Személyes kristályod az

AMETRIN

Abban az esetben, ha az ametrinre esett a választásod, akkor ennek a kristálynak a segítségét hasznosíthatod leginkább személyiséged fejlődésében.  Az ametrin a citrin és az ametiszt természetes keveréke, ennek eredményeként mindkét kristály hatását érvényesíti. Miközben az ametiszt alázatra nevel, felsőbb erők támogatását is közvetíti, a citrin segít a pozitív beállítottság fejlődésében és az optimista előretekintésben.

Valójában vakmerő és távolba tekintő személyiség vagy, akit gyakran annyira lefoglal a lehetőségeken való töprengés és bölcselkedés, hogy észre sem veszi azt, ami az orra előtt van. Ezen kívül fontosnak tartod a szabadságot, és valószínűleg szeretsz utazni – akár szó szerint, akár szellemi értelemben. Folyton gyarapítod a tudásodat, idegen kultúrákról és vallásokról tanulsz, és felismerésed ajándékait előszeretettel hozod be és használod fel a saját életedben.

Elsősorban optimista és nagylelkű vagy, pozitívan állsz az élethez, mi több, másokat is erre biztatsz. Szórakozottságodban néha gondatlan, megfontolatlan, figyelmetlen és akár tapintatlan is lehetsz. Mindezek ellenére melegszívű vagy, amire a környezeted szeretettel reagál.

Összegezve tehát, ha jó munkát akarsz végezni, olyan helyet kell keresned, ahol energiáid és lelkesedésed teret nyerhetnek. Ott tudsz kiteljesedni, ahol a magad példájával másokat is az élet értékelésére biztathatsz.

Az ametrin ebben is segít

Az ametrin hatása mindig kiegyensúlyozó, függetlenül attól, hogy milyen területen használjuk. Összehangolja a gondolatainkat és a cselekedeteinket. Erősíti a figyelem összpontosítást, segít átgondolni a dolgokat, felismerni a lehetőségeket és megtalálni a kreatív megoldásokat. A minden napok valóságán túlra visz, összekapcsol a magasabb rendű tudattal.

Itt megemlítem, hogy nálam nem kapható semmiféle kristály, ezért szívesen ajánlok két webáruházat, ahol én is gyakran vásárolok:
Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Végezetül pedig ha azt szeretnéd tudni, hogyan használd a személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERET

Az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Recepteket is megismersz, (Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb.) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebb infó IDE kattintva 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Végül pedig megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Bővebb infó IDE kattintva

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány!  Valódi “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed az útmutatás. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

Bővebb információ  IDE kattintva

Mentés

Mentés

Mentés