PREHNIT HATÁSA
TESTRE, LÉLEKRE, SZELLEMRE

A prehnit a gyökércsakra és a szakrális csakra működésére van kedvező hatással.

Csillagjegyek közül a Mérleg jegy mellé van rendelve.

Színe: zöld, szürkés, sárgászöld

Mohs – skála szerinti keménysége: 6 – 6,5

A prehnit a szilikátok osztályába tartozó ásványfaj, összetételében Ca2Al[(AlSi3)O10(OH)2] .
Elnevezésének eredete: a holland Hendrik von Prehn (1733–1785) báróról, aki felfedezte az ásványfajt.

A nyugodt prehnit a feltétel nélküli szeretet köve, úgy tartják róla, hogy az a kristály, amely gyógyítja a gyógyítókat. Mindazok köve, akik úgy érzik, túl nagy súly nehezedik rájuk.

Erősíti a vizualizációs folyamatot, és olyan mély meditációt idéz elő, amelyben kapcsolatba kerülhetünk a magasabb rendű énünkkel. Ha ezzel a kristállyal meditálunk, kapcsolatba kerülünk az Univerzum energiarácsával. Spirituális és földön kívüli lényekkel teremt összeköttetést.

A prehnit fokozza azt a képességünket, amikor valamit előre meglátunk, megérzünk, tudunk dolgokat, mert erősíti a belső tudást. Az isteni energiákkal hangol össze, erősíti a jövőbelátást, és megmutatja, hogy milyen utat kövessünk a spirituális fejlődésünk érdekében.

(A fenti képet készítette: Ivar Leidus – A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=98559338)

A prehnit az isteni energiák védelmező pajzsával borítja be az aurát. Hasznos kristályrács készítéséhez is, mert megnyugtatja a környezetet, valamint békét és oltalmat biztosít.

Megtanít arra, miként legyünk harmóniában a természet erőivel, valamint új energiával tölti fel és megújítja a környezetünket.

Használhatjuk feng – shuihoz is, mivel hasznosan szolgálja a rendteremtést, segít megválni olyan dolgoktól, amelyekre többé már nincs szükségünk. Segít abban is, hogy amit viszont megtartunk, azt megfelelő módon rendezzük el.

A prehnit jótékonyan hat azokra is, akik egy belső hiányérzet miatt mindent birtokolni akarnak, legyen szó akár tárgyakról, akár szerelemről. A prehnit támogatásával az Univerzumba vetett bizalmunk újra megerősödik, és a lélek ismét hisz az isteni megnyilatkozásban.

A prehnit enyhítheti a rémálmokat, a fóbiákat és a mélyen gyökerező félelmeket, valamint feltárja és gyógyítja a belőlük eredő rendellenességet.
Jótékonyan hat a hiperaktív gyerekekre és a viselkedésük mögött meghúzódó karmikus okokra.

A prehnit hasznos diagnózis felállításához. Gyógyíthatja a veséket és a húgyhólyagot, a csecsemőmirigyet, a vállakat, a mellkast és a tüdőt, a köszvényt és a vér rendellenességeit, rendbe hozhatja a kötőszövetet, harmonizálhatja a daganatos beteg állapotát.

A pszichére gyakorolt hatása a belső nyugalom és a higgadtság érzését közvetíti viselőjének.

FIGYELEM!
A kristályokról, ásványokról olvasható információk  nem helyettesítik az orvosi
vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, illetve terápiát.
Az oldal általános információkkal szolgál a kristályokról, ásványokról a szellemi és érzelmi jólétet keresők számára. Az ismertető szövegben a gyógyulás, illetve
gyógyítás kifejezések minden esetben a Test-Lélek-Szellem egységét, a belső egyensúly helyreállítását jelentik.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERET

Az alapoktól indulhatsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig.


Recepteket is megismerhetsz, ( kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz a Kristályismeretről.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal.

Itt megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz a Kristály Asztrológiáról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”.

A kristályok programozása egy izgalmas tudomány!

Valódi “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat!

Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz a kristályok programozásáról.

Mentés

Mentés

Mentés