KUNZIT HATÁSA
TEST – LÉLEK – SZELLEM SZINTEN

 A kunzit a harmadik szem csakrára, torokcsakrára, és a szívcsakrára van hatással.
Hozzárendelhető:  Skorpió csillagjegyhez.

A kunzit tulajdonságai: átlátszó, keménysége a Mohs skála szerint 6,7 – 7 színe pedig rózsaszín, zöld, sárga, lila, vagy színtelen.

A nyugalmat sugárzó kunzit rendkívül spirituális kő, magas a rezgése.
Életre kelti a szívet, feléleszti a feltétel nélküli szeretetet, szeretetteljes gondolatokat és kommunikációt tesz lehetővé.

Békét sugároz, és az univerzális szeretettel kapcsol össze bennünket. Mély és összpontosító meditációs állapotot idéz elő, és hasznos azoknak, aki nehezen tudnak meditálni.

Növeli a kreativitást. A kunzit erősíti az emberiséget, és az akaratot a szolgálatra.

Védelmező kő, hatása kiterjed a személyre és a környezetre is, eloszlatja a negativitást. Megóvja az aurát a nemkívánatos energiáktól, védőburkot képez körülötte, és távol tartja tőle a tapadó entitásokat és a szellemi hatásokat.

Ellát azzal a képességgel, hogy akár még tömegben is biztonságban legyünk. A kunzit erősíti az energiamezőt a test körül.

A kunzit támogatja az önkifejezést, és lehetővé teszi az érzelmek szabad kinyilvánítását. Eltávolítja az akadályokat az utunkból, és segít alkalmazkodni az erőpróbát jelentő helyzetekben. Felszabadítja a blokkolt emlékeket.

Hatékony lelki gyógyító azok számára, akiknek túl gyorsan kellett felnőniük, visszahozza az elveszett bizalmat és ártatlanságot.
Erősíti az önmagunk és a mások iránti tolerancia képességét.
Segít csillapítani a stresszel összefüggő nyugtalanságot.

A kunzit önvizsgálatra biztat és arra ösztönöz, hogy megszívleljük a segítő szándékú kritikát. Megvan benne az erő ahhoz, hogy egyesítse az észt a megérzést és a sugalmazást.

A kunzit használható az érzelmi romok felszámolására és az érzelmek felszabadítására is. Gyógyítja a lelki és szívfájdalmat, főleg azokat, amelyeket az előző életekből cipelünk magunkkal.

Eloszlatja az ellenállást, és segíti olyan kompromisszumok megkötését, amelyek mások érdekeit is figyelembe veszik.

Hangulatjavító képessége megszünteti az érzelmi okokkal összefüggő depressziót. Kitűnő a pánikbetegség enyhítésére is.

A kunzit aktiválja a szívcsakrát, és összehangolja a torokcsakrával és a harmadik szemmel.
Blokkolja a geopatikus stresszt. Akkor a leghatásosabb, ha medálként viseljük, vagy a mobiltelefonra vagy más elektromágneses készülékre ragasztjuk.

 A kunzit erősíti a keringési rendszert és a szívizmot. Jótékony hatású az idegekkel összefüggő betegségekre, például az idegzsábára. Enyhíti az epilepsziát és csillapítja az ízületi fájdalmat.

Semlegesíti az érzéstelenítés hatását, és serkenti az immunrendszert. Mivel lítiumot tartalmaz, hasznos a pszichiátriai rendellenességekre és a depresszióra is különösen akkor, ha elixírként alkalmazzuk.

A kunzit megkönnyíti a fizikai test felépülését az érzelmi stressz követően.

A kunzit hatásai színek alapján:

Színtelen kunzit: segíti lelkünk elvesztett részeinek a megtalálását és visszahozását, valamint használható befogadó házként is a lélek számára, amíg újra egyesül a testtel.

Sárga kunzit: Tisztítja a környezeti szennyezést, valamint eltéríti a sugárzást és a mikrohullámokat az auramezőtől. Összehangolja a csakrákat, újjáépíti a DNS–t, stabilizálja a sejthálózatot és a kalcium magnézium egyensúlyt a szervezetben.

Lila kunzit:  A csillagkapu, és a végtelenség szimbóluma. Könnyebbé teszi az átmenetet a haldokló számára; biztosítja azt a tudást, amelyre a távozó léleknek szüksége van, s amely átsegít a megvilágosodásba. A lila kunzit az idő korlátain áthatol a végtelenig.

Hiddenit: (zöld kunzit). Színe a sárgás zöldtől a smaragd zöldig változhat. Összekapcsol a többi világgal, s ezzel segíti a magasabb rendű birodalmakból érkező tudás átvételét.
Hasznára van a szellemi és az érzelmi tapasztalatok megszerzésének. Gyengéden feloldja a kudarcérzést, és segít azoknak, akik méltóságukat megőrizve igyekeznek elfogadni mások és az Univerzum vigasztalását, támogatását.

Megvan az a képessége, hogy az értelem és a szeretet összekapcsolásával új dolgok létrehozását tegye lehetővé. A zöld kunzit földeli a spirituális szeretetet.

Támogatást nyújt az új kezdethez.
A hiddenit megkönnyíti a diagnózist, ha gyengéden „átfésüljük” vele a testet, megmutatja a gyengeség, a hidegség és a rendellenesség területeit. Jótékonyan hat a csecsemőmirigyre és a mellkasi testtájékra.
Serkenti a spirituális érzékelést, ezért legjobb, ha a harmadik szemre tesszük.

Figyelem!
A kristályok használata nem pótolja az orvosi kezelést, de segítséget nyújthat a felépülésben.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha jobban elmerülnél a kristályok ismeretében,
tarts velünk, szeretettel fogadunk!

KRISTÁLYISMERET

Ebben a részben az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig.


Recepteket is megismersz, ( Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal.

Megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden más is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te „kiterjesztett Éneddé”.

A kristályok programozása egy izgalmas tudomány!

Valódi „varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat!

Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

Ebben a modulban a Kristálygömb jövendölést is elsajátítod!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

Mentés

Mentés

Mentés

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább olvasom…

Mentés

Mentés

Mentés