A kristályok használata mellett a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk lelki világunk rendben tartására és erre ösztönözlek Téged is! Hiszen a kristályok úgy gyógyítanak, hogy közben a betegséget kiváltó lelki okot is segítenek feloldani. …..

Ha belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül.”
(Eckhart Tolle)

 

Miért fontos nekem a Te lelki világod?

Talán furcsán hangzik így ismeretlenül azt mondani, hogy „én is jártam abban a cipőben, amiben Te!”
Talán nem ugyanaz az élethelyzet, nem ugyanaz a betegség, nem ugyanaz az aggodalom, de az a legbensőbb érzés ami megbetegít, ami miatt problémák lehetnek életed különböző területein, az hasonló.

Amikor nyitunk egy új módszer irányába, amit eddig nem ismertünk, az azért van, mert a régi nem vált be, vagy már nem szolgálja az érdekeinket, rosszabb esetben egy tragédia ösztönöz arra, hogy más irányba keresgéljünk.

Sok évvel ezelőtt én is azt gondoltam, hogy egyedül vagyok azzal a problémával, amivel küszködtem. A világom összeomlott, testileg betegen, lelkileg összetörve, meghízva, anyagilag ziláltan kerestem a megoldást külön – külön minden gondomra – bajomra.

Egyre gyakrabban tettem fel a kérdést magamnak (mert mások furcsán néztek rám a kérdés hallatán) – erről szól az élet? Születünk, eszünk, iszunk, gyermekeket szülünk, szenvedünk és meghalunk? Mi értelme van így az életnek? (A férjem nem sokkal azelőtt halt meg váratlanul, 4 gyermekünket hagyva maga után)

Keresés, kutatás, különböző módszerek, iskolák, tanfolyamok és egyéb tanulmányok, a közben eltelt évek és a kristályok vezettek el odáig, hogy felismerjem: Minden bajom egy tőről fakad. A lelki világom volt romokban.

Hála tanulmányaimnak, ma már a kezemben van a megoldás kulcsa és Neked is szeretnék segítő kezet nyújtani ahhoz, hogy Te is egészségesen, boldogan éld az életed.

Bármi is a problémád, legfontosabb, hogy felismerd: A lelked üzen neked, hogy az ÉLET ennél sokkal több!

Amikor ezt felismered és lelkileg rendbe teszed magad, külső világod átalakul, egészséged rendbe jön.

Hogy miért kapcsolódik ez össze?

Mert lelki problémáink, megoldatlan félelmeink testünkben elváltozásokat okoznak, ami fájdalom és betegség formájában hozza tudomásunkra, hogy valahol valami nincs rendben!

Ha időben felismerjük betegségünk lelki okát és ezt kezeljük a kristályokkal, a kezdetektől haladva dolgozhatjuk fel lelki problémáinkat miközben szervezetünk önmagát gyógyítja.

Sokszor előfordul, hogy egy betegséget gyógyszeres kezeléssel tünetmentessé teszünk, de a kiváltó oka – a betegséget okozó lelki probléma gyökere nincs kezelve. Így tudatunk újabb figyelmeztetést küld erősebb, fájdalmasabb, súlyosabb betegség formájában!

El tudod képzelni, hogy egy egyszerű köhögésnek nem a szövődménye a tüdőgyulladás, hanem csak egy újabb figyelmeztetés, hogy „nem jöttél le” arról a konfliktusról, ami miatt a hideg időben – vagy bármikor máskor – köhögéssel reagálsz?

Ezt nevezem a „sértődött lélek jajkiáltásának”! Ha ebből sem tanulsz, nem nyugszik meg a lelked, lehet a tüdőgyulladásnak súlyosabb változata is …… ugye ez ijesztő?

Szeretnéd tudni, mi lehet a kiváltó oka enyhébb vagy súlyosabb betegségednek, tüneteidnek? 

Ha egészséges vagy, mi az, amin nem érdemes rágódni, bosszankodni, mert ezek az érzések megbetegítenek?

2011 – ben, több évi tesztelés, olvasói visszajelzés után összeállítottam egy elemzést letölthető e-book formában, amiben 65 féle testrészünk és szervünk feladata, valamint ABC rendbe szedett leggyakoribb tünet és betegség lelki kiváltó oka szerepel.

Jó lenne tudni, hogy milyen gondolatok, lelki – érzelmi állapot vezetett a mai állapotodig?
Először is érdemes megnézni, hogy betegségeid milyen üzenetet hordoznak.

Ha úgy érzed, hogy az észlelt tünet és az általam írt szimbólum között párhuzamot tudsz vonni, tegyél meg mindent a gyógyulásod érdekében! Ha nem ismered ennek módját, fordulj olyan szakemberhez, aki megmutatja neked, hogyan tudod feloldani szervezetedben az egészségedet gátló blokkokat.

Tudnod kell, hogy senki nem gyógyulhat meg helyetted! Neked kell lelkileg és testileg is végigjárnod a gyógyuláshoz vezető utat! Olykor fájdalmas belátni hibáinkat, hiányosságainkat. Nehéz túljutni a saját magunk által felépített korlátokon, de a tét nagy! A saját egészséged érdekében érdemes mindent megtenni és kipróbálni!

Lehet, hogy a tanulmányomat olyan kuriózumként olvasod végig, ami alapján  a változtatás jelenleg távol áll tőled.

Talán találsz benne néhány olyan részt is, amiben saját magadra ismersz és ezáltal  önmagadra tudod vonatkoztatni az olvasottakat. De ettől a gyógyulást még mindig kívülről várod. (Orvos, házastárs, kedvezőbb körülmények, jobb, stressz mentesebb munka, vagy több szabadidő, stb. eredményeként.)

Eljöhet azonban az az idő, amikor Te is felteszed majd saját magadnak a kérdést: „Miért kell egész életemben küszködnöm a betegségeimmel?”

Akkor jusson az eszedbe, hogy még mindig van egy szalmaszál, a Betegség Szimbolika, amibe belekapaszkodhatsz!

Ha képes vagy szembenézni valós önmagaddal és igazán, őszintén gyógyulni akarsz, akkor meg fogod tenni mindazt, ami ehhez szükséges és meg fogsz gyógyulni! 

A kristályok használatánál nélkülözhetetlen ez az elemzés, a tanultakat még jobban tudod hasznosítani, ezért most a tanfolyam mellé ajándékba kapod a „Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel?” című e-bookot, amit letölthetsz a gépedre és akár ki is nyomtathatod.

Van valami plusz is az e-bookban, amit sehol máshol nem találsz meg!

Mind a 150 féle tünet elemzése alatt most olvashatod azt is, hogy milyen kristályokkal érdemes azokat kezelni.

 

Az e-bookot IDE KATTINTVA most akár ajándékba is kaphatod.

 

Oldalaink támogatója: Natura Gyógynövény

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .