MOLDAVIT

A moldavit ritka kő, és előre láthatólag
egyszer végleg megszűnik az utánpótlása.

A moldavit a tektit egyik fajtája, és azt tartják róla, hogy földön kívüli eredetű. Azt mondják, akkor keletkezett, amikor egy óriási meteorit becsapódott a Földbe. Az ütközés közben keletkezett hő átalakította a környező kőzeteket, és egy hatalmas területet teleszórt kristályokkal.

Ezért aztán a moldavit a földön kívüli energiák és a földanya energiájának egyesülése.

Ritka kő. Legfőbb ismert lelőhelye Csehországban a Moldova folyó partvidéke. Mivel  nem termelődik újra, ezért előreláthatóan egyszer végleg megszűnik majd az utánpótlása.

A moldavitot a kőkorszak óta használták talizmánként, valamint a jószerencse és a termékenység amulettjeként. Sokan úgy hiszik róla, azért érkezett, hogy segítsen a Föld átmeneti időszakában és gyógyításban, és most eljött az idő, amikor a bölcsen hasznosíthatjuk.

Nagymértékben növeli más kristályok hatását, eljuttatva ezeket a legmagasabb rezgésükre.
A moldavit lehetővé teszi, hogy a magasabb rendű énünkkel és a földön kívüliekkel kommunikáljunk. Megvan a saját kozmikus felettes lelke, amely segít felvenni a kapcsolatot a mestertanítókkal és a kozmikus hírvivőkkel.

Ha belenézünk a fény felé tartott kőbe, növeli a tudatunkat. A legmagasabb rendű spirituális dimenziókba visz el, és meg könnyíti a felemelkedési folyamatot. Szüksége van a földelésre, mert különben különccé és gyökértelenné tesz.

A moldavittal átélt spirituális élmények után tartsunk a kezünkben egy pár boji követ, hogy finoman földeljen, és a színtelen kvarc energiái stabilizálhatják a hatásait.

A moldovitnak rendkívül magas a rezgése, amely megnyitja, a blokkoktól megtisztítja és összehangolja a csakrákat. Egységbe rendezi az isteni tervrajzot, és meggyorsítja a spirituális fejlődést.

A moldavit a koronacsakrával rezeg együtt, s megnyitja azt a legmagasabb rendű spirituális útmutatás fogadására. A moldovit közvetíti a másik síkokról érkező üzeneteket, különös tekintettel a Föld ökológiai állapotára és annak elmaradhatatlan gyógyításra vonatkozókat.

Ez a kő nem ismeri az időhatárokat. A harmadik szemre téve képessé tesz arra, hogy előremenjünk a jövőbe, vagy pedig vissza a múltba.

Elősegíti az asztrális utazásokat másik életekbe, ha ez a fejlődésünket szolgálja. A moldavit hatására képesek vagyunk bepillantani egy majdani életünkbe, hogy lássuk a mostani történéseinek következményeit, vagy hogy megtanuljuk, mit kellene most tennünk azért, hogy megelőzzük a jövőben bekövetkező rombolást.

A moldovit hasznos azoknak az érzékeny embereknek, akik nehéznek találják a maradást a földi inkarnációban, és akik nem tudnak alkalmazkodni a fájó és mély érzelmekhez. Sok olyan ember van, aki csillaggyerekként született, és azért érkezett, hogy segítse a Földet a magasabb rezgésre való átállás időszakában.

A moldavit, más földelő kövekkel – például hematittal vagy füstkvarccal együtt használva segíti ezt a folyamatot. A szívre téve csillapítja azoknak a honvágyát akik nem a Földről származnak.

A moldavitnak nem kristályos a szerkezete, ezért lehetővé teszi, hogy messze túlszárnyaljuk a határainkat és a korlátainkat.

A moldavit segít abban, hogy egyre kevésbé befolyásolják az életünket olyan evilági, földhözragadt biztonsági szempontok, mint a pénz és a jövőért való aggódás.

A moldavit rávilágít azokra az okokra, amelyekért ezt az inkarnációt választottuk: összekapcsol a spirituális céljainkkal, s ezeket a földi életünkbe illeszti bele. Erősíti az olyan tulajdonságokat, mint az empátia és a könyörület.

A moldavit fesztelenül természetes és ösztönző, a váratlan megoldásokat hozza előtérbe. Életre hívja a szunnyadó emlékeket, és az elme számára elérhetővé teszi a spirituális információkat. Megszabadít az idejét múlt rögeszméktől, valamint hatástalanítja a hipnotikus hatású utasításokat.

A kézben tartott moldavit óriási energiaáramlást indít el a testben, aminek erőteljes metafizikai hatása van. „Letölti” az információkat az Akasha Krónikából és a fénytestből, amit aztán fel kell dolgozni és tudássá tenni. Ez a folyamat időt vehet igénybe, de mindenképpen gyorsítja a spirituális fejlődést és a személyes rezgések emelkedését.

A moldavit egyre népszerűbb kő, az utóbbi években megnőtt iránta a kereslet, ezért megpróbálják hamisítani. A hamisítványokat nyers, és csiszolt formában (pld. golyós karkötő)  is értékesítik a piacon.
Csak olyan kereskedőtől szabad vásárolni, aki biztos cseh forrásból származó moldavitot árul.

Érdemes tudni, hogy az igazi moldavitot grammra árulják, és nincs belőle két egyforma darab.

A moldavit gyógyító hatása

A betegségek közvetlen gyógyítása helyett a moldavit inkább a rendellenesség okát és forrását tudatosítja bennünk, majd elősegíti ezek megszüntetését és a gyógyítási folyamatot.

Azok, akiknek nem tetszik sötétzöld színe, gyakran idegenkednek az érzelmektől. Érhette őket olyan eltitkolt érzelmi trauma is, amelyet a felszínre kellene hozni és meggyógyítani, ám ehhez már más kristályokat kell használni.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha tetszett amit olvastál, támogasd elkötelezettségünket azzal,
hogy megosztod  barátaiddal, ismerőseiddel!

Köszönjük!

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább olvasom …