TEKTIT

A Tektit hatása test – lélek – szellem szinten

A tektit a gyökércsakrára és a korona csakrára van kedvező hatással.
Csillagjegyek közül a Kos és a Rák jegyek mellé van rendelve.
Színe fekete, vagy sötétbarna, az áttetszőtől az átlátszatlanig terjed. A meteorit üvegre jellemző a felületének lyukacsossága, barázdáltsága.
Keménysége a MOHS – skála szerint 5,5

A tektit szétszóródott meteorit becsapódásból származó átolvadt és kilökődött kőzetanyag, tehát félig kozmikus félig földi eredetű.  A meteorbecsapódás energiája megolvaszthatja azokat a kőzeteket, amelyekbe a becsapódás történik. Ilyenkor az olvadt kőzetanyag a levegőben messzire szétrepül, közben csepp alakot vesz fel, hirtelen kihűl, és üvegszerűvé szilárdul, ezek visszahullva nagy területen szóródnak szét.

A tektit igen nagy energiájú kő, nem mindenki képes közvetlen viselésére. Nem ritka, hogy valakit szédülés fog el, amikor a kezébe veszi. A tektit energiája nagyobb távolságokat is képes áthidalni.

Az elengedés köve, ami nem csak a megrögzött, régi gondolatmintákat, és érzéseket (félelem) segít kioldozni, és feldolgozni (megérteni), hanem fizikai életünket is segít átalakítani a tudásban.

Földön kívüli eredete miatt úgy gondolják, hogy a tektit elősegíti a kommunikációt más világokkal, valamint a magasabb rendű tudás magába szívásával és megőrzésével hasznára van a spirituális fejlődésnek. Összekapcsolja a kreatív energiát és az anyagot.

A tektit segít a nem kívánatos tapasztalatoktól megszabadulni, emlékezni a már megtanultakra és odafigyelni azokra a dolgokra, amik spirituális fejlődéshez vezetnek. Feltárja mindennek a lényegét, rávilágít az igazi okokra és a szükséges teendőkre.

A csakrákra helyezve kiegyensúlyozza az energiaáramlást, és visszafordítja azt a csakrát, amelyik rossz irányban forog. Fokozza a telepátiát és a tisztánlátást, ha pedig a harmadik szemre tesszük, lehetővé teszi más dimenziókkal a kommunikációt. Erősíti a biomágneses köpenyt a test körül.


A tektit követ hagyományosan minden szintű termékenység fokozására viselték talizmánként. Ez a kő egyensúlyban tartja bennünk a férfi– és a női energiákat.
Úgy tartják róla, hogy a vérképre hat, alkalmazható anémia esetében is. Védhet a fertőzésektől és a fertőző betegségektől. Csökkentheti a lázat, jótékonyan hathat a hajszálerekre és a keringésre. Megakadályozza a betegségek terjedését. A tektit bizonyos fajtáit pszi sebészeti beavatkozáshoz is használják.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

A 3 modulból álló Kristályismeret online kurzus
most mindössze
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….