Ismerkedj meg a vanadinittel

A vanadinit hatása test – lélek – szellem szinten

A vanadinit (más néven johnstonit vagy vanadát) a foszfát- és rokon ásványok osztályának apatitcsoportjába tartozó ólom-vanadát ásvány, képlete Pb5(VO4)3Cl, azaz ólom-klorovanadát. A vanádium egyik legfontosabb érce, de másodlagosan ólom kinyerésére is felhasználják. Nagy sűrűségű, törékeny ásvány, mely rendszerint vörös, hatszögletű kristályokban fordul elő. Ritka ásvány, az ólomércek, például galenit oxidációjával keletkezik.
A vanadinit belsőleg mérgező!

A vanadinit a szakrális csakrára van jótékony hatással.
Csillagjegyek közül a Kos, Szűz, Bika jegyek mellé van rendelve.
Színe: narancssárga–barna, vörös–barna, sárga–barna, vörös, narancssárga, sárga.

Azok számára kitűnő ez a kő, akiknek problémát jelent elfogadni a fizikai állapotukat. Erős a kötődése a föld csakrához, amely a talpunk alatt a földben található. A lelket a fizikai testbe földeli, és hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a földi környezetben. Véd az energiapazarlással szemben, és megtanít arra, hogy fizikai szinten miként takarékoskodjunk az energiával.

A vanadinit hasznos segítőtárs a meditációhoz, mivel „kikapcsolja” az agyat, és tudattalan állapotot tesz lehetővé, vagy arra használják, hogy tudatos energiát közvetítsen az extraszensz látás és az asztrális utazás során. Megvan az a képessége, hogy a testen belül megnyisson egy csatornát az univerzális energia beáramlásának fogadására. Ez az energia összehangolja a csakrákat, a magasabb rendű tudatot bevonja a fizikai testbe, és mély belső békét tesz lehetővé.

A vanadinit összeköti a gondolat és az intellektus közötti rést. Segít meghatározni és valóra váltani a célokat, lecsillapítani a tudat zakatolását, ezen kívül megkönnyíti, hogy az éleslátás és a racionális gondolkodás összekapcsolódjon az útmutatást sugalló belső hanggal.

Hasznos tulajdonsága a vanadinitnek, hogy megfékezi a túlköltekezést. Az otthonunk gazdagságsarkába, vagy a pénztárcánkba téve visszatartja a feleslegesen kiadandó pénzt.
A vanadit mérgező, ezért elixírjét csak közvetett módon szabad elkészíteni. (Az elixirkészítés különböző módjai tanfolyamunk anyagát képezi)

A vanadinit hatékony lehet az olyan légzési problémákra, mint az asztma vagy a tüdőn belüli vérbőség. Elősegítheti a megfelelő légzéstechnika elsajátítását. Jótékonyan hathat a krónikus kimerültségre és a hólyagproblémákra. Elixírként csak külsőleg alkalmazható!

A kristályokkal való holisztikus kezelés nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a gyógyulás sikerét.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezzel a szándékkal hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

Kristályismeret online kurzus
3 modulja egyben most mindössze
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

Olvass arról, mit tartalmaz ez a három modul:

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te „kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között „varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Tovább …

Oldalaink támogatója: https://borkaszandal.hu/