Kristályprogramozás

PROGRAMOZOTT KÖVEK

A programozott kő olyan kristály, vagy más ásvány, ami segíthet minket céljaink elérésében, vágyaink megvalósulásában. Amikor kitűzünk magunk elé egy elérendő célt, vagy nagyon vágyódunk valamire, érzéseink olyan magas frekvenciarezgést (energiavibráció) bocsátanak ki, ami képes vágyunk tárgyát magunkhoz vonzani, illetve a hozzá vezető utat megérzések, illetve találkozások, események formájában megmutatni.

Az adott céllal harmóniában lévő, gondosan kiválasztott kristály  azt a programot veszi át, ami a programozó érzelmeiben legfőbb vágyként megjelenik. Olyan erős vágy, aminek rezgési frekvenciája eléri és összekapcsolódik a kristály rezgésével. Ez meggyorsítja és mágnesként vonzza magához a vágy tárgyát.

Rezgés törvénye

Mit jelent az, hogy a céllal harmóniában lévő?

Vágyunk, célunk ahányan vagyunk, annyiféle van, mégis mind besorolható néhány csoportba:

– Egészség
– Személyiség
– Család
– Szerelem
– Egyéb kapcsolatok

– Bőség
– Siker
– Védelem
– Spirituális, magasabb rendű célok.

Minden kristály finom energiát nyel el, és bocsát ki, ugyanakkor minden egyes kristálytípus egyéni vibrációs tulajdonsággal rendelkezik. Szimmetrikus atomszerkezet, és szigorú geometriai pontosság jellemzi őket. Bár törékenynek tűnnek, molekuláris szinten azonban valóságos energiabombák.

Ez az energia ruházza fel a kristályokat egyedi tulajdonságaikkal, és ez határozza meg a bennük rejlő “ajándékokat” is.

Tehát máris csak olyan kövek jöhetnek számításba, amelyek a kitűzött céllal, vággyal összhangban vannak. Ha nem ilyet választunk programozásra, bizony tévútra vezethet.

Fontos, hogy a programozásra kerülő kristályt személyesen Te válaszd ki magadnak!

Arról bizonyára hallottál már, hogy amikor nagyon tetszik egy kő, és ellenállhatatlan vágyat érzel iránta, akkor arra a kőre valami (általában lelki) oknál fogva szükséged van. Ez azért van, mert a már fent említett energiavibrációd együtt rezonál a kiválasztott kővel. Tulajdonképpen nem is Te választod, hanem a kő választott ki, mert Téged szeretne szolgálni.

Ugye így már érthető, hogy amikor más választ neked követ – mondván, hogy ez lesz neked a jó – azt a követ a saját energiavibrációjának megfelelően választotta ki.

Valószínűleg Őt szolgálná, illetve – ha megveszed a követ – nem a Te energiavibrációddal fog rezonálni.

Mi történik akkor, ha nem Te programozod a kövedet?

Egy példát írok erre, hogy érthetőbb legyen:

X úr (vagy hölgy) árulja a programozott köveket, jó esetben Ő is programozza. (?) Tovább olvasva majd megérted a kétségeimet. Rosszabb esetben egy nagykereskedésben vette, előre csomagolva, felcimkézve. Sajnos láttam ilyet, nagykereskedésben 🙁

Mit gondolsz, lehet – e X úrnak valami iránt olyan erős vágya a Te vágyad iránt mint neked?

Ez elképzelhetetlen, hiszen a vágy tárgya mindenkinél más formában jelenik meg. Valószínűleg neked más az elképzelésed a párkapcsolatról, az anyagi bőségről, sikerről, egy vizsgáról, a munkáról amit végezni szeretnél, stb., mint neki.

Amiben biztos lehetsz, hogy X úr egyetlen vágya, hogy eladja a „programozott” követ. Ez érthető hiszen ezért árulja. Legrosszabb esetben az is lehet, hogy a kenyere, vagy a csekk befizetése múlik ezen.

Ha valóban programozta a követ, szerinted milyen lehetett az energiavibrációja? Valószínűleg a kő teljesíti is majd az Ő vágyát (nem a tiedet), hiszen Te megveszed, ráadásul el is hiszed, hogy azt a programot kaptad, ami a Te vágyad.

Valóban elhiszed? Elhiszed, hogy X úr neked programozta az anyagi bőséget és nem magának? Ha X úr valóban hisz a programozás erejében, és képes is elvégezni ezt a gyönyörű szertartást, akkor két okból is nem árul programozott köveket!

Mit gondolsz, miért nem?

Először is azért, mert akkor saját magának programozna követ egy olyan programra, ami által nem kellene kitenni magát egy bizonytalan bevételi forrásnak. Mert ahhoz semmi kétség nem fér, hogy a programozott kő valóban a segítségünkre van, mégpedig pontosan ugyanúgy, ahogy az a programozó vágyában szerepel.

Másodszor pedig egy valódi programozásra ráfordított idő a hozzáadott érzelmekkel sokkal többe kerülne, mint amennyiért el tudná azt adni. Saját tapasztalatom szerint egy nap egy követ tudunk beprogramozni saját magunknak úgy, hogy az valóban működjön! A programozáshoz el kell csendesíteni az elmét, a megvalósult célra összpontosítani, amihez nagy segítség, ha egy kisebb szertartás keretein belül végezzük. A programozás ideje alatt érzelmeink annyira átveszik a vágyott célt – ezt érdemes is minél tovább fenntartani -, hogy egy ideig nem is tudunk egy másik célra ugyanígy fókuszálni.

A fentiektől függetlenül programozhatunk követ másnak is, de csak azután, amikor már a saját köveink működnek, így minden saját érdek kizárható a szertartásban, amikor csak a szeretet, a máson való segítés szándéka nyilvánul meg. Programozhatsz szeretett családtagodnak is. Ha pl. a gyermekednek programozol, akit feltétel nélkül szeretsz és képes vagy együttérezni a problémájával, háttérbe szorítva a magadét (pl.anya, a beteg gyermekének, vagy családtagod közelgő vizsgájára, és hasonló helyzetekben).

A kristályok, kövek programozása nem egy misztikus valami. Mindenki meg tudja csinálni – Te is! – akinek elég erős és tiszta vágya van a programozandó cél iránt.

Szeretettel kívánok sok sikert hozzá!

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most

kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

SZERETNÉL MAGADNAK KRISTÁLYT PROGRAMOZNI,
DE NEM TUDOD, HOGYAN CSINÁLD?

A Kristályok, ásványok ismerete online kurzuson mindezt elsajátíthatod, hiszen a kurzus III. modulja pontosan a

KRISTÁLYPROGRAMOZÁSRÓL SZÓL

A képzéseken bárki részt vehet, sem országhatárhoz, sem iskolai végzettséghez nincs kötve!

Csak annyit kérünk, hogy a megszerzett tudás által kifejlesztett képességeid gyakorlását szeretettel végezd Önmagad és mások javára!

A szeretettel végzett programozás során nem csak a kövedre, hanem mindannyiszor Önmagadra is áldásos hatást gyakorolsz!

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

III.Modul: Kristály programozás

Miről szól ez a kurzus?

Hogyan segítenek a kristályok?

Megismered, hogy a kristályok milyen energiamintákat szívnak magukba, hogyan képesek kifejezésre juttatott igényeidet kiszolgálni. A kristályok segítenek neked vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában.

Kívánságok pontos megfogalmazása

Jártál már úgy, hogy valami történt, amit szerettél volna, mégsem voltál megelégedve? Lehet, hogy kívánságodra sok pénzt kapsz – majd jön egy váratlan kiadás, ami azonnal el is viszi.

A programozásnál nagyon fontos, hogy kívánságodat pontosan fogalmazd meg!

Személyes fejlődés

Személyes fejlődésedet segítő technikákat dolgozhatsz ki Önmagad és mások számára, miközben a kristályenergiákban rejlő végtelen lehetőségeket is felfedezed.

A hegyikristály, mint Jolly Joker

Milyen módszerekkel választhatod ki a megfelelő kristályokat?

Minden élethelyzetre más technika

Hogyan válaszd ki és programozzad saját személyiségkristályodat, ami mindenben a segítségedre van?

Egészség, gyógyulás

Szerelem, társkapcsolat

Bőség, gazdagság

Hogyan válassz követ és milyen program szükséges ahhoz, ha bőséget, anyagi javakat kérsz?

Siker, karrier, munkahely

Védelmező kristály

Gyakran a legnyilvánvalóbb fenyegetéseket a legkönnyebb kezelni, míg a kevésbé látványosak alattomosabbak lehetnek. Például nehéz egy olyan embert beazonosítani és szembeszállni vele, aki a te energiádon élősködik, vagy éppen „fúr” téged.

Védelmező kristályod legfontosabb ajándéka az, hogy erősíti a fizikai és lelki biztonságoddal kapcsolatos megérzéseidet.

 

A programozáson kívül elsajátíthatod a kristálygömb jövendölés technikáját is!

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

kristálygyógyítás tanfolyam

Kristály programozás

Mentés

Ha adsz egy esélyt önmagadnak, hátha mégis létezik az a csoda,
amit a kristályokról hallottál,

esetleg ennél is merészebb vagy,

és nem félsz attól, hogy életed gyökeresen megváltozzon,
hogy kívánságaid valóra váljanak,
ezért titkos vágyaid beteljesülését is rá mered bízni a kristályokra,
akkor nincs helye a halogatásnak!

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…