SUGILIT HATÁSA
TEST – LÉLEK – SZELLEM SZINTEN

A sugilit szilikát ásványi komplex, kémiai képlete K Na 2 ( Fe , Mn , Al ) 2 Li 3 Si 12 O 30  Színe világos barnás-sárga, lila, ibolya, vöröses lila, halvány rózsaszín, színtelen.

A sugilit a koronacsakra működésére van kedvező hatással, csillagjegyek szerint pedig a Szűz jegy mellé van rendelve.

A sugilit a mostani idők egyik legkedveltebb köve. Hírnevét annak is köszönheti, hogy abszorbeálja  a mágneses mezőket és a radont, ezért nyers formájában gyakran találkozhatunk vele lakóterekben is. Élénkíti a szervezet öngyógyító erejét, megnyitja  a koronacsakrát és tisztánlátás képességéhez vezet.

A sugilit a szeretet legjelentősebb kövei közé tartozik, elhozza a Bíbor Sugár energiáját a Földre. A Bíbor Sugár a hit ereje és az önzetlen szolgálat által nyújtott belső béke tapasztalatát adja. Magas ideálok, testvériség, hitbéli odaadás szellemi minőségét képviseli, a Krisztusi tudat energiáját testesíti meg. A sugár ereje Istennek és másoknak tett szolgálat és odaadás energiáit közvetíti összekapcsolva a Krisztusi tudat forrásával és a testvériség eszméjével.

A sugilit a spirituális szeretetet és bölcsességet jelképezi, s ennek a szeretetnek a szabad áramlásához megnyitja és összehangolja a csakrákat. Spirituális tudatosságra ösztönöz, fejleszti az üzenetközvetítés képességét.
Elkísér az előző életbe, vagy a köztes létálomba vezető utunkon, hogy megkeressük a rendellenesség okát.

A sugilit megadja a választ az élet minden nagy kérdésére, az olyanokra, mint: „Miért vagyok itt?”, „Hogyan jöttem?”, „Kivagyok?”
Hasznos kísérő a megvilágosodáshoz vezető bármilyen úton. Óvja a lelket a sokktól, a traumától és a csalódástól, és enyhíti a spirituális feszültséget.

Segít az érzékeny embereknek és a fénymunkásoknak anélkül alkalmazkodni a földi rezgésekhez, hogy elkeserednének, vagy a saját rezgésük károsodna. A sugilit lehetővé teszi, hogy fényt és szeretetet vigyünk a legsötétebb helyzetbe is.
Mivel elősegíti a megbocsátást és kizárja az ellenséges érzelmeket, hasznos a csoportokkal való foglalkozáshoz , mert megszünteti a közösségen belüli nehézségeket, és megkönnyíti a szeretetteljes kommunikációt.

A sugalit jótékonyan hat a beilleszkedni nem tudókra, azokra az emberekre, akik a Földet nem érzik az otthonuknak, valamint azokra is, akik paranoiában vagy skizofréniában szenvednek. Kitűnő az autisták számára. Megkönnyíti annak megértését, hogy a tudat milyen hatással van a testre, és mi a szerepe a rendellenességekben.

A sugilit biztosítja azt a képességet, hogy a kellemetlen dolgokkal is szembenézzünk. Enyhíti a sajnálatot és a félelmet, arra sarkall, hogy bocsássunk meg önmagunknak.


A sugilit serkenti a pozitív gondolatokat, újrarendezi azokat az agystruktúrákat, amelyek az olyan tanulási nehézségek mögött húzódnak meg, mint a diszlexia. Támogat abban, hogy megalkuvás nélkül oldjuk meg a konfliktusokat.

A sugilit jótékony hatású lehet a daganatos betegekre, mivel gyengéden feloldja az érzelmi nyugtalanságot és enyhíti a kétségbeesést. Eltávolítja a negatív energiát, szerető támogatást kölcsönöz, gyógyító energiát közvetít a test, a lélek és a szellem számára.
Egyedülállóan jó fájdalomcsillapító: a benne található mangán–dioxid elmulaszthatja a fejfájást és a rossz közérzetet.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés

FIGYELEM!
A kristályokról, ásványokról olvasható információk  nem helyettesítik az orvosi
vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, illetve terápiát.
Az oldal általános információkkal szolgál a kristályokról, ásványokról a szellemi és érzelmi jólétet keresők számára. Az ismertető szövegben a gyógyulás, illetve gyógyítás kifejezések minden esetben a Test-Lélek-Szellem egységét, a belső egyensúly helyreállítását jelentik.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…