SZERAFINIT HATÁSA TEST – LÉLEK – SZELLEM SZINTEN

A szerafinit egy klorit-féle ásvány: klinoklór,  összetételét tekintve H2R5SiO12 + H6Al2O6, melyben R leginkább magnézium és vas. Lemezes halmazokban vagy fennőve lehet találni. Legszebb kristályai az Uralból (Achamatowsk), Tirolból (Zillerthal, Pfitsch, Pfunders), és Svájcból (Zermatt) ismeretesek.

A szerafinit mély bársonyos, szürkés zöld színű kő,  ezüstösen csillogó csipkézettséggel. Nevét a bibliai Szeráf angyalokról kapta, mivel madártollhoz vagy „angyalszárnyhoz” hasonlóak kristályai megjelenése, amelyek zöldesek és ezüstös fényük van.

A szerafinit keménysége a Mohs – skála szerint 2 – 4 között van, így könnyen darabolható és csiszolható, gyakran formálnak belőle gömböt, kerek vagy ovális kabosont, szív alakot, gyógyító pálcát és medált. Lágysága miatt azonban – a borostyánhoz hasonlóan – óvatosan bánjunk vele, még a levegőben szálló porszem is karcolhatja. Biztonságosan más kövektől külön tárold, mert azok megkarcolhatják.

 A harmadik szemre téve, vagy meditáláshoz használva a szerafinit a spirituális megvilágosodás köve, és kitűnő az öngyógyító folyamatok beindítására is.

Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek kapcsolatot hoznak létre az angyalokkal, egészen a legmagasabb gyógyítási szintig aktiválja az angyali kapcsolatokat. Megnyitja a koronát és a magasabb rendű koronacsakrát.

Ez a kő támogat minket abban, hogy a szívünkre szerint éljünk, gyengéden tisztítja a szívcsakrát, és megnyitja a szeretet előtt.

A szerafinit tollszerű szárnyai magas spirituális rezgésbe suhannak velük, és kitűnő segítség testen kívüli utazások megtételéhez. Amíg a lelkünk távol van, oltalmazza a fizikai testet.

Azzal nyújt támogatást, hogy számba veszi, mennyit is fejlődött az életünk, valamint ráirányítja a figyelmünket azokra a változásokra, amelyeket szükséges még megtennünk a békességhez és a beteljesüléshez vezető úton.

A szerafinit eltávolítja a mentális testbe mélyen beépült gondolatmintákat, és kitűnően segíti azokat az embereket, akik úgy érzik kicsúszott a lábuk alól a talaj. Segít a negatív érzelmektől megszabadulni. Különösen hasznos párkapcsolati viharok idején, mivel segít megérteni, melyek saját érzéseink és melyeket vetítették ki ránk. Enyhíti az elkülönülés és elhagyatottság kellemetlen érzését.

A szerafinit bársonyosan zöld színe egészséget, növekedést, tisztaságot, természetet, tágulást, szabadságot és harmóniát szimbolizál. Lágyan serkenti a növekedést, támogatja a szeretetet és barátságot. Feloldja a a tér és idő határait, megkönnyíti a tisztán látó képességek feltárását. A szerafinit ideális társ a szabadtéri meditáláshoz,  segít azt érezni, hogy jó élni. Segít küszködés nélkül sikert elérni azáltal, hogy harmonizálja a szív vágyait a lélek megvilágosodásának valódi vágyával.

A szerafint működése finom szinten érvényesül a legjobban. Élénkíti a gerincoszlopot, és az éteri testhez való kötődése különösen a szív mögött – egészen a nyakig oldja az izomfeszültséget. Hasznos a megfázás kezelésére, és elősegíti a fogyást is.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

 

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Tarts velem tovább is, IDE KATTINTVA olvashatod a folytatást.

FIGYELEM!
A kristályokról, ásványokról olvasható információk  nem helyettesítik az orvosi
vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, illetve terápiát.
Az oldal általános információkkal szolgál a kristályokról, ásványokról a szellemi és érzelmi jólétet keresők számára. Az ismertető szövegben a gyógyulás, illetve
gyógyítás kifejezések minden esetben a Test-Lélek-Szellem egységét, a belső egyensúly helyreállítását jelentik.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….