Immunrendszer erősítés

Szelíd módszerekkel

A vírusok jönnek – mennek, majd megerősödve újra visszatérnek. Ez ellen nincs mit tenni! Egyetlen lehetőség elkerülni, mégpedig úgy, hogy erős az immunrendszerünk!

Egy járvány idején ezek a vírusok ott is jelen vannak, ahol nem váltanak ki betegséget!  Az ilyen embereknek erős az immunrendszere ami egy hadseregként, szembeszáll a betolakodó vírusokkal.

Drágakövekkel az testi egyensúlyért

Immunrendszer erősítő kövek

Immunrendszer erősítő hatást tulajdonítunk a heliotrop, achát, akvamarin, epidot, kalcedon, karneol, jáspis, ónix köveknek.

Masszázshoz és marokkőként ajánlom a heliotrop marokkövet.

Ha heliotroppal naponta végigmasszírozod mindkét talpad, ezzel azokat a tudatalatti blokádokat is feloldod, amelyek az immunrendszer gyengüléséhez vezetnek.

A heliotrop szinte minden szervre hatással van, növeli a vitalitást és megkönnyíti a test vitaminfelvételét.

Lelki síkon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől és a nem kívánt befolyásoktól.

Az achát javítja a sejtek regenerációs képességét, és hatással van a vérképzésre is. Erősíti az ellenálló erőt, pozitív hatással van az idegekre.

Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén az achát bármilyen formában ellenállóbbá tesz a betegségekkel szemben. Fizikai kimerültség esetén is segítséget jelent.

Az akvamarin szabályozza és javítja a test mirigyeinek működését. Sikeresen alkalmazható különböző gyulladások kezelésére. Erősíti az immunrendszert!

Az akvamarin a torokcsakra köve!

Kevesen ismerik az epidot követ, amit más névem unakitnak is hívnak, pedig használata segítségünkre válhat.

Az epidot ( unakit ) jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést.
Rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé.

Az unakitot alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert.

A kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák.
Hat az olyan légúti megbetegedésekre, mint például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen.

A karneol javítja a szervezet ásványi – és tápanyagfelvételét. Általa csökkenthető a láz és a lázrohamok is könnyíthetők.

Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső indíttatásunkat.

A jáspisok minden fajtája élénkíti és erősíti az egész szervezetet. Hatására vérkeringésünk és egész energiarendszerünk felfrissül.

Gyenge, energiahiányos állapotban kifejezetten ajánlott a jáspis használata!

Az ónix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől.
Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat.

A pozitív gondolatok védenek a betegségtől!

Az egészség – és a betegség – a fejben, a gondolatainkban kezdődik.
Ahhoz, hogy szervezetünk ellenálló képessége kifogástalanul működjön, nagymértékben hozzájárulnak képzeleteink, gondolataink, érzelmeink.

Amikor megszüntetjük elménkben a félelmet, depressziót, kétségbeesettséget és ezeket szeretettel, és más pozitív érzelmekkel helyettesítjük, fokozhatjuk védekező képességünk erejét és megelőzhetjük illetve lerövidíthetjük a betegségek lefolyását, gyorsíthatjuk a gyógyulás folyamatát.

Érzéseink, hozzáállásunk minden másnál többet tehet az ellenanyag – termelés fokozásáért, immunrendszerünk megerősítéséért!

A stressz, a depresszió, az egyedüllét érzése és a kétségbeesés gátolja az immunrendszer működését.
Amikor folyamatosan félelmet, bűntudatot, haragot, neheztelést, irigységet, ellenségességet és aggodalmat érez valaki, vagy elítél másokat, ezek a negatív érzelmek egy idő után kóros elváltozásokká válnak saját szervezetében, gyengítik az ellenálló képességet, szabad utat adva ezzel a vírusoknak.

A drágakövek közül a fent említett heliotrop, achát, akvamarin, epidot, kalcedon, karneol, jáspis, ónix kövek segítenek a negatív érzéseken úrrá lenni, csökkentik a befolyásolhatóságot, gondolatainkat pozitív frekvenciára hangolják.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek!

Csoda, vagy törvényszerű?

Minden érzést valamilyen gondolat idéz elő.
A gondolat nem más, mint lelki szemünk elé valamilyen képzeletbeli képet alkotni.

Ha pld. szomszédunk, barátunk valamit könnyen elér, amit nekünk erőfeszítések árán sem sikerül, vagy éppen valakit elbocsájtanak a munkahelyéről, míg a másik maradhat, és erről gondolati képet alkotunk, máris itt van az irigység érzése, talán még haraggal, nehezteléssel is fűszerezve.

Néhány percen belül ezek a negatív érzelmek feszült, kényelmetlen, és felháborodott érzéssé alakulnak.

Ezeket a negatív érzéseket nehéz megváltoztatni, ha már elkezdődtek. Nagyon könnyű lett volna viszont kitörölni az agyunkból azt a legelső gondolatot, amikor elkezdtük összehasonlítani magunkat másokkal.

Amikor a negatív gondolatok érzelmeket váltanak ki, ezek – ha gyakran ismétlődnek – egy idő után valódi betegségekké alakulhatnak, mint pld. a magas vérnyomás, vírusfertőzések, rossz esetben daganatos betegségek.

Ugyanígy, amikor elfogadóvá válunk magunkkal és másokkal szemben, szeretettel fogadjuk a történéseket és meglátjuk az élet szépségeit, olyan pozitív energiával telítődünk, ami immunrendszerünket akkora erővel látja el, hogy képes ellenanyagok sokaságát létrehozni a fertőzésekkel, betegségekkel, daganatos sejtekkel szemben.

Gondolataid átalakításával képessé válhatsz ezekre az érzésekre, és a csoda nem várat magára!

Most biztosan arra gondolsz, hogy ez így túl egyszerű….. és csodák nincsenek!

Pedig az igazán használható dolgok mindig egyszerűek, a csoda pedig azért válik valami misztikus, elképzelhetetlen dologgá, mert nem hiszünk az egyszerű dolgokban!

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…