A WULFENIT HATÁSA

TEST – LÉLEK – SZELLEM SZINTEN

A wulfenit (sárgaólomérc) PbMoO4 , azaz ólom molibdát. Ólomtartalma miatt belsőleg tilos használni, mérgező lehet.

A wulfenit színe sárga, arany, narancssárga, zöld, szürke, sárga–szürke, barna, fehér, színtelen.

A wulfenit rendkívül hasznos kő, mert segít elfogadni az élet kevésbé pozitív oldalait. Különösen azok számára előnyös, akik amiatt váltak kiegyensúlyozatlanná, hogy a negatív jellemvonások és tapasztalatok visszafojtásával csak a pozitívokra összpontosítottak. A wulfenit ezeknek az embereknek segít elfogadni és integrálni az árnyékenergiákat, valamint túllépni a „pozitív” és „negatív” szerinti kettéosztottságon, s úgy tekinteni rájuk, mint egymást kiegészítő és kiegyensúlyozó erőkre.

A wulfenit elősegíti, hogy a fizikai szintről könnyen és gyorsan eljussunk az extraszensz, az intuitív és a spirituális szintre. Azt tartják róla, hogy lehetővé teszi a múlt, a jelen és a jövő elérését, valamint segíti a kommunikációt a spirituális világgal, s csatornát nyit annak érdekében, hogy a spirituális rezgések lejussanak a Földre.

Ha születésünket megelőzően megállapodtunk egy másik lélekkel, hogy a jelenlegi életünkben találkozunk vele, a wulfenit segít felismerni ezt a lelket. Összeköti egymással a lelkeket mindaddig, amíg a hajdanán kitűzött célt el nem érték, vagy a feladatot meg nem tanulták, s amikor elérkezik az ideje, megszünteti közöttük a kapcsolatot.

A wulfenit olyan kő, amelyet lehet fehér mágiához használni: támogatja és erősíti a rituális tevékenységet és az asztrális utazást, valamint visszaszerzi azt a mágikus tudást, amelynek az előző életeinkben már birtokában voltunk. Így aztán ezeket az ismereteket a gyakorlatban is hasznosítani tudjuk a jelenben. Az ilyen tudás származhat az ősi egyiptomi vagy görög templomokból, vagy a közelebbi múltból. Ha valakit hajdanán a katolikus egyház boszorkányságért üldözött, a wulfenit segít újragondolni ezt a tapasztalatot, és biztonságérzetet biztosít, ha újra kapcsolatba kerülünk a spiritualitással.

A wulfenit képes megfiatalítani és elraktározni az energiát, ám különleges gyógyító tulajdonságai nincsenek.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…

Mentés

Mentés

Mentés