MÁGNES / MAGNETIT HATÁSA
TESTRE ÉS LÉLEKRE

Mágnesnek nevezzük azokat az anyagokat, amelyek mágneses mezőt alakítanak ki maguk körül.

A mágnesek kétpólusúak, ezeket a Föld mágneses mezőjéhez viszonyítva északi és déli pólusnak nevezzük. A mágneses energia az egyik legfontosabb energia a természetben, hiszen a mágnesesség a természet alapvető sajátossága. Gondoljunk csak arra, hogy a Földet mágneses tér veszi körül, ami védi a földi életet.

A mágneses erőtér mértékegysége a Gauss (vagy Tesla), ami az 1 cm² területen áthaladó mágneses térerősség egysége.
A fájdalom csillapítására használatos mágnes övek, nyakláncok, karkötők, bokaláncok általában 350 – 5000 Gauss erősségűek. Az általuk kiváltott mágneses tér befolyásolja a sejtek működését, anyagcseréjét, aminek hatására beindul a gyógyulási folyamat.

A mágnes ékszereket és különböző mágnes eszközöket már az ie.3. évszázadban is használták ízületi fájdalmak ellen és vérzés csillapítására.
Paracelsus orvosi munkája során már fekélyek és gyulladások kezelésére is használta a mágnest.

A mágnes (magnetit) a gyökércsakrára van hatással.
Csillagjegyek közül a Kos, Szűz, Bak és a Vízöntő jegy mellé van rendelve.

A mágnes használata nem ajánlott a várandósság ideje alatt és beültetett pacemaker esetén!

A mágnest bármelyik területen használjuk, a véráramon keresztül az egész testre jótékony hatással van.

A magnetit mágneses, és erőteljes a pozitív negatív polaritása. Alkalmazható mágnesterápiaként, a test saját biomágneses mezőjére és a meridiánokra hatva.
Együttműködik azzal a bolygóval, amelyik a Föld gyógyulását segíti elő. Földelő kő.
Ha gyakorlott gyógyító használja, kiigazítja a test vagy a Föld visszafelé haladó energiaáramlását.


A mágnes vonz és taszít, energiával tölt fel és nyugtat. Vannak időszakok, amikor a szervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyítsa önmagát, s ilyenkor egy meridián túltöltődhet energiával.
A mágnes viszont a negatív töltésével megnyugtatja a túlzottan aktív szervet vagy meridiánt.
Ha viszont alulműködik a szerv, aktiválja a pozitív töltésével.

A mágnes rendkívül hasznos sportsérülésekre, mivel enyhíti a fájdalmat az izmokban.
Átmenetileg összehangolja a csakrákat, valamint a finom és az éteri testek meridiánjait. Összekapcsolja a gyökér– és a földcsakrát a Föld tápláló energiájával, amelyek fenntartják a fizikai test életerejét és vitalitását.

A mágnes megkönnyíti a telepátiát, a meditációt és a vizualizációt. Szélsőségektől mentes távlatokat biztosít, valamint bizalmat a saját megérzéseinkben.Mágneses tulajdonságának köszönhetően vonzza a szerelmet, az elkötelezettséget és a lojalitást.


A mágnest használhatjuk olyan negatív érzelmek csillapítására, mint a félelem, a harag, a bánat és a túlzott ragaszkodás.
Ezen kívül olyan pozitív tulajdonságokkal lát el, mint az állhatatosság és a kitartás. Megmutatja, miként szabadulhatunk az ártó helyzetekből, és erősíti az objektivitást. Belső stabilitást nyújtva egyensúlyt teremt az értelem és az érzelmek között.

A mágnes ( magnetit ) oldja a blokádok minden formáját, így javíthatja minden terület energiaellátását. A mágnest használhatjuk ínszalag – és gerincproblémák, csúz, ízületi problémák és merevségek, reuma, nyakszirtmerevedés, csonttörések, teniszkönyök, hegesedési problémák esetében.

Hat az agyalapi mirigyre és szabályozza a hormonháztartást.
Mágnessége révén élénkítheti a sejtképződést.
A kötőszövetekre is előnyösen hathat.
Görcsök ellen éppúgy használható, mint tüdőgyulladásnál, vagy ideggyulladások esetében.
A magnetit növeli tudatosságunkat és tetterőnket anélkül, hogy oldottságunk ennek kárát látná.

Szabályozhatja a pszichoszomatikus zavarokat is.

Természetes energia az egészségért

Waltraud – Maria Hulke: Mágnesterápia – Praktikus kézikönyvében ezt írják a mágnesről:

„ A mágnesség és az életenergia – akár két fogaskerék – közvetlenül összekapcsolódnak, és tökéletesen kiegészítik egymást. Egyik sem tud létezni a másik nélkül!

A történelem során sokan tulajdonítottak varázserőt a mágnesnek, és csodálták kifürkészhetetlen természetéért.
Ha az emberi testre gyakorolt gyógyító hatásáról van szó, még ma, a modern technika korában is egyfajta rejtélyes dolgot sejtenek a háttérben.

Erről azonban szó sincs.
A mágnes terápia teljes mértékben tudományos alapokon nyugszik, és kiszámítható hatással rendelkezik. Megállítja a testünkben lezajló káros folyamatokat, helyreállítja egészségünket, és kiemelkedő szerepe van jó közérzetünk megőrzésében.

A mágnes terápia egyedülálló energiafajta, mert kétpólusú erőforrás, azaz mindkét pólusa különböző hatással rendelkezik, és különböző testi panaszokat gyógyít. Olyan kétdimenziós energiafrekvencia, amely mind az életerő visszanyerésére, mind élénkítésére alkalmas.

Minden területre kiterjedő „energiakínálatot” nyújt, ezért számos testrészre hat jótékonyan.
Univerzális gyógymód, tehát közvetlen kölcsönhatásban áll az emberi testben lezajló folyamatokkal, s emiatt valamennyi normális életfunkció működéséhez elengedhetetlen.

Egyre több ember fordul olyan tünetekkel orvoshoz, amely orvosi szempontból nem meghatározható.

Legfőbb ideje tehát, hogy újra felfedezzük a Föld által nyújtott ősi energiát, mert olyan lehetőséget kínál számunkra, amelynek segítségével teljesen rendbe hozhatjuk testünk energiaháztartását, és meggyógyulhatunk.”

Figyelem!

A mágnesről és egyéb kristályokról, ásványokról olvasható információk  nem helyettesítik az orvosi, vagy pszichiátriai vizsgálatot, ellátást, illetve terápiát.
Az oldal általános információkkal szolgál a kristályokról, ásványokról a szellemi és érzelmi jólétet keresők számára. Az ismertető szövegben a gyógyulás, illetve
gyógyítás kifejezések minden esetben a Test-Lélek-Szellem egységét, a belső egyensúly helyreállítását jelentik.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szeretnél mélyebben belemerülni a
kristályok, ásványok csodálatos világába, 
kérlek olvass tovább

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

*****

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább olvasom …

Mentés

Mentés

Mentés