Tanuljunk a libáktól!

Mivel a libák lengetik a szárnyukat, ezzel egy „felhajtó szelet” hoznak létre az őket követő madarak számára. V alakban repülve az egész libaraj 71%-al nagyobb távolságra tud repülni, mintha az egyes madarak egyedül repülnének.

Tanulság:

Azok az emberek, akik egy irányban, közösségként haladnak, gyorsabban, és könnyebben mennek előre, mivel egymás húzóereje is segíti őket.

Ha egy liba kiesik a repülési alakzatból, azonnal megérzi az egyedül repülés terhét, és testének ellenállását. gyorsan visszaáll az alakzatba, hogy élvezze a közvetlenül előtte repülő liba felhajtóerejét.

Tanulság:

Ha van legalább annyi eszünk, mint a libáknak, bennmaradunk abban az alakzatban, amit olyanok vezetnek, akik tudják, hogy hova akarunk menni. Készek vagyunk elfogadni segítségüket, és mi is segítünk másokon.

Amikor a vezető liba elfárad, visszaáll hátra az alakzatba, és egy másik liba áll be  a V alak élére.

Tanulság:

Nehéz feladatok esetén megéri kicsit visszafordulni, és megosztani a vezetés feladatait. Mint a libák, az emberek is kölcsönösen függenek egymás készségeitől, képességeitől, mindenki egyéni adottságaitól, és lehetőségeitől.

A rajban repülő libák azért gágognak, hogy ezzel bátorítsák az előttük repülőket, hogy ne csökkentsék a repülési sebességet.

Tanulság:

Biztosnak kell lennünk abban, hogy gágogásunk bátorít, tehát motivál. Azokban a csapatokban, ahol van bátorítás, sokkal nagyobb a termelés.

A bátorítás (szívvel – lélekkel mellette vagyok és szívvel – lélekkel támogatom a másikat is) ereje a gágogás minőségében rejlik.

Ha egy liba megbetegszik, megsérül, vagy lelövik, két másik liba kiválik az alakzatból, és követi őt lefelé, hogy segítsen neki, és megvédje őt.
Ott maradnak mellette a földön, amíg elpusztul, vagy felépül és újra repülni tud. Utána vagy új alakzatba állva repülnek tovább, vagy újra csatlakoznak az eredeti rajhoz.

Tanulság:

Ha van annyi eszünk, mint a libáknak, a nehéz időkben is egymás mellett állunk, és nem csak akkor, amikor erősek vagyunk.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….

Szeretettel hívlak, tarts velem!

Teremtsd meg saját világodat!

Mielőtt feltennéd a kérdést, hogyan tehetnéd ezt meg, biztosíthatlak, hogy már most is ezt teszed. Minden, amiben részed van, legyen az jó, vagy kellemetlen, Te teremted magadnak. Most, ebben a pillanatban is a holnapodat, a jövődet teremted.

Ezért én teszem fel a kérdést neked: Miért ne csinálhatnád ezt úgy, hogy minden tekintetben jó és kielégítő legyen? Hogy a külvilágban zajló változás kevésbé érintsen fájdalmasan, mint másokat?

Hazánk és a világ eseményei most számtalan olyan érzést elevenít fel bennünk, amit nagyon nehéz kezelnünk.

Felgyorsultak az események, jelentős fizikai és energetikai változások zajlanak. Hihetetlen energiáknak vagyunk tanúi az utóbbi időkben. Az előrejelzések szerint ez még tovább fokozódik. Ez tükröződik hazánk és a világ eseményeiben is, de a környezetünkben, az egészségünkben, családunkban, társkapcsolatban, munkahelyen is, így minden ember életét érintik.

Elérkezett az az idő, amikor teljes rendszer, hit, szemléletváltáson megyünk keresztül egyénileg és világ szinten is. Ezért el kell tűnnie mindennek, ami nem az új energiáknak megfelelő.

A mai korszak – már tapasztalhatjuk – hatalmas változásokat hoz mindenki életébe. Már nincs lehetőség ellenkezni, nincs idő, nem lehet félresöpörni, vagy halogatni, keményen benne vagyunk a változásban.
Nincs választás sem. Vagy beleállunk a szív – központunkba, és onnan irányítjuk az életünket, vagy ….. nincs „vagy”. Minden süllyed, amit nem a szeretet irányít.

Ezek megértésére és gyakorlati alkalmazására hoztam létre  a teremtés művészete intenzív online önismereti tréninget. Ahogy egyre jobban megismered és megérted önmagad,  együtt tudsz majd haladni az új, energetikai változásokkal is.

Olyan eszközt adok a kezedbe – feltéve hogy használod is -, amivel hozzám hasonlóan képes leszel Te is megteremteni saját békés, örömteli életedet, függetlenül attól, hogy mi zajlik a külvilágban.

Amikor belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!

Következésképpen ha szeretnél megismerkedni  az életedet irányító saját belső erőddel, önmagad hatalmával,  akkor közöttünk a helyed.
Az, hogy életedben megjelenő tapasztalás fájdalmas, vagy örömteli lesz, egyedül rajtad múlik.

Szeretettel hívlak, lépj be Te is közénk!

Az önismereti tréning személyes részvételt nem igényel!

Mivel sürget az idő, az eddig ismert önismereti tréningeket „gyorsító pályára” tettem. Ahhoz, hogy gyorsan beépüljön, és meghozza a változást a Te életedben is, naponta időt kell szánni rá. Ezen kívül szükségesnek tartom azt is, hogy azonnal közvetlenül szólhass hozzám – akár virtuálisan „négyszemközt”is, – amint kérdésed van a saját életeddel, problémáddal kapcsolatban. Amit mondok, vagy írok, nem megtanulni kell, hanem megérteni. Ezért én is nap – mint nap jelen vagyok, figyelek, és válaszolok.

E célom megvalósítására hoztam létre a Facebookon „A teremtés művészete önismereti csoportot”, mely egy zárt csoport, csak a résztvevők léphetnek be és olvashatják a tartalmát.

Jelentkezésed – és a részvételi díj beérkezése – után beregisztrállak a csoportba, ahol naponta 3 különböző bejegyzést találsz.
Ezek közül az egyikben – a hónap végére – végigvezetlek a tudatos teremtés folyamatán. Ennek hatására olyanná „varázsolhatod” az életed, amilyenné szeretnéd.
A másik két bejegyzés változó lesz, annak megfelelően, hogyan fordíthatjuk a szolgálatunkra a külvilágban zajló eseményeket.

Amikor megérted, önmagától, szinte észrevétlenül beépül az életedbe.
Időről – időre jönnek az „aha élmények”.  Olyan képességeidet fedezed fel, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Akkor már csodálkozni fogsz azon, hogy eddig miért másképp láttad a világot, hiszen így annyira egyszerű és örömteli az élet.

A teremtés művészete önismereti tréning díja
most mindössze

5.000 Ft,


ami magába foglalja az igény szerinti személyes konzultációt is.

Itt jelentkezhetsz a tréningre

Itt olvashatod el az  Adatvédelmi Tájékoztatónkat.
Adataid nálunk biztonságban vannak.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….