Egy rövid idézet Kuthumitól, aki elsősorban a kvarckristályokról tanít
( Michelle Ellof közvetítésében / 2003. 06.12.)

……”A kvarckristály – amit ez alkalommal a mester kristályok egyikének fogunk nevezni -, ha elképzeltek egy piramist, akkor a piramis csúcsán áll. Ez a kristály képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt.

Ez valószínűleg nem sokat mond számotokra, de ez a rezgési tartomány sosem mérhető ember alkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy mikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat.

Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig.

Képzelhetitek, mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőtöket. Ezt megint csak nem tudjátok mérni, de minél jobban megnyitjátok a tudatotokat ennek az energiának, ennek a tudatosságnak és minél többet dolgoztok vele, annál hamarabb kezditek tapasztalni az előnyöket, amiket ez az entitás nyújtani tud számotokra.

A kristályok alkotják a Föld Anya „csontvázát”, ezért nagyon jól működnek együtt az emberi test csontvázával. Testetek csontjai hihetetlen mennyiségű információt tárolnak, főként előző életbeli információkat. Csontjaitok kifejezik életetek struktúráját is, ők képviselik az alapot, amire az álmaitok épülnek.

Mikor erre ráhangolódtok, a kristály, a kvarckristály elkezd segíteni nektek abban, hogy megvizsgálhassátok mennyire erősek vagy sérülékenyek az alapjaitok, és életetek külső struktúrája. A kvarckristályokat használhatjátok csontok gyógyítására, vagy arra, hogy energiát húzzatok a fizikai testbe egyensúlyi állapot eléréséhez, vagy arra, hogy energiát húzzatok ki a fizikai testből, az egyensúlyi állapot biztosításához.”…..

Eddig szól az idézet.

Ha szeretnél mélyebben betekinteni a kristályok működésébe, Kattints ide

A weboldalt és munkásságomat támogatja: Kézműves Baba és Gyerek cipők, szandálok

 

 

 

Kristályismeret online kurzus
most
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

 

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.….. Folytatás

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .