THULIT

A thulit hatása test – lélek – szellem szinten

A thulit tulajdonképpen a rózsaszín, rózsás – piros zoisit elnevezése. A zoizit epidotcsoport egyetlen rombos rendszerben kristályosodó tagja, amely mangánszennyeződés révén rózsaszínes – pirosas színben pompázik.

A thulit a gyökércsakrára és a szívcsakrára van kedvező hatással, csillagjegyek közül pedig a Bika, és az Ikrek jegyek mellé van rendelve.
Keménysége a Mohs – skála szerint 6,5 – 7

Serkenti a szívből fakadó kapcsolatok intenzív megélését, és segít abban, hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. Pozitív beállítottságra és nagyobb érzelmi függetlenségre tanít. Elősegíti a pozitív hozzáállásunk kialakulását, hogy érzelmeink szabadabban, nyitottabban áramoljanak.

A thulit is meglehetősen erős, mondhatni drámai hatású kő, amely szorosan kötődik az életerőhöz. Elősegítheti a gyógyulást és a regenerációt, hasznos lehet mindenhol, ahol valamilyen ellenállást kell legyőzni.Használata fokozhatja az energetikai kezelések hatását, és oldja a blokkokat. Ezért többek között arra is ajánlott a használata, hogy az energiahiányos testtájékokon serkentsük az energia áramlását.

Hatásos lehet melankólia, depresszió, gyengeség, hirtelen elgyengülés, kimerültség, tavaszi fáradtság esetében is. Segít kihozni az elkeseredettségből  az extrovertált és a vidám viselkedés formát, valamint az ékesszólást. Fokozza az életörömöt, az élni – és túlélni akarást, javíthatja az életminőséget. Szellemi, lelki és testi szinten egyaránt gondoskodik a regenerációról.

Növeli a problémák megoldásához szükséges kíváncsiságot, feltárja az emberi lét kettősségeit, a szeretetet összekapcsolja a logikával. A thulit megkönnyíti a szenvedély és a szexuális érzelmek kifejezésre juttatását. Mivel segíti az energiaáramlást, a szexuális kedv, és a termékenység fokozására is segítség lehet.

Szabályozhatja a szervezet kalciumszintjét, és jótékony segítség lehet gyomorbántalmakra. Fokozza a termékenységet, gyógyíthatja a nemzőszervek betegségeit. Erősíti és regenerálja az idegeket és az idegrendszert is, idegkimerültség esetén is hatásos lehet.

Oldalaink támogatója: Natura Gyógynövény

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, ásványokat, tudj meg róluk mindent, és élvezd segítő erejüket!

A 3 modulból álló Kristályismeret online kurzus
most mindössze
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

I. MODUL
KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

II. MODUL
KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

III. MODUL
KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés