Személyes kristályod a
Citrin

A személyes kristályok oldalán feltöltött 12 kép közül választásod a citrinre esett. Ez nem véletlen, jelenlegi tudatállapotodban, személyiséged fejlődésének érdekében most a citrin lehet a legnagyobb segítségedre. A citrin megkönnyíti neked a változást, melyben valószínűleg már most is benne vagy. Változásod során teljesen kifejezheted a személyes kristályod által ábrázolt személyiséged már ismert, vagy eddig még előtted is ismeretlen oldalát.

Választásod azt mutatja, hogy dinamikus, mosolygós ember vagy. Elméd mozgékony, tudásszomjad kielégíthetetlen, így a puszta tényeknél többre éhezik. Fontosnak tartod, hogy ösztönözzék a gondolkodásodat, viszont Te szeretnéd levonni a saját következtetéseidet. Szeretsz kommunikálni, akár mély, komoly témákról van szó, akár egy szórakoztató pletykáról, Te mindenképpen sziporkázol és elbűvölsz vele mindenkit.

A kapcsolatokban nagyon fontos neked a mentális harmónia és a hasonló kulturális érdeklődés. Lételemed a flört, így nem igazán vágysz komoly elkötelezettségre, és gyakran meggondolod magad. Vigyázz, hogy ne légy mindig csak a „fejedben”, a szívből jövő érzések és az érzelmek ugyanolyan fontosak, mint a gondolatok.

Leleményességeddel sokra viheted az életben. Elképzelhető, hogy már most is, de nagy valószínűséggel később mindenképpen a könyvkiadáshoz, vagy a médiához kapcsolódó szakmák lelkesítenek, ebben tudsz /vagy tudnál kiteljesedni. A citrin növeli az önérzetet és az önbizalmat, és megszünteti az ártó tendenciákat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést.

Mivel a citrint választottad, segít abban, hogy kevésbé légy érzékeny, különösen a bírálatra, ugyanakkor előmozdítja az építő jellegű kritika felismerését. Ösztönöz a pozitív beállítottság fejlődésére és az optimista előretekintésre. Így lehetővé teszi, hogy személyiséged fejlődése során haladj előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódj. Elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Mivel sokan megkérdezik – kristályok, ásványok eladásával én nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés