Személyes kristályod a
Heliotrop

Személyes kristályod választásánál a heliotrop tetszett meg leginkább. Minden kristály finom energiát nyel el, és bocsát ki, ugyanakkor minden egyes kristálytípus egyéni vibrációs tulajdonsággal rendelkezik, ami együtt rezonál többek között a személyiséged energiavibrációjával. Bár törékenynek tűnnek, molekuláris szinten azonban valóságos energiabombák. Ez az energia ruházza fel a kristályokat egyedi tulajdonságaikkal, és ez határozza meg a bennük rejlő “ajándékokat” is, mely csak arra várnak, hogy átadhassák.

Mivel személyes kristályodnak a heliotropot választottad, valószínűleg mély érzelmi élet, és ugyanolyan forró gyűlölet jellemez. Nehezen bocsátasz meg és nem felejted el a sérelmeket. Gyakran állsz bosszút, egy igaz barátért azonban kész vagy átkelni a “Halál Völgyén” is. Bátorságod, és határozottságod verhetetlen, segítséged és együttérzésed határtalan, bár jobban szeretsz azoknak segíteni, akik maguk is tesznek valamit a saját érdekükben.

Számodra a tudás hatalom, ezért szeretsz a dolgok végére járni. Ha a szívedet adod egy kapcsolathoz, akkor azt örökre adod, így lehetsz egyben féltékeny, és mélyen együttérző is. Fontosnak tartod, hogy bizonyos időközökben egyedül maradj, hogy feltöltődhess és újjászülethess. Talán a “színfalak mögötti” munka a legideálisabb számodra, ahol jól kiaknázhatod nagyszerű logikai képességeidet, ugyanakkor művészi hajlamaid sem vesznek kárba.

A heliotrop személyes kövedként elősegíti, hogy a spiritualitás életed részévé váljon, amivel együtt jár az is, hogy felismered, mekkora hatalma van a megbocsátásnak. Felismered általa azt is, hogy vélt sérelmeid voltak a legnagyobb tanítóid az életben, így gyűlöleted szeretetté, elfogadássá alakul. A heliotróp bátorságot ad és megtanít arra, hogy rugalmassággal, stratégiai megfontolások vezérelte visszavonulással miként tartsd magad távol a veszélyes helyzetektől. Segít abban is, hogy mindig az adott pillanatban megfelelően cselekedj.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Mivel sokan megkérdezik – kristályok, ásványok eladásával én nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés