SZELENIT

Kapcsolatom a szelenittel

Amikor először (2005-ben) találkoztam a szelenittel – a képhez hasonló torony formájában -, azonnal elvarázsolt. Valójában több kővel kapcsolatban is éreztem már a „hívást” de sem azelőtt, sem azóta nem éreztem ilyen vonzódást egy kő iránt. Tudtam, hogy ez a kő most, azonnal kell nekem! Azóta több év is eltelt, a szelenit tornyocskák jöttek, mentek az életemben, hiszen előfordul, hogy elajándékozom. Következésképp rendszerint két darab van belőle, így amikor egyik más gazdára talál, akkor is marad egy nekem.  Valahányszor rápillantok, vagy végigsimítom, egy kimondhatatlanul jó érzés tölt el.

Mielőtt rátérnék a szelenit ismertetésére, végül elmondom, hogy nálam nem lehet terméket vásárolni. Ezért ha megtetszik a szelenit és szeretnél venni, az alábbi webáruházakat szívesen ajánlom. Szelenit tornyocskáimat és egyéb kristályaimat itt veszem, és mindig meg vagyok elégedve a minőségével.
Tehát a webáruházak címe:
Kristály centrum
Ametiszt ásványbolt

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A szelenit jellemzője

A szelenitnek rendkívül finom rezgése van. Porózus kő, vízbe téve oldódik, ezért tisztításakor kerülni kell a vizet. Színe áttetsző, tiszta fehér, narancssárga, kék, barna, vagy zöld. Ahogy mozgatjuk, egy fénycsík fut keresztül rajta, amit „macskaszem hatásnak” nevezünk. Keménysége a Mohs – skálán mindössze 1,5 – 2, emiatt óvatosan kell bánni vele (hasonlóan a borostyánhoz), mivel még a levegőben szálló por is karcolhatja.

A szelenit hatása

Tiszta tudatot biztosít, megnyitja a koronacsakrát, elősegíti az angyalokkal való kapcsolatteremtést, így be tudjuk fogadni a magasabb rendű útmutatást. A tiszta szelenit a fénytesthez kapcsolódik, és segíti lehorgonyozni a Föld rezgésében.

A szelenit páratlan nyugalmat hoz, segítségével megérzéseinken keresztül ellenőrizhetjük, hogy valóban a jelenlegi életfeladatainkat teljesítjük. A koronacsakrával rezonáló, markánsan spirituális kő, következésképpen aki a szelenitet használja, biztos lehet abban, hogy ez az oldala erősödik a hatására. Elősegíti a telepatikus kapcsolatteremtést, különösen akkor, ha minden érintett egy tiszta rezgésű szelenitet tart a kezében.

A szelenit rendkívül nyugodt kő, mély békességet nyújt, kitűnően használhatjuk meditációhoz és egyéb spirituális tevékenységekhez. A legtisztább áttetsző fehér szelenit éteri tulajdonságú. Ezt használhatjuk más kristályok feltöltésére is. Azt tartják róla, hogy a fény és az anyag közötti teret foglalja el. Ősi kő, és mégis azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek a legerőteljesebben hordozzák az új rezgést a Földön.

A szelenit további hatásai

A szelenitet használhatjuk védelmet nyújtó kristályrács készítésére a ház körül. Ahhoz pedig, hogy biztonságos és nyugodt teret teremtsünk, amelyet nem zavarnak meg a kívülről jövő hatások, belülre, a ház sarkaiba is tegyünk ilyen követ. Ha egy nagy darab szelenitet helyezünk el az otthonunkban, békés légkört biztosít.

Egy szelenitpálca segítségével leválaszthatjuk az entitásokat az auráról, vagy megakadályozhatjuk, hogy bármi külső hatás érje a tudatot. Mivel mindannak a lenyomatát hordozza, ami a világban történik, a szelenit elér más életekbe is. Nagyon hasznos az eddigi fejlődés ellenőrzésére, és hozzárendelést biztosít ahhoz a tervhez, amelyet mostani életünkről a köztes létállapotban állítottunk össze.

Hajszálpontosan megjelöli azokat a feladatokat és dolgokat, amelyeken még dolgoznunk kell, s megmutatja, miként oldhatók meg a legjobban. A szelenit használható kristályjóslásra is: bepillantani a jövőbe vagy kideríteni, hogy mi történt a múltban. Segíti a múlt és jelen tisztán látását és megítélését, valamint az előrelátást. Elrendezi a zűrzavart és lehetővé teszi a mélyebb összefüggések felismerését. Biztosítja annak a tudatos megértését, hogy mi is történik a tudatalatti szintjén. A kiszámíthatatlan érzelmeket hatékonyan eloszlatja és stabilizálja.

Milyen lelki állapot vezeti azt, aki a szelenitet választja?

Amikor valakinek a szelenitre esik a választása, azt mélyen, legbelül múlt életei, és fejlődési ösvényei foglalkoztatják, és ösztönösen arra vágyik, hogy a jó utat járja. A kő segítségével megérzésein keresztül ellenőrizheti, hogy valóban azt az életfeladatát teljesíti, amiért a Földre született. Tudatában lehet az angyali hírvivőknek, és szeretné bátorítani is őket.

Aki ezt a követ választja, tudat alatt valószínűleg spirituális oldalának erősítésére van szüksége.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

A szelenit legfinomabb gyógyhatását
az energetikai szinteken fejti ki,

színenként különbözőképpen.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Narancssárga és barna szelenit

Földeli az angyali energiákat, és segíti a Föld gyógyulását.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kék szelenit

A kék szelenitet a harmadik szemre téve nyugtatja az elmét, lehetővé teszi a meditáció alatti tudattalan állapotot, és gyorsan feltárja egy probléma lényegét.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Zöld szelenit

A zöld szelenit segít, hogy a legmagasabb rendű jó érdekében tevékenykedjünk. Lehetővé teszi, hogy jó véleménnyel legyünk önmagunkról, valamint segít megszüntetni az öregedés jeleit a bőrön és a csontozaton.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Halfarok,  vagy Angyalszárny szelenit

Mélyrehatóan gyógyítja az idegeket. Rendkívüli módon nyugtatja, stabilizálja az idegeket, és hatástalanítja a feszültséget. A szelenitnek azt a fajtáját gyakran nevezik angyalszárnynak is, mivel elősegíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Sivatagi rózsa

Segít megszüntetni az önként vállalt programokat, amelyek már túl régóta tartanak. Feloldja a programot, és megkönnyíti, hogy megfelelőt találjunk helyette. Használható a feladatokkal való azonosulás megerősítésére is.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLYTERÁPIA

 – A szelenit összehangolja a gerincoszlopot, és fokozza annak rugalmasságát.
– Véd az epilepsziás rohamoktól.
– Az agyra kifejtett hatása révén alkalmas feledékenység kezelésére, és fokozza a koncentrációt.
– Segíti a szövetek regenerálódását.
– Aktiválja intellektusunkat, erősíti tudatunkat.
– Segíti a telepatikus képességeket.
– Jó hatással van a tébolyult állapotokra.
Semlegesíti az amalgámtömések higanytartalmát és a szabadgyökök hatását.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A SZELENIT PROGRAMOZÁSA

Mitől válik a szelenit igazán szerencsekővé?

Minden ásvány, kristály egyedi és harmonikus rezgési frekvenciája okán valamilyen életterületen különösen hatékony lehet. Ehhez az szükséges, hogy megkülönböztetett figyelemmel koncentráljunk életünknek erre a területére és ezt a programot megerősítsük a kristályban.

A szelenit, mivel erősen spirituális kő, ezért különösen jól programozható meditációs kristályként, vagy telepatikus kapcsolatfelvételre. Rezgési frekvenciája közel áll az angyalokhoz is, ezért a velük való kapcsolatfelvétel megerősítésére is programozhatjuk.

A kristályok programozása egy rendkívül izgalmas és felelősségteljes feladat, tanfolyamunk 3. moduljában,  A kristályok programozásában minden részletre kitérően foglalkozunk vele. (a linkre kattintva olvashatsz a kristály programozásról!)

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg ezt a bejegyzést
a barátaiddal, ismerőseiddel!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Tovább …..

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu