Ismerkedj meg az ulexittel

Először is röviden ismerkedjünk meg az ulexit fizikai tulajdonságaival, így talán könnyebben érthetővé válik az a jellegzetessége, amit lélek és szellem szinten megtapasztalhatunk.

Az ulexit bonyolult összetételű, egymással párhuzamos, átlátszó szálak sokaságából álló ásvány, amely a szálakban történő teljes fényvisszaverődés miatt száloptikaként viselkedik. Kémiai jellemzőit Georg Ludwig Ulex (1811 – 1883) német kémikus határozta meg, akiről az ulexitet elnevezték.

Kémiai összetétele NaCaB5O6(OH)6·5H2O
Borát ásvány, a természetben viszonylag ritka bórt tartalmaz.
Keménysége a Mohs skála szerint: 2,5 – tehát egy viszonylag lágy ásvány.
Színe: színtelen

Az ulexit szálaiban a fény a teljes fényvisszaverődés miatt csak a szálak irányába haladhat. Következésképpen ha úgy helyezzük el, hogy a szálak a beérkező fény irányába essenek, akkor a fény áthalad az ásványon. E tulajdonsága miatt TV kőnek is nevezik, mivel párhuzamos rostos szálai optikai szálként viselkedve a szálak egyik végétől a másik végéig „közvetítik” a képet. Ha pedig a szálak merőlegesek a fénysugarakra, akkor az ulexit átlátszatlan.

Hogyan hat ránk az ulexit
test – lélek – szellem szinten?

Az ulexit a harmadik szemre, és a korona csakrára van kedvező hatással.  Leginkább arról a képességéről ismert, hogy bármit felnagyít, amit alája tesznek. Rendkívül tiszta kő, a figyelem középpontjába hoz dolgokat belső és spirituális szinteken, kiemeli az objektivitást és az egyértelműség szükségességét.

Különösen hatékonyan elősegíti az álmok és a látomások értelmének megértését. Megmutatja a spirituális ösvényt, amelyen haladnunk kellene, és megismerteti velünk a legbelső énünket.

Lényegre törően feltárja a problémák gyökerét, megmutatja a döntéshez vezető utat, majd életre hívja a megoldásokat. Az ulexit a megnyilatkozást segíti elő a fizikai világban. Biztosítja azt a képességet, hogy betekinthessünk mások szívébe, s megtudjuk, mit gondolnak és mit éreznek. Ennek eredményeként az elhatározásainkat alapos ismeretek birtokában hozhatjuk meg.

Az ulexit puha energiája különösen előnyös meditációkhoz és relaxációhoz. A harmadik szemre téve pedig elősegíti a vizualizációt, és eloszlatja a negatív mentális energiát. Egyensúlyba hozza a jin– és jang energiákat, valamint összehangolja a finomtesteket.

Erősíti a képzeletet, és serkenti a kreativitást, különösen az üzleti életben. Ha olyan dolgok történnek velünk, amik meghaladják a képzeletet, az ulexit segít világosan látni ezeket.

Testi szinten arra használják, hogy tiszta látást biztosítson a szemnek. Kitűnő hatású bőrelixír, elsimítja a ráncokat, de vigyázat, a követ nem szabad túl sokáig a vízben hagyni, mert feloldódhat. Ezért jobb módszer, ha az elixírt információ átadással készítjük. (tanfolyamunk anyaga az elixír készítés különböző módjai.)

A kristályokkal való holisztikus kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a gyógyulás sikerét.

Oldalaink támogatója: https://borkaszandal.hu/

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezzel a szándékkal hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

Kristályismeret online kurzus
3 modulja egyben most
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés