Személyes kristályod a
GRÁNÁT

12 kő közül a gránátra esett a választásod. Mit gondolsz? Te választottál, vagy  a gránát választott ki téged? Választásunk soha nem a véletlen műve – ez nem csak a kristályokra, hanem sok minden másra is vonatkozik pld.színekre is. Jelenlegi személyiséged energiavibrációja a gránát vibrációjával rezonál. Ez a kő az, amely most segíthet az utadon. Talán később majd más követ szeretnél választani, hiszen személyiségünk folyamatosan fejlődik, tovább lépünk egy szinttel.

Jelenleg azonban a gránát az, amit kiválasztottál, ezért a gránát lehet a legnagyobb segítségedre. Mivel ezt választottad, valószínűleg energikus, vállalkozó szellemű ember vagy, így néha olyan dolgokba is beleugrasz, amelyeket még egy angyal is fontolóra venne.  A türelem nem a Te erényed – ha valami sokáig tart, könnyen elveszítheti az érdeklődésedet.

Kezdeményező, ötletektől duzzadó személyiségként jobban szeretsz vetni, mint várni, hogy beérjen a termés és arathass. Bátor ember vagy, rendkívüli vezetési képességekkel rendelkezel, amit remélhetőleg ki is használsz, de az is lehet, hogy ennek majd később ébredsz tudatára. Pozitívan közelíted meg az életet, bár ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan tervezted, dühös és rosszkedvű is lehetsz.

Felkészülten állsz ki magadért és a barátaidért, ha úgy hozza a szükség. Az is elképzelhető, hogy önkényeskedő, és agresszív vagy, de kitűnő szervezési készséggel rendelkező, bőkezű és felelősségteljes személy is lehetsz. Ne zavarjon, hogy egyesek szerint öntelt vagy, hiszen mindenkinek nem lehet megfelelni, csak arra ügyelj, hogy dolgaidban arányos és hatékony maradj. Az a legjobb munkahely számodra, ahol vezetési és irányítási képességeidet kibontakoztathatod, és ahol szabadon kezdeményezhetsz.

A gránát pontosabbá teszi önmagad és mások megfigyelését. Lebontja a mélyen beléd ivódott viselkedésmintákat, amelyek tovább már nincsenek hasznodra. Segít elkerülni a nézetkülönbségeket vagy a nem tudatosan gerjesztett szándékos ellenkezést. Megkönnyíti a haszontalan, elavult vagy régi ötletek elvetését, személyiséged így változik, így fogsz majd személyiségedben szintet lépni.

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Mivel többen felteszik a kérdést, ezúton tájékoztatlak, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés