LABRADORIT

LABRADORIT

A Labradorit hatása testre és lélekre

Labradorit

Labradorit

Labradorit

Labradorit

Labradorit

A labradorit színe szürkéstől a feketéig, kékkel, zölddel, sárgával színezve.

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.

A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a „megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.

A labradorit eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokat, beleértve az előző életekben elszenvedetteket is. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban.

Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.
A labradorit megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül. Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel.

Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit is a felszínre hozza.
A labradorit hasznos társ változások idején, erőt és állhatatosságot biztosít. Az átalakulás köve, előkészíti a testet és a lelket az emlékezési folyamatra.

A labradorit jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét.

Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát, egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást. Radionikus kezelésben tanúként használható, hajszálpontosan megjelöli a rendellenesség okát.
A sárga labradorit a tudat legmagasabb rendű szintjéig is elér, segíti a vizualizációt, a transzot, a tisztánlátást és az üzenetközvetítést. Jótékony hatású a napfonatcsakrára, és a kitágítja a szellemi testet, belső bölcsességet biztosít. Gyógyítja a gyomrot, a lépet, a májat, az epehólyagot és a mellékveséket.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

A labradorit a
Nyilas, Bak, Vízöntő és a Halak
csillagjegyek köve

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

A labradorit összehangolja a Nyilasok fizikai és az éteri testét, és nyilvánvalóvá teszi a spirituális céljaikat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe.

A labradorit erősíti a megérzésüket és az extraszensz képességeket, beleértve a „megfelelő időzítés” művészetét is.  Tudattalanjukból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.

A labradorit egyhangú szürkeségéből felvillanó színek a Bak lényének fényességét tükrözik, amit általában konvencionális külső mögé rejt.

A labradorit segít megbarátkozni a kötelességeivel, a sorsával. A labradorit eloszlatja a félelmét, a bizonytalanságérzetét és a korábbi csalódásokat, beleértve az előző életekben elszenvedetteket is. Erősíti a hitet önmagában, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurájára kapcsolódnak rá.

A labradorit kitűnően fejleszti a Vízöntő intuícióit és kapcsolatot teremt az egyetemes tudatossággal. Az intellektuális ismereteket a megérzésekkel szintetizálva eloszlatja a hamis illúziókat.

A labradorit az átalakulás egyik legfontosabb köve, támogatást nyújt a változtatáshoz és segít a Vízöntő kor emberévé válni.

A labradorit kiegyensúlyozottá teszi a Halakat, oldja a lelki feszültséget és nyugtatólag hat stresszes időszakukban.

A Halak csillagjegy szülötteit mélyen áthatják az érzelmek. A racionális döntések helyett sokszor inkább érzelmekből reagál. A labradorit segít különbséget tenni az intellektus és az érzelmek között. Fokozza az intuíciót és segít racionálisan megfogalmazni megérzéseit.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább olvasom…