel a nyaklánc körbeöleli a nyakat, ezáltal a test egészére hat.

A gyógyító kövek nagy részének erősítő hatása van az immunrendszerre.

Ha a kiválasztott kővel naponta végigmasszírozod mindkét talpad, ezzel azokat a tudatalatti blokádokat is feloldod, amelyek az immunrendszer gyengüléséhez vezettek.

Egyszerű és ideális megoldás.

A gyógyító kövek közül több félével is megismerkedhetünk, amely különböző szerveinkre hatással van, növeli a vitalitást és megkönnyíti a test vitaminfelvételét.

Ezek lelki síkon is segítenek elhatárolódni a lelki megterheléstől és a nem kívánt befolyástól….., amik végső soron megbetegítenek.

Emlékeztetőül a talp pontjai:

Mire gondolok amikor arról beszélek, hogy …..

Többféle kő is segít elhatárolódni a lelki megterheléstől és a nem kívánt befolyástól?

Az egészség és a betegség a fejben, a gondolatainkban kezdődik.

A szervezetünk ellenálló képessége nagy mértékben függ képzeteinktől, gondolatainktól és érzelmeinktől.

Amikor megszüntetjük elménkben a félelmet, depressziót, kétségbeesést és ezeket szeretettel, és más pozitív érzelmekkel helyettesítjük, fokozhatjuk védekező képességünk erejét és megelőzhetjük illetve lerövidíthetjük a betegségek lefolyását, gyorsíthatjuk a gyógyulás folyamatát.

Érzéseink, hozzáállásunk minden másnál többet tehet az ellenanyag-termelés fokozásáért.

A stressz, a depresszió, az egyedüllét érzése és a kétségbeesés gátolja az immunrendszer működését.

Amikor folyamatosan félelmet, bűntudatot, haragot, neheztelést, irigységet, ellenségességet és aggodalmat érezünk, vagy elítélünk másokat, akkor ezek a negatív érzelmek egy idő után kóros elváltozásokká válnak saját szervezetünkben, gyengítik az ellenálló képességünket, szabad utat adva ezzel a vírusoknak.

A gyógyító kövek segítenek a negatív érzéseinken úrrá lenni, csökkentik a befolyásolhatóságunkat, gondolatainkat pozitív frekvenciára hangolják.

IMMUNRENDSZERT ERŐSÍTŐ KÖVEK

Immunrendszer erősítő hatása van többek között az achát, akvamarin, epidot/unakit, kalcedon, karneol, jáspis, ónix köveknek.

Masszázshoz ajánlom a heliotrop masszírozó golyót, vagy marokkövet.

Ha heliotroppal naponta végigmasszírozod mindkét talpad, ezzel azokat a tudatalatti blokádokat is feloldod, amelyek az immunrendszer gyengüléséhez vezetnek.

A heliotrop szinte minden szervre hatással van, növeli a vitalitást és megkönnyíti a test vitaminfelvételét.

Lelki síkon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől és a nem kívánt befolyásoktól.

Az alábbi köveket használhatod nyakláncként, vagy marokkőként:

Az achát javítja a sejtek regenerációs képességét, és hatással van a vérképzésre is. Erősíti az ellenálló erőt, pozitív hatással van az idegekre.

Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén az achát bármilyen formában ellenállóbbá tesz a betegségekkel szemben. Fizikai kimerültség esetén is segítséget jelent.

Az akvamarin szabályozza és javítja a test mirigyeinek működését. Sikeresen alkalmazható különböző gyulladások kezelésére. Erősíti az immunrendszert!
Az akvamarin a torokcsakra köve!

Kevesen ismerik az epidot (más néven unakit) követ, pedig használata segítségünkre válhat!
Az epidot ( unakit ) jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést.
Rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé.

Az unakitot alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert.

A kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák.
Hat az olyan légúti megbetegedésekre, mint például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen.

A karneol javítja a szervezet ásványi – és tápanyagfelvételét. Általa csökkenthető a láz és a lázrohamok is könnyíthetők.

Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső indíttatásunkat.

A jáspis élénkíti és erősíti az egész szervezetet. Hatására vérkeringésünk és egész energiarendszerünk felfrissül. Gyenge, energiahiányos állapotban kifejezetten ajánlott a jáspis használata!

Az ónix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől. Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat.

A Kristályok, ásványok ismerete online kurzus I.moduljában (a linkre kattintva) ennél mélyrehatóbban is megismerkedhetsz az immunrendszer erősítő kövekkel és azok használatával. Megtudhatod többek között azt is, hogyan készíts magadnak drágakővizet, és azt hogyan használd.

Itt jó helyen jársz! Nézd át képzéseink, tréningjeink listáját, és ha valamelyik felkelti az érdeklődésedet, a címére kattintva olvashatsz róla bővebben. Ha kérdésed van bármelyik témával kapcsolatban, írj nyugodtan, szívesen válaszolunk!

Kristály – és ásványismeret. A kurzust összeállította és vezeti : Molnár Ágnes
Ide kattintva tájékozódhatsz, hogy milyen területeket ölel át a teljes kurzus – sorozat

Jelentkezésedkor egy jelszóval védett zárt oldalt nyitok meg neked, ahol a tanfolyam mindhárom modulját egymástól jól elkülönítve megtalálod.

Virágok – Virágesszenciák kurzus (részletes tájékoztató)

A kurzust összeállította és vezeti: Molnár Ágnes

Ez a minden pillanatában élvezetes online kurzus  a fentihez hasonlóan szintén a zárt oldalon van elhelyezve, és 52 részből áll. Magába foglalja a Bach virágterápiát is,  ezen kívül még 96 különböző virággal és több, mint 2000 különböző kedélyállapottal, lelki konfliktussal ismerkedünk meg.

Itt olvass bővebben erről a csodálatos módszerről: Virágok – virágesszenciák

Önismereti intenzív tréning (részletes tájékoztató ide kattintva)

A tréninget összeállította és vezeti: Molnár Ágnes

Az önismereti tréning szintén online, személyes részvételt nem igényel.
Időről – időre jönnek az “aha élmények”.  Olyan képességeidet fedezed fel, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Akkor már csodálkozni fogsz azon, hogy eddig miért másképp láttad a világot, hiszen így annyira egyszerű és örömteli az élet….

Szeretettel várunk, tarts velünk Te is! Önismereti tréning

Tovább ….

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu