Személyes kristályod az

AKVAMARIN

12 kristály közül személyes kristályodként az akvamarint választottad. Ez nem véletlen, hiszen most, jelenlegi élethelyzetedben az akvamarin az a kő, ami leginkább a segítségedre tud lenni. A benned zajló energiák együtt rezonálnak az akvamarin energia rezgésével, ennek következtében érzékelésed mágnesként vonzotta magához ezt a kristályt. Eszerint mi lehet az, ami most benned zajlik, és ilyen energiákat gerjesztett?

Az a legfontosabb számodra, hogy egyéniség lehess, és hajlasz arra, hogy a többiektől eltérő zenére járd életed táncát. Kiterjedt baráti kötöd ellenére nem vágysz arra, hogy túlságosan közel engedj magadhoz bárkit. Úgy érzed, ez béklyóba szorítaná szabadságodat. Nem csak eredeti leleményes, hanem időnként forradalmi lényedből fakadóan a saját eszményképeidet követed, mert számodra ezek képviselik az élet valódi lényegét.

Akárhányszor meggondolhatod magad, viszont soha nem más valaki hatására, ezért időnként nem csak különc és makacs, hanem kellemetlen ember is tudsz lenni. Magas intellektuális képességeid ellenére utálod az irodai munkát. Az igazságot kutatod, így alapvetően nagyon fontosnak tartod az emberek, valamint az állatok és a bolygónk jólétét. Ezért az is lehet, hogy valamilyen formában jótékonykodsz, adakozol.

Ott kell lenned, olyan hivatást érdemes választanod, ahol szabad és független lehetsz, és ahol leleményességed és egyedi látásmódod kibontakoztathat.

Mit tesz érted az akvamarin?

Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt, amikor nyomaszt a felelősség, és  segít abban, hogy felelősséget vállalj önmagadért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat. Az akvamarin megnyugtatja az elmét, fejleszti a felfogóképességet, elosztja a fejetlenséget.

Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen ügyeket. Az élet minden területén, minden szinten megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségedre lehet az időnként rád törő érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeid szeretetteljes kifejezésében.

Az akvamarin enyhíti a félelmeket, megfelelő látószögbe helyezi a dolgokat és segít a kapott információkat a legjobban felhasználni.

Ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Végül pedig – mivel gyakran érdeklődnek – megjegyzem, hogy nálam semmiféle kristály nem kapható, ezért szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok:
Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.  Ha hallottál már a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él. Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés