Személyes kristályod a
Márvány ónix

12 követ végignéztél az előző oldalon, és személyes kövedként a márvány ónixot választottad. Ez azért történhetett, mert jelenlegi életszakaszodban olyan energiavibrációval rendelkezel, amivel a márvány ónix együtt rezonál. Személyes kristályod megkönnyíti majd a változást, amelynek során teljesen kifejezed a kristály által ábrázolt személyiséged eddig ismeretlen oldalát, így a megfelelő időben képes leszel majd tovább lépni.

Mivel választásod a márvány ónixra esett, ez azt mutatja, hogy gyakorlatias, és visszafogott vagy, értékeled a józan észt és a biztonságot, illetve szereted érezni, hogy szilárdan haladsz előre az életben. Fontos számodra, hogy a lehető legtöbb dolog irányítását a saját kezedben tarthasd, és már magadévá tetted a cserkészek „légy résen” mottóját.

Az is elképzelhető, hogy pesszimista vagy, így saját magadat akadályozhatod az életben azzal, hogy mindig egy lépéssel előrébb szeretnél lenni, mint ahol éppen tartasz. Kapcsolataidban általában visszafogott vagy. Nem szereted elárulni érzéseidet, amelyekkel gyakran magad sem vagy teljesen tisztában. Ha azonban eldöntötted, hogy valaki megfelel neked, – legyen az társ, vagy baráti kapcsolat – választottadat mindenhogyan támogatod. Sokat jelent neked a család.

A márvány ónix választása azt mutatja, lehet hogy már most is, de későbbi életszakaszodban mindenképpen olyan állást/ hivatást találsz magadnak, ahol tervezési és konstruktív képességeidet kamatoztathatod, hiszen megvan benned a hosszú távú  célok eléréséhez szükséges türelem.

A márvány ónix mindehhez erőt ad. Támogatást biztosít neked nehéz, vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi számodra a magasabb rendű útmutatást.

A márvány ónixnak olyan hatását élvezheted, mintha a teljességgel állnál kapcsolatban. Előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe, és az egyéniséget erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsodat magad alakítsd. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Mivel többen felteszik a kérdést, ezúton tájékoztatlak, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés