PIETERSIT HATÁSA TESTRE, LÉLEKRE, SZELLEMRE

A pietersit a gyökércsakra és a homlokcsakra (harmadik szem) működésére van kedvező hatással.

Csillagjegyek alapján az Oroszlán mellé van rendelve.

Színe: sárgásbarna, aranybarna, világoskék, szürkéskék, kékes fekete.

A pietersit természetesen cementált kvarc ásvány, összetételét tekintve szilicium – dioxid, azaz SiO2
Mai napig bizonytalanság van a követ illetően, mivel gyakran említik  “Vihar kő”-nek, vagy ” sólyomszem”-nek, és azt mondják róla, hogy az arany tigrisszem és a kék kvarc kombinációjából jött létre. Nevét Sid Pietersről, a felfedezőjéről kapta, aki felfedezését követően jegyeztette be Nagy-Britannia ásványi nyilvántartásába.

A pietersit Mohs skála szerinti keménysége 7,0

Úgy tartják, hogy a pietersit hozzásegít a “mennyek országához”, eloszlatva az illúziókat, mert birtokában vannak a mennyei birodalom kapuját nyitó kulcsok.

A Pietersitet általában a lelki gyógyítók használják energiájuk forrásaként, ezzel segítve a tökéletes lelki egyensúly megtalálását.

A pietersitet viharkőként is ismerhetjük a természeti erővel való kapcsolata miatt.

A hétköznapi tudatot összekapcsolja a spirituálissal. A pietersitnek megvan az a képessége, hogy nem csak a Földhöz, hanem az éteri testhez is hozzáköti a testet. Megkönnyíti az asztrális utazást, különösen azt, amelynek az Akasha Krónikák olvasása és a benne szereplő inkarnációk megismerése a célja.

A pietersit a látomás köve: használható a megvilágosodást kereső úton vagy sámáni utazáshoz is. A mozgással együtt járó meditációban szorosan együttműködik a testtel, és rövid idő alatt nagyon magas fokú módosult tudatállapot elérését teszi lehetővé.

Serkentően hat a harmadik szemre és a tobozmirigyre, fejleszti a megérzést, és elősegíti a mélyreható spirituális látomásokat és megérzéseket.
Azt tartják a pietersitről, hogy eloszlatja az elszigeteltség érzését, valamint megszünteti a mások által ránk kényszeríttet meggyőződéseket és programozást.

A saját belső útmutatásunk forrásával kapcsol össze, valamint segít mások szavaiban felismerni az igazságot és a valótlanságot.
Megszabadít a makacs blokkoktól, és elrendezi a zűrzavart.

Az előző életek gyógyítására használva a pietersit megszünteti a rendellenességet, amelyet az okozott, hogy nem saját elveink szerint cselekedünk.
Eltávolítja a mentális és a szóbeli programozást, azokat a meggyőződéseket, amelyeket a múltban a velünk kapcsolatban lévő, hatalmi szerepet betöltő személyek, például szülők vagy az élet különböző területein érvényes szabályokat hordozók kényszeríttetek ránk, valamint eloszlatja a spirituális illúziókat.

A pietersit elősegíti, hogy mindig a saját igazunkat kövessük. Rendkívüli mértékben támogat és erősít ez a kő. Segít abban, hogy bármit kimondjunk és feltárjunk, ami gátolja az igazság kiderítését. Hatékonyan működik közre az ősi ellentétek megoldásában és az elfojtott érzelmek felszabadításában.

Serkenti az agyalapi mirigyet, egyensúlyban tartja az endokrin rendszert és azoknak a hormonoknak a termelődését, amelyek irányítják az anyagcserét, a vérnyomást, a fejlődést, a szexuális életet és a hőmérsékletet.

Jótékony hatású lehet a tüdőre, a májra, a belekre, a lábfejre és a lábakra, elősegíti a tápanyagok felszívódását.

Tisztítja és energiával tölti fel a test meridiánjait. Megszünteti a kimerültség okozta rendellenességet azoknál, akiknek nincs idejük a pihenésre.

 

Ha szeretnél többet megtudni a kristályokról, drágakövekről, olvass tovább!

KRISTÁLYISMERET

Az alapoktól indulhatsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljuthatsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig.


Recepteket is megismerhetsz, ( Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknélnél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal.

Megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden más is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”.

A kristályok programozása egy izgalmas tudomány!

Valódi “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat!

Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

Mentés

Mentés

Mentés